پس توانایشو نداره نگیره. نمیتونه خودشو کنترول کنه ویا فحاشی میکنه . روزه به چه درد میخوره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار.زندگی
هنوز برای اکثریت ما ثابت نشده که فحاشی هم روزه رو باطل میکنه .
نمایش نسخه قابل چاپ
پس توانایشو نداره نگیره. نمیتونه خودشو کنترول کنه ویا فحاشی میکنه . روزه به چه درد میخوره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار.زندگی
هنوز برای اکثریت ما ثابت نشده که فحاشی هم روزه رو باطل میکنه .
سلام اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار نماز رو زه طاعات قبول باشه
من در ماه رمضان ماه خدا برای تمام اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار خیلی دعامی کنم:323::323::323:
رمضان ماه نزدیکی ماه خدا
دعای رو ز اول ماه مبارک رمضان
خدایا قرار بده روزه مرا در ان روزه داران واقعی و قیام و عبادتم در ان قیام شب زنده داران و بیدارم نما دران از خواب بی خبران و ببخش به من جنایتم را در این روز ای معبود جهانیان ودر گذر از من ای بخشنده جنایات کاران
:311: :311: :311: وای خدا خیلی باحال بود...فکر کنید...خوبه همه چی مجازیه..اگه واقعی بود چیکار میکردن؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
خوبه حالا اگر کسی هم بلد نبود .
با این پست آموزش کامل داده شده .:324:
گاهی مطالب خنده دار از دید ما .
گمراهی برای تازه عضو شدگان است.
امیدوارم مطالبی که در جستجوی در تالار پیذا میکنیم . بروز رسانی شود که برای مراجعه کنند آسیب زا نباشد.
اگر مطالبی که باعث شادی دوستان میشود رو در جای خود قرار دهند مفیدتر است. مانند آلاچیق وغیره..
امیدوارم دوستان را نرنجیده باشم.
کسی که اینکارو کنه نیازبه راهنمایی ما نداره..ذهنش به اینجا میره..حالا انجام هم بده..که چـــــــــــی؟
بهش مدال میدن؟بهش چیزی اضافه میشه؟هر روز هم اینکارو کنن اخر و عاقبت چه فایده براشون خواهد داشت؟
اما پدربزرگ جان به احترام حرفتون درخواست کردم اگه بداموزی داره حذفش کنن.
ممنون
سلام و صد سلام به روی پر فروغ اعضاء خوب همدردی
طاعات قبول:323:
ان شاء الله که همگی خوب و ماه رمضانی سرشار از برخورداری از لطف و رحمت الهی را آغاز کرده باشید .
برای من هم دعا کنید که مشغله ها کمی سبک تر شود و فرصت بیشتر آمدن به همدردی را بیابم که تشنه آنم:43: .
عرضی هم داشتم اینکه :324::
دوستان عزیز
بسیاری از پستهای مدتی اخیر این تاپیک روندی چت گونه و مشمول اسپم دارد و بعضی نیز مشمول انتقال به باغ همدردی است .
ضمن حفظ احترام شما عزیزان ، تقاضا داریم که دقیقاً مطابق کاربرد این تاپیک عمل نمایید تا نه زحماتتان هدر برود نه وقت مدیران به حذف و انتقال این پستها گرفته شود و از امور مهم دیگر باز مانند .
همراهی شما مزید امتنان است :72::72::72:
پاورقی
====
باغ همدردی تنها آلاچیقی برای کل کل دارد:305: بقیه باغ محل شوخ طبعی های مناسب :311:، تفریح و بعضی گفتگوهایی که به تلطیف روح :310:و فضای تالار کمک می کند هست لذا تصور نشود در باغ فقط می شود کل کل داشت :82:.
.
دعای رو ز دوم ماه مبارک رمضان
خدایا نزدیک کن مرا در این ماه به سوی خوشنودیت و برکنارم دارد در ان از خشم و انتقامت و توقیق ده مرا در ان برای خواندن ایات قران به رحمت خودت ای مهربانترین مهربانان
ماه رمضان ماه ضیافت الهی
:323::323::323:
دو هفته پپش بود که آخرین خواستگاری ام را رفتم. با پیش زمینه ای که داشتم اصلا امیدوار نبودم که اتفاق مثبتی بیافته و نظرم قبل از رفتن یه خرده منفی بود! اما وقتی رفتم احساس کردم با شخصی عاقل و تقریبا همفکر خودم طرفم! و نظرم مثبت شد!
یه بار هم دوباره رفتم مسافرت و با برادرش صحبت کردم. همه چیز مثبت بود و من هم مصرانه مثبت بودم که یه دفعه ورق برگشت! حساب کاربری دختر خانم را توی فیس بوک پیاد کردم و از دیدن پست هاش کاملا نظرم عوض شد! دنیای ما و فضای فکری و عقیدتی ما کاملا متفاوت بود! و خوب نظرم منفی شد.
اما اون چه که باعث شده الان این پست را بزنم این فکر بود که اگر ما می دونستیم که با هر پست و هر نوشته و هر لایک دادن و ... تحت قضاوت قرار می گیریم. اگه حواسمون بود که هر کاری که توی این دنیا می کنیم هم توی این دنیا و هم در آخرت باید براش پاسخگو باشیم آیا باز هم هر حرفی را می گفتیم و می نوشتیم؟ آیا زیر هر نوشته ای را لایک میزدیم؟ آیا ....
همین!
سلام به اعضای خوب تالار نماز رو زه قبول باشه
من حق عضویت 1 است حق عضویت دارد تمام می شود
چند رو ز به مرخصی بروم استراحت کنم دوباره به تالار بر می گردم سعی می کنم 10و 11 مرداد منتظر باشید به تالار برمی گردم
دلم برای تالار خیلی تنگ می شود دلم برای اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار خیلی تنگ می شود براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72::72::72:
اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار خیلی خیلی دوستتت دارم خیلی گلی:72::72::72::72::72::72::72: