نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام فرانک 1389 سوا ل از شما
سلام
1ـتاثیر گذارترین مقا له ای که در همدردی خوندی....دقیقا یادم نیست اما صحبتهای مدیر همدردی با دخترانش خیلی خوب بود
2ـبه نظرت جای چه تاپیکی توی تالار خالیه.....راستش نمیدونم .همدردی همه چی داره
3ـکدام فصل را بیشتر دوست داری...........تابستان
4ـفیلم بیشتر روی شما تحت تاثیر میذاره یا موسیقی...........بستگی داره، گاهی تنها یه آهنگ بی کلام بیشتر از یه فیلم چند ساعته پیام داره
5ـیکی ازبهترین امضا اعضا تالار بگوید............همه امضاها قشنگن وگرنه امضا نمیشدن چون میدونم همه دوستان مثل خودم یه جمله یا یه بیت شعر یا ...انتخاب کردن که کلی معنا داره
6ـجذاب ترین خاطرهای که از کودکی به خاطر داری چیه..........وقتی زمستان بود و برف می اومد با بچه ها تو کوچه بازی میکردیم ، یادش بخیر
7ـچه تفریحی رو بیشتر از همه دوست داری........گردش تو دشت و صحرا
8ـجوانی تعریف کنید.......یه فرصت ناب برای کسب فضائل و سرزندگی و شور و نشاط و عاشق شدن
9ـچه غذایی رو بلدین خوب درست کنین.........آشپز خوبی نیستم کلا اما اینها رو بلدم ماکارونی، قرمه سبزی،شله زرد،قیمه، و چند تا دیگه
10ـمعیار برای ازدواج چه است..........کسی که برای ازدواج انتخاب کنم میخوام این خصوصیات رو داشته باشه : واجباتش رو انجام بده ، صادق باشه ، صبور و با گذشت باشه،با سواد باشه،و با محبت و مهربون باشه و چشم پاک باشه(خیلی برام مهمه)
کلا اخلاق اسلامی داشته باشه
11ـدوست داری کجا بری که تا حالا نرفتی.......استان کهکلویه و وبیراحمد-چهار محال و بختیاری-یزد و کرمان نرفتم تا حالا و دوست دارم برم
12ـچند نفر در تالار را معرفی کن که شما تحت تاثیر پستهایشان قرار گرفتی
هر پستی یه نکته قابل استفاده داره اگه دقت کنیم اما در کل
پستهای مدیره مدردی که گفتن نداره دیگه... فرشته مهربان خیلی عالیه--- blue sky ---tesoke--- طاهر ---- ستاره و ....13ـ
یک جمله اموزنده مفید..........گاهی وقتها لازم است سکوت کنیم شاید خدا هم حرفی برای گفتن داشته باشد!
14ـیک ضرب المثل بگوید........چاه نکن بهر کسی ...اول خودت دوم کسی
15ـیک جمله درباره سارا بانو بگوید...........سارا جان خیلی سرزنده و باهوشه امیدورام همیشه در کنار همسر نازنینش خوشبخت و شاد باشه
16ـنظرتان درباره سری پنجم صندلی داغ چه است......خوبه ، با نظارت همدیگه آشنا میشیم و یه خورده از حال و هوای مشکلات میایم بیرون و هوایی عوض میکنیم:311:
17ـمهمترین مهارتی که در این تالار به اون دست یا فتی چی بوده.....مهارت ارتباطی با دیگران.البته هنوزکامل دست نیافتنم اما خب بهتر شدم
18ـدوست داری کنسرت گروه اریان در تهران بروید..............خیر ، اصلا از کنسرت خوشم نمیاد مخصوصا سرودها و موسیقیهای که زن ومرد مشترک اجرا میکنند:163:
19ـبهترین دوست زندگی شما کیه...........بهترین دوستم که بهش اعتماد دارم، بیشتراز هر کسی دوستش دارم ،هرچی از بخوام بهم میده بدون منت، و بیشتر از هر کسی دوستم داره...خداست:72:
20ـزندگی رو در چند جمله تعریف کنید..........زندگی یه فرصت کوتاه و طلاییه که خدا به ما داده تا ازش استفاده کنیم و با اختیاری که بهمون داده برای خودمون راه درست رو انتخاب کنیم و از لذات و شادیهای واقعیش بهره ببریم
امیدوارم همیشه موفق باشید..........متشکر ، شما هم همینطور