RE: چرا در خواستگاری مهریه بالا می گوید
وق:73::73:تي همسرم از من خواستگاري كرد.من براي اينكه بهم ثابت بشه تو عشقش چقدر مسره به اون پيشنهاد مهريه 2000 سكه دادم دربست پذيرفت هميشه معتقد بودم اگر پسري خواست با من ازدواج كنه و بر سر مهريه چان زني كنه من ابدا باهاش ازدواج نخواهم كرد .به نظرم مهريه يك نوع معيار سنجش مي آمد ولي نه هيچوقت به گرفتنش فكر كردم نه به چشم و هم چشمي. حالا هم با هم خوشبختيم واصلا به رقم 2000 فكر نميكنيم شادزي جون آنقدر نگران زيادي مهريه نباش اگر ارزش هاي خودت را ميشناسي و اگر مطمئني كه اين رقم ها قلقلكت نميدهند با خانوادت مخالفت نكن
RE: چرا در خواستگاری مهریه بالا می گوید
مینا خانوم، اینو من متوجه نمی شم که برای بعضی آدمها خوبه مهریه بالا برای برخی بده!!
آخه اون شیر ناپاک خورده(=نامرد) رو شما از کجا تشخیص می دین که برای اون مهریه بالا مشخص کنید؟!
اگر شیر ناپاک خورده باشه مگه مریضه دختر که با اون ازدواج کنه!!ا
آخه اینم شد راهکار؟
به چوب 20 درصد مردها، 80 درصد دیگه زیر صد ها میلیون بدهی برن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهناز پويا
وق:73::73:تي همسرم از من خواستگاري كرد.من براي اينكه بهم ثابت بشه تو عشقش چقدر مسره به اون پيشنهاد مهريه 2000 سكه دادم دربست پذيرفت هميشه معتقد بودم اگر پسري خواست با من ازدواج كنه و بر سر مهريه چان زني كنه من ابدا باهاش ازدواج نخواهم كرد .به نظرم مهريه يك نوع معيار سنجش مي آمد ولي نه هيچوقت به گرفتنش فكر كردم نه به چشم و هم چشمي. حالا هم با هم خوشبختيم واصلا به رقم 2000 فكر نميكنيم شادزي جون آنقدر نگران زيادي مهريه نباش اگر ارزش هاي خودت را ميشناسي و اگر مطمئني كه اين رقم ها قلقلكت نميدهند با خانوادت مخالفت نكن
عشق همسرتون رو با مهریه فهمیدید؟!!! یعنی کسی که رو حرف شما برای مهریه حرف نزنه به شما عشق می ورزه؟!
اگر همسرتون برعکس شما به این فکر میفتاد که این دختر پولکیه و به فکر مهریه هست و... وگرنه اینقدر مهریه رو بالا اعلام نمی کرد چی؟
بعد می گن سورنا تو بدبینی!! بابا خدا شاهده این چیزی که من می بینم و این چیزایی که ازش حرف می زنم عین خوش بینی منه!! کافیه آقا پسرا چشماشونو وا کنن از اینهایی که من راجع بهش حرف می زنم شرایط بدترش فراوونه!!