RE: اختلاف با همسرم از شما تقاضا کمک دارن دوستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hnv
شاید ani باورتون نشه ولی اصلا قصد ازدواج ندارم شاید تا 4 یا 5 ساله دیگه دارم ادامه تحصیل میدم ولی شاید شما اونطوری فکر کنید
ما که بخیل نیستم برادر من :311:شما برو 10 سال دیگه زن بگیر و عاشق بشو .:72: خدا خیرت بدهد زحمت ما کم می شود چون نیازی نیست دست به نصیحت بزنیم و از نزدیکی و تداخل دو رابطه و احساس و ...و احتمال آسیب دیدگی مجدد حرف بزنیم :324:
فقط خواهشا ضمن ادامه ی تحصیل یک فکری هم برای ترمیم آسیب هایی که در این رابطه دیده اید و اشتباهاتی که داشته اید بکنید که انشالله زندگی با تمام قشنگی هایش لبخند قشنگ تری به شما بزند . :104:
آن پست را زدم تا حال و هوای شما عوض بشود و باور کنید که تا شقایق هست زندگی باید کرد شما در این شرایط بیشتر به نوازش غیر مستقیم احتیاج دارید تا یک وقت خدای نکرده دنیا را تاریک و تلخ نبینید .
موفق باشید و دنیا به کام برادر جوان
لینک به نتیجه رسیدن این تاپیک ، اگر چه نتیجه جدایی بوده . اما تلاش فرد برای آرام شدن و آغاز روزهایی دیگر در زندگیش نتیجه مثبت اونه
به امید روزهای خوب
سلام
کاش توی لینک به نتیجه رسیدن یه تحلیل و تنیجه گیری مختصر و جامع هم بکنین راجب موضوعات اختلاف زن و شوهر یا موضوعات دیگه
که بشه نظر متخصص امر
که می تونه نظر شما یا آقای سنگ تراشان باشه
مثلا
نتیجه: بدلیل عدم کسب مهارت های زندگی در انتخاب و مخصوصا نحوه برخورد با همسر و عدم شناخت روحیات جنس مخالف متاسفانه این تاپیک به نتیجه جدایی منجر گردید
سلام
من از اول این تاپیک رو خوندم و اگه میدیم آخرش به طلاق منجر نشد از تعجب شاخ درمیاوردم!
با اصراری که خانوم سابق ایشون داشتن من شک کرده بودم به جدی بودنش، نه دوستان این خانوم مشکل دیگه ای داشت حرف لج و لجبازی نبود! آخه آدم تا یه حدی میتونه لج کنه و اگه واقعا شوهر یا زنشو دوست داشته باشه یه جایی بلاخره تحمل آدم تموم می شه. دوستان من با این که خرافاتی نیستم اما به مکافات عمل کاملا اعتقاد دارم. باش تا ببینی این خانوم تو ازدواج بعدیش چطور قدر شما رو خواهد دونست و دودستی به سرش خواهد زد! همه خانوم ها در حسرت مردی هستند که مثل شما برای زندگیش پرپر بزنه البته شاید شما هم یه خورده زیادی احساساتتو بروز دادی و از حد تعادل خارج شدی که برای طرف مقابل ارزش واقعیشو از دست داد. اینها رو میگم در زندگی آینده تون استفاده کنید. البته خوب سن شما برای ازدواج خیلی پایین بوده و این هم تو رفتارهای ناپخته شما موثر بوده. از ته دل براتون آرزوی موفقیت و آرامش می کنم
آقای حمیدرضا مطمئن باشید همسرتون از این کارش پشیمون میشه، شما زیادی براش احساسات خرج کردید خودش و گم کرد، شما نهایت سعیتون و کردید پس هیچ عذاب وجدانی نداشته باشید، کاری که اون کرد نهایت بچگی و خامی بود، یه خورده بزرگ شه میفهمه چه بلایی سر زندگی این دنیا و اون دنیاش آورده.
عزیزان این تاپیک مال 6 ماه پیشه
نظر من در مورد مدیریت بود
الانه که خانوم فرشته بیاد و اخطار بده:227: