خدا را شكر
از طرف من به شاد بگو : شاد عزيز هنوز باهات كار داريم
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا را شكر
از طرف من به شاد بگو : شاد عزيز هنوز باهات كار داريم
الحمدالله رب العالمین
100500+500=110000
خدایا شکرت
خدایا همه ی مریضا رو شفا بده
خدایا به شادی سلامتی کامل عطا کن
از شدت خوشحالی فقط دارم گریه می کنم نمیدونم باید چیکار کنم حتی نمیتونم داد بزنم تا مامانمم بفهمه که شادی برگشته با اینکه مطمئن بودم که بر می گرده اصلا باورم نمیشه
خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
من مطمئنم امام حسین و حضرت رقیه شفاعت کردن ممنون
باید هم خدا رو شکر کنیم و هم دعا کنیم برای شفای همه ی مریضا برای سلامتی کامل شاد
الحمدالله رب العالمین
ان شااله شفاي همه مريضا و سلامتي و عافيت براي همه
خدا یا شکر از شدت خوشحالی گریه گرفته است شا د بر می گرده یا امام حسین حضرت رقیه حضرت عباس شفا داده است خدا شکر می کنم
مي دونم كه شاد عزيز خيلي حرفها واسه گفتن داره ان شالا سلامتي اش رو هر چه زودتر بدست بياره و دوباره برگرده به تالار .
بچه ها خیلی خوشحالم که انقدر خوشحال می بینمتون :73: امروز رفتم شادی رو دیدم، اما اون منو نمیشناسه :302: با کسی صحبت نمی کنه، چون نمی تونه، دکترش میگه باید مثل بچه ای که تازه متولد شده باهاش کار کنین، از نشونه ها باهاش صحبت کنید تا حافظه اش برگرده، من فکر می کنم اگه یه دور بیاد توی تالار بزنه کل حافظه اش بر میگرده :D
تومورش از بین نرفته فقط رشدش متوقف شده، وضعیتش شده مثل قبل از زمانی که رفت کما، اون موقع هم 4-5 سالی بود که رشد نداشت، دکترش میگه شاید در آینده راهی برای خارج کردن تومورش باشه، طوری که ریسک نداشته باشه، اما فعلا نمیشه. تمام آزمایشهایی هم که ازش گرفتن خوب بوده.
امروز مادرش آینه گرفته بود جلوش، با تعجب به خودش نگاه می کرد نمی دونم از قیافه ای که پیدا کرده بود متعجب بود یا واقعا قیافه خودش رو نمی شناخت، آخه خیلی لاغر شده!
امیدوارم همه بیمارها شفا پیدا کنن و به جمع خانوادشون برگردن، امیدوارم خدا هیچ کدوم از بنده هاش رو به حال خودش رها نکنه.. :203:
روزن عزیزممنون از اینکه خبر از شاد میدی عزیزم
شاد عزيزم تولد دوبارت مبارك خدارو شكرررررررررررررررررررر
واااااااااااااي خداي من....
وااااي خدا. چقدر مهربوني و بزرگ.. چقدر رئوفي و نازنين....
چقدر رحيمي.....
چقدر مهربوني....
خدايا شكرت .... خدايا صد هزار بار شكر...
روزن عزيزم ...خيلي خيلي خيلي خيلي خوشحال شدم ...
بعد از اين يكي دو هفته اين اولين و بهترين خبري بود كه شنيدم...
باور كن گريه امونم نميده... خداروشكر....
دوستان عزيزم به همتون تبريك ميگم ... خدايا ممنون..... واقعا در مقابل اين همه لطف و مهربونيت چطور....
چطور.....؟
چطوري تشكر كنيم و قدردان باشيم.....
روزن عزيزم اميدوارم هميشه خوش خبر باشي.....
راستي آقاي لرد حامد گرامي جاشون خاليه... اميدوارم ايشون هم زودتر برگردند.... تا خوشبختيمون كامل بشه....
دوستاي گلم همتونو دوست دارم .... شما همتون واسه خداي مهربون باارزشيد......
اميدوارم شادي عزيز هرچه زودتر سلامتي كاملشو بدست بياره....
خداروشكر...:203::203::203:
بچه ها قرار شده چیزی در مورد پدر شوهرش بهش نگن، حرفهایی که زده و برخوردهایی که کرده، ولی من اونها رو توی تالار مطرح کردم، اگه آقای مدیر لطف کنن و اونها رو حذف کنن خیلی ممنون میشم، شما هم چیزی در مورد پدر شوهرش بهش نگین، اینطوری براش بهتره.
پست 21- 109- 264- 290 این تایپیک در مورد پدر همسر شادیه
پست 51- 66 تایپیک «امتحان خانم shad» هم همینطور
الحمد لله رب العالمین
خدا را شكر
اللهم عجل لوليك الفرج
اللهم اشف كل مريض
خدا را شکر که این بنده خوب خدا به میان خانواده اش برگشت تا غم دل اون ها را کاهش بده . اما من این مدت حسابی از دست جو تالار جوش آورده بودم . اگه یه خرده هم حواسمون بود که محرمه ! اگه یه خرده هم حواسمون بود به کودکان غزه ، ضرر نمی کردیم به خدا !!!
خدایا صد هزار مرتبه شکرت. اشک شوقم بند نمیاد!
نمی دونم چی بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط روزن
بگم معجزه هست
بگم یه هوشدار به پدرشوهرشه
بگم یه تلنگر برای ما هاست
بگم یه امتحان الهی برای شوهرشه
بگم جواب دعاهای دوستانه
بگم قسمت شاد عزیزه
نمی دونم چی بگم
نمی دونم
ولی خیلی خوشحالم که شاد بازهم می تونه کنار ما باشه
مقدار قبلی رو از شدت خوشحالی اشتباه حساب کردم:جمع=101000
حالا
101000+1000=102000
خدایا شکرت
خدایا همه ی مریضا رو شفا بده
اللهی آمین
خدا رو شکر خدارو شکر خدا رو شکر
این تنها ترین و بهترین چیزی که میتونم بگم خیلی خوشحالم خیلی
خدایا همه ی مریضا رو شفا بده اللهی آمین اللهی آمین اللهی آمین
با عرض سلام
من هم از اينكه خانم شاد حالشون بهتر شده خوشحال شدم و اميدوارم هر چه زودتر ايشون سلامتي كامل رو به دست بيارن.
خدا همه مريضها رو شفا بده انشاءالله
دوستان سلام ...
امیدوارم شادی مون متداوم باشه(هر نوع شادی رو میتونین حساب کنین!!!)
بچه ها می خواستم یه یاد آوریه کوچیک و یه سوءاستفاده بکنم!!!
یاد آوریم اینه که نه دعای من گرفت نه دعای تو،
اگر دعایی مستجاب شده دعای از ته قلب ما بوده،انرژی ساده و عمیق بچه ها با هم سبب وقوع معجزه شده و میشه.
حالا از همه بچه های صمیمیه این خانواده که قادر به انجام هر کاری هستن میخوام یه خواهش بکنم،
خواهشم اینه که بیایم هر هفته راس ساعت 11 ،پبجشنبه شب (که فرداش میشه جمعه!!!!) برای هم دیگه دعا
کنیم و انرژیه مثبت بفرستیم (هر چند با تایم خیلی کوتاه و کم ولی انجامش بدیم)،مطمئن باشید جواب میده(چی
دارم به کیا میگم!!شما خودتون بهتر این مسئله رو حس کردین).تا شاهد معجزه های پی در پی باشیم.
پس یادتون نره این لایحه رو من تقدیمتون کردم کوتاهی نکنید و در صدد تصویبش بر بیاین.
شاد و پاک باشید
تا رهایی...
،برای هم
دوستان سلام ...
امیدوارم شادی مون متداوم باشه(هر نوع شادی رو میتونین حساب کنین!!!)
بچه ها می خواستم یه یاد آوریه کوچیک و یه سوءاستفاده بکنم!!!
یاد آوریم اینه که نه دعای من گرفت نه دعای تو،
اگر دعایی مستجاب شده دعای از ته قلب ما [b]بوده،انرژی ساده و عمیق بچه ها با هم سبب وقوع معجزه شده و میشه.
حالا از همه بچه های صمیمیه این خانواده که قادر به انجام هر کاری هستن میخوام یه خواهش بکنم،
خواهشم اینه که بیایم هر هفته راس ساعت 11 ،پبجشنبه شب (که فرداش میشه جمعه!!!!) برای هم دیگه دعا
کنیم و انرژیه مثبت بفرستیم (هر چند با تایم خیلی کوتاه و کم ولی انجامش بدیم)،مطمئن باشید جواب میده(چی
دارم به کیا میگم!!شما خودتون بهتر این مسئله رو حس کردین).تا شاهد معجزه های پی در پی باشیم.
پس یادتون نره این لایحه رو من تقدیمتون کردم کوتاهی نکنید و در صدد تصویبش بر بیاین.
شاد و پاک باشید
من هم موافقم حتی اگه یک ربع باشه، خیلی تأثیر داره، این کار رو برای همدیگه بکنیم، دیگه کسی هست که بگه این کار تأثیری نداره؟؟؟؟؟؟
آقای خسته، یعنی شما فکر می کنید قضیه محرم و کودکان غزه اهمیتش در مقابل مسائل و مشکلات دیگه کم و زیاد میشه؟؟ من این طور فکر نمی کنم. یعنی کما رفتن شادی باعث شده که بچه ها چیزهای مهم زندگیشون رو فراموش کنن؟ من باز هم این طوری فکر نمی کنم، چون تمام دوستان این مدت هر حرفی که زدن از تکیه و هیئت بوده و اینکه با امام حسین صحبت کردن، از اون کمک خواستن، به خدا التماس کردن، اتفاقا این قضیه باعث شد که شخص خود من به خدا و امام حسین نزدیکتر بشم، این بهبودی رو حاصل تمام دعاهای بچه ها و بیشتر از همه همزمان شدنش با محرم می دونم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط خسته
اما اگه اون چیزی که شما فکر می کنید درست باشه، به نظرتون حرص خوردن شما تأثیری خواهد داشت؟ ببخشید اگه من رک صحبت می کنم، اما شما نباید برای اینکه میزان اهمیت محرم رو بسنجید تعداد تایپیکهایی که براش باز شده رو بشمارین، شما می تونین این قضیه رو از لابه لای جمله های اعضا تالار به طور واضح ببینید. من که فکر می کنم امام حسین (ع) از دیدن این همه دل پاک که برای شفای کسی که تا به حال اون رو ندیدن اینقدر دعا می کنن بسیار راضی و خشنوده.
خداوندا شکر و سپاس
روژن جان بهت تبریک میگم و امیدوارم بازم خبرای خوبی واسمون بیاری و شاد عزیز هم بهتر وبهتر بشه انشاالله.............
سلام .نقل قول:
نوشته اصلی توسط روزن
نه به این شکلی که شما گفتید . به این شکل فکر نمی کنم . اما ماهیت محرم چیه ؟ غیر از ظلم ستیزی و حق گویی ؟ غیر از امر به معرف و نهی از منکر ؟ غیر از ...
این که دوستان دلشون پاکه و دعا می کنند . این که مناجات می کنند ، این که ... جای شکر داره . اما دعا کردن کافیه ؟
خلاصه بگم : کم بودند کسایی که زمانی که امام حسین راهی کربلا بود به دعا و مناجات مشغول بودند ؟
به قول دکتر شریعتی : " در آن لحظه که حسین (ع) حج را نیمهتمام گذاشت و آهنگ کربلا کرد، کسانی که به طواف، همچنان در غیبت حسین، ادامه دادند، مساوی هستند با کسانی که در همان حال، بر گرد کاخ سبز معاویه در طواف بودند، وقتی در صحنه کربلا نیستی، وقتی از صحنه حق و باطل زمان خویش غایبی، هرکجا که خواهی باش!
وقتی که شاهد عصر خودت و شهید حق و باطل جامعهات نیستی، هرکجا که میخواهی باش، چه به نماز ایستاده باشی، چه به شراب نشسته باشی، هر دو یکی است."
به خدا شاد واسه منم ارزش داشت و داره اما این فضا ...
یا علی
حرفهای شما کاملا درسته. اما من ربطش رو به این موضوع نمی تونم بفهمم. اگه این اتفاق برای شادی نیفتاده بود، وضعیت تالار چه فرقی با الان داشت؟ بچه ها چه کاری می تونستن بکنن که الان در انجامش کوتاهی کردن؟
یعنی فقط این موضوع بوده که باعث شده همه اعضا تالار از واقعیت دور بمونن و به طوافشون ادامه بدن؟ من نمیدونم شما چرا فقط روی این موضوع حساسیت دارید، این همه تایپیک توی تالارهست که همه بچه ها روزانه دارن توش مطلب می نویسن، فقط اینجا نیست! اگه خدا بخواد تا چند روز دیگه این تایپیک بسته میشه البته اگه من مطمئن بشم که عامل همه مشکلات این تایپیکه دیگه از فردا چیزی توش نمی نویسم تا فضای تالار اون طور که باید بشه، بشه.
نمیدونم چی بگم، یک انسان در نزدیکی شما، روی تخت بیمارستان، و همین دعا که نه خرجی داره و نه مشقتی، میتونه بهش کمک بکنه و البته که کرد، چرا باید همچین چیزی رو دریغ کنیم؟ چرا اگه می بینیم در دنیا محتاجان زیادی به دعا و کمک و ... نیاز دارن، باید کسی رو که نزدیکمون هست، فراموش کنیم و مشکل و نیاز اون رو در درجه اهمیت کمتری قرار بدیم؟ خدا تمام بندگانش رو دوست داره...
اصلا تقصیر از من بود که این قضیه رو مطرح کردم، یا شاید تقصیر شادی بود که همچین روزهایی به کما رفت، یا تقصیر دوستان که برای برگشتن اون دعا کردن.
سلام.بچه ها شما كه اينقدر دعاتون مقبول هست ميشه واسه شفاي باباي منم دعا كنيد؟شايد خدا دعاي شمارو مستجاب كنه و حال باباي منم خوب بشه.خواهش ميكنم تو روز عاشورا واسه باباي منم دعا كنيد خدا شفاي كامل بهش بده.يادتون نره لطفا.يه دنيا ممنون
عجب !
ببینید دعا خیلی خوبه به خدا منم برای شاد دعا کردم ، اما این شمردن ها هم ارزش دعا و مقدسات را کم می کرد و هم این که ....
بگذریم . الان که به لطف خدا شاد بهتره این بحث بی خوده .
سلام
من چند روزی بود اینجا نیومده بودم. خیلی نگران شاد بودم. وقتی فهمیدم حالش بهتر است خیلی حالم بهتر شد.
خدا رو شکر. ازت ممنونیم.
سلام به دوستای گلم.
مهاجر پیشنهاد خیلی خوبیه. اگر از ته دل و با اخلاص باشه.
خدایا شکرت که قدرتت رو یه بار دیگر بهمون نشون دادی.
102000+2000= 104000
سلام خوشحالم که همه خوشحالند خوشحالم که شاد برگشته اما خسته عزیز از قدیم گفتند چرا غی که به خونه رواست به مسجد حرام است وقتی ما خودمون تو ایران انقدر مردم مظلوم وستمدیده داریم وقتی خودمون کودکانی داریم که وضعشون بهتر از کودکان غزه نیست حالا اونا رو دشمن به این روز در اورده تو مملکت ما بدون جنگ و وجود دشمن .................
بگذریم خدا کریم به امید خدا اونا هم نجات پیدا می کنند و دشمنان اسلام نا بود میشن همیشه حق علیه باطل پیروز مطمئن باش که این قضایا هم حکمتی درشهست وگرنه خدا میبینه میدونه میتونه و ما فقط از خدا میخوایم ظالم جماعتو نابود کنه آمین بچه ها اگر مایلند میتونند این شب جمعه هم به یاد بچه های غزه وبچه های خودمون ساعت ااشب دست به دعا بردارند تا خسته عزیز هم دلش ازما نگیره (یا حق)
سلام
معمولا یك راه نجات خودمون از باتلاق مشكلات و حتی كمك به دیگران تمركز زدایی هست.
یعنی چه؟
یعنی وقتی در اوج مشكلاتی كه به ما مربوط میشه ، تمركز را از خودمون می تونیم روی اطراف و دیگران ببریم و به مسائل آنها توجه نشان دهیم، علاوه بر اینكه به آنها كمك كردیم ، خودمان را نیز نجات داده ایم.
مثلا شاد.....
شما خودتون كم و بیش می دانید كه مشكلات خاص خودش را داشت ولی یه بررسی ساده در این تالار نشان می دهد كه او چقدر در رابطه با مشكلات دیگران فعال بود،گویی خودش هیچ مشكلی ندارد و اینگونه هم به اعضاء و هم غیر مستقیم به رشد خودش كمك می كرد.
پس وقتی ما دعا برای كسی می كنیم،حالا چه شادی باشد،چه بابای این دوستمون كه گفتند یا كودكان غزه یا .... همه و همه منجر به تمركز زدایی ما از خودمون و مشكلاتمون می شه.
در واقع اینگونه دنیای كوچك و قفس گونه و شكننده ما ناگهان رشد می كند. و مسائل به چشممون خار و كوچك می شوند.
ما تا یك فنجان آب هستیم ،حتی با افتادن یك سنگریزه ما را آشفته می كند و نصف ظرفیتمان را ازما می گیرد و آب درونمان بیرون می ریزد. اما اگر یك استخر، یك بركه ، یك دریاچه یا یك دریا باشیم ،سنگریزه كه كاری نمی تواند بكند،حتی اگر یك كوه هم درون ما بیفتد به آرامی آنرا درون خود می كشیم و موجهای آن چند لحظه بعد ناپدید می شوند.
پس بیاییم با تمركز زدایی از مسائل و مشكلات خرد و كوچك خود (كه متاسفانه با تمركز زیادی آنها را كوه كرده ایم)، خودمان را راحت كنیم. و به دیگران توجه كنیم تا مزه رهایی از خودمان و مشكلات را بهتر درك كنیم.
شاد بهانه خوبی برای همه ما (كه مشكلاتی داریم و حتی در تالار هم مطرح كردیم)،بود تا با توجه به او تمركز زدایی كنیم. و حالا ادامه دهیم. غیر از شاد كسان دیگری در همین تالار به دعای شما نیازمندند، علاوه بر دعا به كمك فكری شما ....
همچنین در جامعه واقعی هم ، هزاران دست به سوی شما دراز است كه باید با دقت توجه كنید تا آنها را ببینید.
بیاییم دیدهایمان را گسترش دهیم
و نگاههایمان را عمق دهیم...
و وقتی كژی دیدیم به جای انتقاد و خشم، همه انرژی خود را جهت رفع و اصلاح آن به كار گیریم .
بیاییم پویا شویم
بیاییم غرغر نكنیم
پرخاش نكنیم
طعنه نزنیم
و با درك دنیای پدیداری دیگران به آنها هم كمك كنیم. اینگونه است كه به خود و رشد خود هم كمك كردیم.
بیاییم این بهانه ها را برای تغییر به آسانی از دست ندهیم. شاد یك بهانه ای برای بیرون خزیدن از خودمان بوده و هست.
این امتحان شاد نبود....
این امتحان همه ماست.
و درست نیست كه در امتحان بمانیم،در شاد بمانیم ... بلكه مثل شاد باید تمركز زدایی كنیم. و حركت كنیم. منزل های بیشماری در پیش رو داریم و زندگی ادامه دارد. این مهم هست كه درست حركت كنیم.
هیچ چیز نباید ما را نگه دارد. چه مشكلات و بیماری و دردها و چه شادیها و راحتی ها و شفاها....
همه درد ها و راحتی ها منزل گاههایی جهت امتحان و رشد ماست. باید تجربه بگیریم و حركت كنیم. نه با فراموش كردن آنها ، بلكه با درس گرفتن از آنها.
چرا كه نه capable عزيز
طبق پيشنهاد مهاجر عزيز ، بييايد همه تصميم بگيريم كه همين كارو هر شب جمعه انجام بديم ، اين هفته به نيت سلامتي باباي capable عزيز كه التماس دعا خواستن ، دعا كنيم و همين طور برايه همه مريضهايه ملتمس دعا .
باشه دوستان منم هر هفته هستم
:43:شادی جونم دوست دارم:43:
خدایا شکرت
با سلام به همه دوستای عزیز!
میدونید که بیماری و مشکل فقط در جسم آدمها نیست و بیمارای هم هستن که به لحاظ روحی بیمارن و این بیماری شاید خیلی شدیدتر ومشکلتر از بیماری جسمی قابل درک و درمان باشه /از همهگی تون میخواهم واز این محضر عزیز میخواهم برای درمان همه انواع بیماریهای ومشکلات (چه جسمی چه قلبی و چه روحی)و باز شدن همه مکلات بهم پیچیده شده هر چند دشوار و به ظاهر غیر منطق بیاد که برای خدا"هیچ چیز غیر ممکن نیست "دعا کنیم!
التماس دعای شدید دارم از همهگیتون با اون دلای پاک که دارین و میدونم معجزه میکنه!
:104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام به همه ی بچه های همدرد همدردی
به امید شفای کامل همه ی بیماران و همچنین پدرcapable عزیز
104000+200=104200