RE: پرسش و پاسخ های ازدواج
فکر می کنم سوال آقا حامدو آقایون بهتر می تونن جواب بدن ولی منم نظرمو می گم
من هم شنیدم که پسرا اگه پیش از ازدواج یه دخترو تمام و کمال بدست بیارن ممکنه به نوعی سرد بشن و پاپس بکشن و به قول شما دیگه زیر بار مسئولیت نرن
ولی آخه این که خیلی نامردیه یعنی این مساله مستقل از شخصیت اعتقاد و وجدان و اخلاق به اکثر پسرا قابل تعمیمه؟
یعنی یه واکنش طبیعیه یا یه رفتار ناجوانمردانه؟
در مورد دخترا فکر می کنم بیشتر به هدف نشون دادن علاقه به طرف مقابل و اثبات این که چقدر اون پسر و خواسته اش براشون ارزش داره تن به این روابط می دن و امیدوارن به این ترتیب اون پسرو توی زندگیشون نگه دارن.
در واقع اثبات عشقشون مهمتره تا خود رابطه.
جواب آقا حامد:
حرفی که زدید درسته. به همین دلیل هست که حتی در دوره نامزدی و در بعضی موارد هم در دوره عقد خانواده ها مخصوصا خانواده دختر از دختر و پسر می خوان که این رابطه رو تا وقتی که نرفتن زیر یک سقف به تاخیر بندازند. چون احتمال این میره که آقا پسر پس از کامجویی، از مسئولیت تشکیل زندگی شونه خالی کنه.
البته عکس این موضوع هم هست. مثلا گاهی پسر به احتمال اینکه دختر مورد علاقه اش به هر دلیلی اونو رد کنه (مثلا بفهمه که معتاده) دختر رو فریب بده و به رابطه جنسی دست بزنند که این هم در دوره نامزدی زیاد دیده میشه.
به هر حال رابطه چه معاشقه چه جنسی فقط و فقط باید در زمان خودش (بعد از ازدواج) صورت بگیره.:72:
جواب آقای مسلمان:
نظر من:
نیازی نیست که دوستی های پیش از ازدواج به طور کلی قطع بشه بلکه باید تعدیل بشه. یعنی می تونه در صورت ممکن تبدیل به یک دوستی خانوادگی بشه.
باید در دوره نامزدی با دوست همسر و خانواده اش آشنا شد. اونوقته که میشه نظر داد که این دوستی تبدیل به دوستی خانوادگی بشه یا نه. شاید از خودش و یا خانمش خوشم نیاد.
اگر ببینم توجه اش و حمایتش به اون داره بیشتر از من میشه بله ناراحت می شم. چون خودم رو در اولویت می دونم.
ولی اگر از حد معقول بیشتر نشه خیلی هم خوشحال می شم که به یه دوست خانوادگی کمک بشه.:72:
اینجا چرا انقدر سوت و کوره؟!!!!
هیچ کی سوال نداره یعنی؟؟؟
خودم بپرسم؟
وسط درس خوندن هی برام سوال پیش میومدا
الان هر چی فکر میکنم یادم نمیاد!!:162:
:311: اصلا درس خوندن ویژگی اش همینه فکرت همه جا هست جز سر جلسه ی امتحان! من زمان کنکور همه اش توی درس خواندن طرح داستان به ذهنم می اومد! بنابود ۴ تا کتاب علمی تخیلی بنویسم بعد از کنکور:311:
می شه شما هم نظرتان را در مورد سوال من (دوست خیلی نزدیک و محبت به او ) بیان کنید؟
اتفاقاً منم به رابطه خانوادگی بعد از ازدواج با دوستانم زیاد فکر کردم. اینکه من باید از همسر آیندم انتظار داشته باشم دوستام رو مثل یکی از اقوام (بلکه نزدیکتر) بدونه. یا اینکه این یه توقع زیادیه.
یا از شوهر های دوستام باید خوشش بیاد یا نیاد!!
شاید اصلاً از اخلاقشون خوشش نیاد و رابطه ی ما در حد دوستی بین خانم ها بمونه.
نقل قول:
1. آیا این آقا پسر را رفیق باز قلمداد می کنید و به او پاسخ منفی می دهید؟
راستش بستگی داره. حتماً شنیدین که میگن که بعد از ازدواج دوست و رفیق باید تا دم خونه بیاد و دیگه روابط باید کمتر بشه. اگه بعد از ازدواج ِ خودمون، این آقا هنوز مجرد باشه، من دوست ندارم زیاد رفت و آمدی داشته باشیم که من هم باشم توی اون رفت و آمد. بخاطر خیلی دلایل.
اما اگه ازدواج کرده باشه، یه خورده فرق میکنه.
در صورتی که ازدواج نکرده باشه من همسرم رو رفیق باز حساب میکنم.
نقل قول:
در صورتی که با او ازدواج کنید:
1. آیا به این رابطه حسودی می کنید و چون دوست دارید تمام محبت همسرتان را به خودتان جلب کنید سعی می کنید این رابطه را کم رنگ یا تضعیف کنید؟
2. آیا این رابطه ی دوستی را با رابطه ی همسری تفکیک می کنید و به آن حسودی نمی کنید و به دوست همسرتان را به چشم یک حامی و همراه همسرتان می بینید که از این رابطه راضی هستید؟
فکر نمیکنم محبتی که بین دو تا همسر هست رو بشه با محبت بین دو تا دوست (حالا هر چقدر صمیمی) مقایسه کرد. البته اگه جوری باشه که مدت خیلی زیادی از شبانه روز پیش دوستش باشه و وقتی هم توی خونه هست مدام یا داره بهش اسمس میزنه یا تلفنی صحبت میکنه، خب این خیلی میره روی اعصاب آدم.
میدونین، یه روانشناسی میگفت که بهترین و مهمترین هدیه ای میتونید به همسرتون بدید، اینه که باهاش جوری حرف بزنید و رفتار کنید که اینو با تمام وجود درک کنه که شماره یک ِ زندگیتون اونه. و نه هیچ کس دیگه.
خب اگه ارتباطش با دوستش این حس رو از من بگیره، زندگی مشترکمون خیلی لطمه میخوره.
با این حال فکر میکنم بشه جوری رفتار کرد که هر کسی رو سر جای خودش دوست داشته باشیم. نه افراطی و به جای دیگری.
نقل قول:
3. آیا می توانید با همسر دوست همسرتان رابطه ای صمیمی برقرار کنید؟
فکر میکنم این یه مقدار سخت باشه. با همه میشه دوست بود. اما با هر کسی نمیشه صمیمی بود.
شاید بهتر باشه اون آقا پسر خودش رو توی موقعیت من بذاره و ببینه با همسر ِصمیمی ترین دوست من، میتونه صمیمی باشه؟!
نقل قول:
4. در صورتی که همسرتان هدایایی برای این دوست تهیه کند و یا حمایت هایی از او بکند که این حمایت ها و کمک ها ضرری به زندگی خودتان نمی زند و روال زندگی تان را مختل نمی کند، رفتارتان چگونه خواهد بود.
اگه ضرری به زندگی و وضعیت مالی نمیزنه من مشکلی نمیبینم. اما اینطوری که تعریف کردین فکر کنم اگه دوستش محتاج باشه، طرف حاضره از نون شبش هم بزنه تا دوستش اذیت نشه. تا وقتی مجرده مسولیت خودش رو داره فقط. اما وقتی متاهل میشه باید حق خانواده رو هم ادا کنه.
اما باز هم اگه ضرری نباشه مشکلی نمیبینم.
آیا خریدهای ملیونی (سرویس طلا) قبل از ازدواج لازمه؟اگر نباشه چه اتفاقی پیش میاد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
آیا خریدهای ملیونی (سرویس طلا) قبل از ازدواج لازمه؟اگر نباشه چه اتفاقی پیش میاد؟
اگه به من باشه که قطعا این برنامه ها رو کنار میذارم
اما خب شئون خونوادگی و رسم و رسوماتی که خارج از عقل و عرف و دین نیست باید حفظ شه
باید متناسب با موقعیت مالی و فرهنگی و ... خونواده های طرفین این برنامه ها توافقی حل بشه
و صد البته بریز بپاش ممنوع
اما یه سری رفتارها برای بعضی تجملات محسوب میشه و برای بعضی دیگه نه
همینطور که گفتم باید شان خونوادگی طرفین حفظ بشه
نباید این حس به وجود بیاد که یکی از طرفین خسیسه یا میخواد بی احترامی کنه یا خیلی موافق این وصلت نیست یا ریاکاره و میخواد جانماز اب بکشه یا . . .
تمام اینایی رو که میگم به عینه دیدم
همون جمله همیشگی حفظ تعادل با در نظر گرفتن شرایط
داشتن درک و فهم و انعطاف پذیری رو هم بهش اضافه کنین
فرهنگ مشکوک میزنی خبریه ؟؟
خسیس بازی در نیار مگه ادم چند بار زن میگیره ؟:227:
اگر شوهر مهریه زنشو پرداخت کنه،باز هم برای همسر دوم احتیاج به اجازه همسر اول داره؟
البته این سوال یه کمی تخصصیه. فکر میکنم از قوانین باید سر در بیاریم.
اما من فکر میکنم از نظر شرعی اجازه زن اول لازم نباشه. ربطی هم به مهریه نداره. که داده شده باشه یا نه.
اگه اشتباه میگم دوستان اصلاح کنن.
ولی...
فرهنگ!!!!
به چه قصدی این سوال رو پرسیدی؟!!!
نقل قول:
خسیس بازی در نیار مگه ادم چند بار زن میگیره ؟
خارپشت جان جوابتو گرفتی؟
شاید بیش از یک بار:)
البته شوخی بود:72:
یکی با یکی به مشکل خورده داشتم فکر می کردم اگر مهرش همون قدر بود که می خواست پرداخت کنه،الآن چه وضعیتی
داشتن.