خب البته پست هاشونو کم خوندم ، تا جایی که یادمه فکر میکنم ایشون شخصیت مذهبی ای دارن اما متعصبی نیستن ، متعادل هستن!
....سعی میکنم همینطورباشمبسیار منطقی هستن،
مطالعاتشون زیاده؛ خصوصا در
زمینه روانشناسی،
بله مطالعه داشتم شایدم روانشناسن!!!کسی چه میدونه!:303:
نه نیستم :81:
یادمه خیلی وقت پیش یک پستی ازشون خوندم اونجا فهمیدم اصلا احساسی تصمیم نمیگیرن خیلیم منطقی هستن! یعنی به احساساتشون اجازه نمیدن جلو تصمیمات عقلانیشون و بگیره!همچین یک تابلو
ورود ممنوع میذارن جلو در احساساتشون:327:
.....کدوم پست؟ به نظرم احساس اسرارآمیزترین و ناشناخته ترین سرمایه انسانه اما بایدمدیریت بشه باسرکوب مخالفم ی جاهای بسیاربایدمنطقی رفتارکرد ی جاهای احساسی ی جاهای میانه کلاهزارنکته باریکترازمو اینجاست به اندازه یک زندگی.امادرکل سعی میکنم سنجیده ومنطقی زندگی کنم که اونم پرازنکته ومعناست انسان معجزه است نمیشه درهیچ کلمه ای خلاصه ش کرد
من نفهمیدم از آخر خشک هستن یا شوخ طبع هستن!
......حق دارید:311: هر دو بجاش بیشترشوخ طبع هستم
بعضی پستاشون خشک و کتابی گفته شده، فکر کنم بخاطر
سبزک شدن پستاشونه که ترجیح میدن ، مثله
صورتی ها رفتار کنن.خداییش بعضی پستاشونو اصلا نمیفهمیدم! اینجوری میشدم:grief::161:باز بعضی پستاشون حالت شوخ طبعی داره!:18:شایدم هرجایی لازم بدونن شوخ طبعی و پیش میگیرن!شایدم اتفاقیس!
....چون تالاربازدیدش زیاده واستاندارد خودش روداره بعدازسبزشدن زمینه سعی کردم درصد خطای مشاوره پستهاکمترباشه (صورت پستها) سیرتش بماند.بعدا پس ازلختهایی درنگ :18:روش جدیدتروموثرتری به ذهنم رسید که جای کاربیشتر داره درسوابق تالار چنین پستهای ازکاربران خوب قدیم بعضادیدم.فکرکنم رفتن به چنین سمتی نه باعث میشه پستها خشک به نظربرسن نه لوث وکم ارزش البته نیازبه تفکر عمیق ترهم داره میشه ازچند روش هم استفاده کردباتوجه به نوع موضوع
فکر کنم دارن این جمله و رعایتت میکنن :
هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد!
....اصل مطلب همینه
صبر و تحملشون زیاده
...صبر یکی از طنابهای نجاته ،فکر کنم!فکر کنم زیادم تو کتاب نیستن:303: بموقعش اهل تفریح هم هستن!معمولا آقایون بیشتر اهل کونوردی هستن و ورزش های رزمی ! فکر کنم شما اهل ورزهاش اکشن و رزمی نیستن!شخصیت همچین آرومی دارین !
....دیگه ازما گذشته اکشن الان آرامش روبیشتر دوس دارم
فکر میکنم عینکی هستن!:lightbulb:ضریب هوشیشون فکر کنم متوسط رو به بالاست!
....عینکی نیستم همیشه رعایت کردم تانشم .ضریب هوشیم سال ۱۳۸۰رتبه کشوری داشت جزو ۱۸۰نفرازبهترین ها. ولی الان نمیدونم. کم حوصله شدم
فکر کنم بچه ها رو خیلی دوست دارن ! از رو آواتورشون که خیلی وقته عوض نکردن فهمیدم!
...درسته قلبا دوستشون دارم خیلی زیاد
آواتورشون اصلا به ابهت پستاشون نمیخوره (
یک انتقاد خیلی رک! )
...دیگه موقع تغییر دادنشه ی آواتارانرژی بخش ببینم انتخاب میکنم
فکر کنم انتقاد پذیر هم هستن ، صد البته هستن اگه نبودن که شرکت نمیکردن!
...همیشه به انتقادها توجه میکنم
داداشی من یک عروسک داشت یک ببر بود! ببرها رو خیلی دوست داشت همش با اون بازی میکرد و دوستش داشت، بهش هم میگفت ببری! اینکه یک پسر عروسک اینقدر دوست داشته برام عجیب بود ، از روزی که آواتور آقای
ammin دیدم یاد داداشم و ببری افتادم!
....این آواتاروازون جهت دوس دارم که عروسکها پشت سرپسربچه مثلاسجده کردن ودارن نمازمیخونن وپسره امام جماعت شده :310:
احتمالا شما بچگیتون عروسک نداشتین ؟؟ که تا الان نگهش داشته باشین؟
....ماشین داشتم:43:
آهان راستی قصد ازدواج هم دارن! (چشم بسته غیب گفتم!)
......درسته اگه خدابخاد
دوست دارن هم خودشون همسر آیندشونو انتخاب کنن!
.....قبلا زیاد تأکید داشتم ولی پس از دیدن تجربه اطرافیان فهمیدم این ی قسمت کوچک قضیه است ولی اگه بشه که عالیه
با اجازه من ، شمارو علیرغمی که پستهاتون
سبزک و اسمتون
آبی ،
زرد میبینم!:18:رنگ
زرد نشان از فهم ، درک ، روشنفکری ، دانایی و دانش و معرفت شخص داره...
لطف دارید درک وفهم خرد گوهرانسانیت ماست تلخ وشیرین میگذره همچنان خرد ومعرفت هست که خوب میدرخشه
یک اجازه دیگه ، شما همیشه شبیه یک شخصیت کارتونی من میبینم! همش یاد این شخصیت میوفتم.یک کارتونی بود ؛ همیشه داداشم دوستش داشت میدیدش ، اسم پسرک تو کارتون ویکی بود! یک بچه خیلی باهوش بود برعکس پدرشو ودوستاش ! همیشه بهترین راه حل هارو داشت!فکر کنم شما هم وقتی پست میذارین مثه ویکی یهو بهترین راه حل ها به ذهنتون میرسه!من اسمتونو میبینم یاد
ویکی میوفتم
: