RE: بدرود و آرزوی آگاهی،تندرستی،آرامش و مدد خداوند برای همه
وای چرا این روزها این طوریه؟:302::47:
نمیدانم که بعد از خداحافظیتون به این تاپیک سر میزنید یا نه ؟ اما جناب گردآفرید وجود شما بسیار مفید بود، واقعا حیف شد، امیدوارم:203: با تالار یا بدون آن به آرامش یا هر چه آرزو دارید برسید. اما اگه دلتان هوای تالار را کرد مطئمن باشید آدم های زیادی منتظرتان:82: هستند .:72::72::72:
جناب آقاي گرد آفريد
بازم دم از بي وفائي ؟ چرا؟ اگه نمي تونين خيلي وقت بذارين خب هر وقت مي تونين بياين ، خداحافظي بدون سلام مجدد راسي راسي سخته، اينطوري نيست؟
خب بنظرم اين خاصيت قلبه ،اصلا فکر کردين چرا به اين تکه گوشت ظاهري ولي منبع احساسات ميگن "قلب"
چون اسمش رو خودشه ، منبع دگرگونيه ، قلب يعني دگرگوني. همه ما اينجورييم . يه موقع انرژي و انگيزه برا انجام يه کاري رو داريم يه موقع ديگه اصلا دوست نداريم سمت اون کاربريم.
با نظرات آقاي سنگتراشان موافقم ، بايد عميق تر بررسي کرد وبعد تصميم گيري. تو خيلي از موارد تصميم بايد آميخته اي از عقل واحساس باشه.
موفق باشيد ومنتظر تجديد نظرتون هستم.
گردآفريد عزيز با اينكه غمگين شدم نمي گويم چرا رفتي ؟ ولي برايت آرزوي خوشبختي مي كنم .
از رفتنتان بسیار ناراحت شدم
بی تعارف می گویم حضور شما در این تالار بسیار باارزش و پررنگ بود و من از نظرات و صحبتهای شما بی نهایت استفاده کردم
امیدوارم دوباره برگردید
و امیدوارم روحیه تان خوب شود
من از خدا میخوام که همیشه موفق باشین و خدا به شما یاری مهربان و دلسوز بدهد تا ادامه این مسیر سخت زندگی برایتان اسانتر شود
دوست عزیز موفق باشید و به امید حضور مجددتان در این تالار
:302:
اي روزگار...
حالا كه ما اومديم گردآفريد مي خواد بره، اونم با اين جملات و حرفايي كه نوشت واقعا ناراحت و نگرانمون كرد:302:
دوست عزيز و گرامي جناب گردآفريد اگه متوجه شدي من كدوم كاربر هستم كه احتمالش زياده با هوش سرشار شما متوجه شده باشيد ( دليلش رو نپرسيد كه چرا به اين اسم اومدم ، خواهشا دوستان گير هم ندن) از شما برادرانه درخواست مي كنم در تالارحضور داشته باشيد من به خاطر شما هم كه شده سعي مي كنم تالار بيام ومنم در كنار شما حضور داشته باشم .
در ضمن از لحن نوشتن بعضي از دوستاني كه نوشتند چه حيف شد كه گردآفريد رفت يا فلاني رفت .... يه خورده گله مندم چون اگه طرف بخواد كه برگرده با اين لحني كه اونا مي نويسن ترغيبي به برگشتن نخواهد داشت
منم ميگم آقاي گردآفريد شما متعلق به تالار هستيد و هنوز كساني هستند كه به راهنماييهاي شما نياز دارند شما هر چقدر هم كه با خودتون مشكل داشته باشيد ولي راهنماي خوبي براي دوستان بوديد و بسيار براي تالار زحمت كشيده ايد .
راستش من كه اگه گردآفريد تو تالار نباشه رغبتم خيلي كم ميشه كه فعاليت كنم پس همينجا از دوستان ذيل مي خوام هر جا هستند زودتر بيان:
گردآفريد- آتنا- زيبا ده- فاطمه psy - زينب- آرزو- دانه - ناديا - لرد حامد- عارف - آرمانگرا- و.... دوستاني كه الان حضور ذهن ندارم
از زحمات دوستان قديمي و عزيز : الينا - دانه - نيلوفر25 - محمد ابراهيمي و نرگس هم تشكر مي كنم .
به هر حال همه كساني كه نام بردم متعلق به اين تالار هستند و انشاءالله هر چه زودتر دوباره همگي با شور اشتياق دست به دست هم بديم تا جو تالار رو از حالت ركود و عدم انسجامي كه داره خارج كنيم .:43::72:
آقای گردآفرید اگه این تایپیکو می خونید، لطفا پیغامهای خصوصیتون رو نگاه کنید، خیلی مهمه، خواهش می کنم این کار رو بکنید، خواهش می کنم!!
پرنده در صدای خوشش رنج و درد و ماتم نیست
پرنده اهل شکوه ، اهل گلایه و غم نیست
و خوش به حال هوایش
و خوش به حال دلش
و خوش به حال پرنده که مثل آدم نیست
گردآفرید عزیز ، از رفتنتون خیلی دلگیر شدم هر چند که من خودم هم دیگه کم وارد تالار می شم .
واستون آرزوی موفقیت روزافزون می کنم دوست بزرگوار و مهربان .
سلام و خداحافظ
نه...
به امید دیدار،شاید دوره ای دوری از این محیط، اکسیژن تازه ای رو بهت تزریق کنه ،
پس منتظر ت میمونیم،چون محیطی با این بار عاطفی و احساسی به تلنگر های منطق و عقل هم نیاز داره،
دوست با احساس من،
منتظر پهلوان زاده می مانیم،
ولی به راستی
صلت کدام قصیده بودی؟؟؟؟
گردآفريد عزيز شاد هم برگشت. اي كاش سري به تالار مي زدي...
گرد آفريد آيا دنيا بدون سختي ، رنج ، مصيبت، ناراحتي ، افسردگي ، غصه و هزاران واژه اي كه شما بهتر از هر كسي ميتوني اونا رو پشت سر هم قطار كني معنا داره ؟
و باز هم شما بهتر ميدوني كه اينها همانا خصلتهاي دنياي "دون" هستن و تا وقتي كه تو اين دنيا هستيم از اينها راه گريزي نيست ، هر جاي دنيا كه باشيم وضعيت همينه و بايد سعي كنيم زماني رو كه تو اين دنيا سپري ميكنيم طوري باشه كه آرامش ابدي بدنبالش باشه ...
پس بمان و بگذار همه با هم شريك و راهنماي همديگه باشيم.