RE: وجود اين عضو در تالار چه اثري داشته
عضو مهربون تالار! :)
دختری که از موقعی که به این تالار اومدم شاهد پیشرفتش بودم.
زندگی کمی روی او فشار آورده، ولی با این حال و با تمام مشکلات برای موفقیتش و به امید آینده تلاش می کنه.
کسانی که در شرایط مشابهی مثل او قرار دارند می توانند از همدردی با او و استفاده از تجربیاتش بهترین استفاده رو ببرند.
آقای ابراهیمی عزیز:72:، آریاناng عزیز:72:، حامد عزیز:72:، ممنونم.
دوستای خوبم، خیلی به من لطف دارید.:72:
(آریانا جون کلبه ی چوبیت رو ندیدم.)
یه دوست و همراه مهربون و مودب،راهنمایی هایی که میکنه دلسوزانه و منطقی هست و قدرت پذیرشش هم تقریبا بالاست،امیدوارم با کمک گرفتن از ایمان و اعتقادی که بخدا داری،مشکلات حقیرت در هجوم بودن خدا فنا بشه(تیکه اخرش برداشت ازاد از امضای شب بارونی بود)
این تصویر حس خوبی بهم میده،امیدوارم برای تو هم همینطور باشه
http://www.hamdardi.net/imgup/27603/...f81884f718.jpg
به نظر من نام "دختر مهربون " واقعا برازنده ی ایشانه.امیدوارم که همیشه در تالار شاهد حضورشان باشیم
:72:
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش
اگه آفتاب می سوزونه تو سایبون باش
حالا که سرما کمین کرده ،کنار باغچه
واسه گلهای نیمه جون تو باغبون باش
دختر مهربون حقیقتا مهربونه
اخه میدونید من خواهر ندارم . . .
شایانا ی عزیز، دوستِ دوس داشتنیِ من:72:،arix عزیز:72:، خارپشت عزیز:72:، ازتون ممنونم.:72:
بچه ها انقدر شرمنده نکنین منو. انقدر هم که شماها میگید نیست. شرمنده ی لطف و محبتتون:72::72:
(اصلاً نمیدونم چی شد آقا محمد اسم منو گذاشت اینجا!!)
سلام وجود این عضو خانم بلو اسکای در تالار چه اثری داشته اعضا تالار به مدت سه رو ز وقت دارین:72::72::72:
خانم بلو اسکای عضو همراه دلسو ز با تجربه مهربان تاپیک در تالار عا لی است مطا لب خیلی پر محتوا و مفید است ایشان مشاوره خوب است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم
پس چرا چیزی نگفت؟؟؟؟
مامان به این خوبی!!!!
مامانی که داره با عشقش ،احساسش بچشو بزرگ می کنه.
اینهمه نگران آینده بچشه بااینهمه مشکلاتی که توزندگیش داره.
blue sky عزیز اولین کسی بود که به اولین تایپیک من جواب داد.چقدر هم تأثیر گذار بود.
مرسی خانومی.برات آرزوی سلامتی وخوشی درکنار خانواده ات رودارم.
امیدوارم مشکلات زندگیت هم هرچه زودتر آب بشند وتموم.
من دورادور احساس می کنم بلو اسکای خانوم صادق و مهربونی هست، ایشون از جمله کسانی بودند که برای اولین بار برای من پست زدن برای همین همیشه اسمشون تو ذهنم حک شده، براشون آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم به سلامتی فارغ بشن:72::46:
من از صراحت و رک بودن بلواسکای خیلی خوشم می اید،راهنمایی هایش منطقی و دور از احساس میباشد،فقط کمی مغرور بوده و بنظرم زودرنج هستن.
من خیلی براتون احترام قائلم.:46: