یه لیست معیار بنویسی به نظرم خیلی بهتره
مثلا یه همسایه داشتیم به ننش گفته بود دختر خیلی سفید و بور و چشم آبی میخواد
یه 15 سالی گشتن و همه بورها رو دیدن و. پسندنشد آخرش یه دختره خانم سبزه پولدار رو پسندیدن :311::311::311::311:
نمایش نسخه قابل چاپ
یه لیست معیار بنویسی به نظرم خیلی بهتره
مثلا یه همسایه داشتیم به ننش گفته بود دختر خیلی سفید و بور و چشم آبی میخواد
یه 15 سالی گشتن و همه بورها رو دیدن و. پسندنشد آخرش یه دختره خانم سبزه پولدار رو پسندیدن :311::311::311::311:
سلام ، پوه من فکر میکردم الهه شوخی می کنه که کرونا گرفته در هر حال خدا رو شکر که حالش خوبه . سلام منو برسون بهش. راستی حال خودت چطوره خوبی؟
سلام.
حالتون چطوره؟ کم پیدا بودید مدتی. انشالله که خوب باشید.
چشم. سلامت باشید. بزرگیتونو میرسونم.
بچه که بودیم، یه بار پنجره ماشین باز مونده بود و یه گربه رفته بود نو ماشین. بعد بابام که اتفاقی رفته بود سمت ماشین، گربه ترسیده بود و هی از این ور ماشین میرفت اونور و خودشو میزد به این ور و اونور و راه خروج رو پیدا نمیکرد... این روزا حال همون گربه رو دارم.
.
.
.
امروز سایر همکلاسی هام آزمون جامع داده بودن. البته عملا من آزمون دادم نه اونا.... گاهی خودمم نمیفهمم چرا با اینکه اینقدر لجم میگیره که چرا کسانی که ابتدایی ترین اطلاعات علمی رو ندارن و فقط با تقلب محض پیش اومده اند، ولی وقتی هم ازم کمک میخوان نمیدونم رودربایستی یا دلسوزی، که بهشون کمک میکنم.... و نمیدونم مراقبا کجا بودن که اینا میتونستن آنلاین باشن و سوالا رو بفرستن و از من راهنمایی بگیرن.
خداییش اگه من دانشجو هستم و اینا هم دانشجو و البته شاغل هم هستن، حیف من که موندم تو این مملکت!
سلام پوه ، الحمدالله سلامت باشید ، درکتون می کنم . ان شاءالله حال دلتون خوب و عالی بشه:72:
سلام اعضای خوب همدردی :72:
خوبین؟
امروز متوجه شدم اختلال هایپرسومنولنس دارم. خیلی باکلاسه، نیست؟ :18:
نمی دونم درمانش کنم یا نگهش دارم، حیفه، تا حالا چنین اختلال شیکی نداشتم. :43:
شمیم الزهرا تولد دخترت مبارک باشه :72::72: حالت چطوره؟ زندگیت چطور می گذره؟
آره خیلی :)
شما چطوری؟ به چیا فکر می کنی؟ روزا رو چطور می گذرونی؟
سلام میشل نازنین
اسمتودیدم خیلی خوشحال شدم ووقتی اسم خودمو تو پستت دیدم دوق کردم:43:
از خودت بگو خیلی وقته خبری نداریم ازت. سرکار میری؟ ارتباطت با همسرت چطور شد؟ شما قصد نی نی ندارین؟:227:
ممنونم از تبریکت دوستم. دیگه زندگی من عین سینوسه. هرچند روز اروم که میگذره بعدش یک طوفانی به پامیشه باز میره تو ارامش...
نمیدونم چه حالی داره همسرم، سنمون داره میره بالا هنوزم دقت میکنه کی بهش چی گفت، من چی گفتم من چی کردم....
منکه واقعا حالشو ندارم از کسی دیگه اصلا ناراحت بشم چه برسه به اینکه بابتش داد و قال و چتد ساعت دعوا کنم...
دلم میسوزه چقدر الکی الکی حال ما بد میشه. دختر و پسرمم این وسط بی گناه آزار میبینن...
دیگه کاری که از من جز انجام وظیفه خودم که ساخته نیست.از خدا میخوام تربیت این دو طفل معصوم و هدایتشون...
سلام ، میشل برید دکتر و یه چکاپ بدید ، کم خونی ، تیرویید ، قند و... شما بدون اختلال هم با کلاسی خواهر :)
شمیم الزهرا تبریک میگم خداوند نگهدار فرزندانت باشه ان شاءالله خدا بهت قوت ، تحمل بالا و ارامش بده:72:
دوباره سلام
میشل جان من خدا رو شکر خوبم بدک نیستم
خیلی سرم از کارهام شلوغ هست این روزها و دیگه جای زیادی برای فکر و خیال ندارم خدا رو شکر
فقط این کرونا برام این نتیجه رو آورد که آدم باید یه خونه هر چند کوچولو تو یه شهر ساحلی داشته باشه که حداقل وقتی دنیا انقدر ناملایم شد و نتونستی با کسی رفت و آمد کنی بری به اون خونه و بین اونجا و دریا ، رفت و آمد کنی و از دریا انرژی مثبت و آرامش بگیری
به نظرم حضور ویروس در جامعه باعث شده هر کس به درجه ای از افسردگی برسه حالا یکی کمتر یکی بیشتر، شاید علت پرخوابی و این سندرم های با کلاس همون افسردگی کوچولو باشه
شمیم جان دو تا بچه داری؟ من فکر می کردم یک بچه داری. اگر تازه به دنیا اومده قدمش مبارک:72: