سلام بچه ها
ممنون..البته یدفعه ای و موقتا این عکس رو گذاشته بودم اما انقد معصوم و نازه ک دلم نمیاد ورش دارم انگار از خواب نازش پا میشه..;-)
پرنده جان نداشتیما راهنمایی بود یا گمراهی؟؟!! خواهر چه وضعه راهنماییه فکر نمیکنی گیج میشم نکه همه ی کشورها رو گشتم بلدم چجورین..;-)
من میخام برنده شم لطفا راهنمایی بفرمایید!! با نشستن و آروم و کمرنگ مشتری چمیدونه تو باغ چخبره ، پرنده جان و جناب روزنه اینطوری مشتری جمع کنید )البته با صدای بازار تره بار یا دست فروش و حراجی(
بدو بدو مسابقه این ور باغ بدو خانه دار و بچه دار زنبیل و وردار بیار بدو بدو شارژ هدیه میدن بدو بدو آتیش زدن به مالشون بدو بدو راهنمایی اون ور باغ بدو بدو سوئدو ترکیه جواب غلطه بدو بدو اونجا فردا قراره سردبشه بدو بدو اونجا همش برف نیس ..;-)
یکی به فکر چاره باشه من لو برم منو از دست میدینا !! اونوقت بقیه میان به شما و صاحب باغ تسلیت میگن..پرنده جون اون دوست خارجیات بلد نیستن؟
تا شما بری زبونشونو یاد بگیری بهشون هالی کنی من هفت تا نام کاربری عوض کردم..;-)
الکی برا درددل نگفتم اگه چاره جویی نکنید یوقت باران پر میزنه ها یوقت همین بلا سرتون میادا..ازما گفتن بود..بدویین از فک فامیل دوست دشمن آشنا غریبه ایرانی خارجی بپرسین..
چشم انتظارم همینجا تایپیک باغ میشینم به در باغ چشم تلسکوپی زل میزنم تا بلکه شما از در باغ با صدای اورکا اورکا وارد شین..
هر چند آب رفته بر نمیگردد به کنعان غم مخور..