1 فایل پیوست
RE: من همیشه خوشبخت بوده ام
:72:من خوشبختم چون همیشه با تمام مشکلاتی داشتم نشکستم و محکم در جاده زندگی قدم گذاشتم
من خوشبختم چون سلامتم و دختری و همسری سالم دارم
من خوشبختم چون با اینکه مشکلات مالی دارم می توانم راهی برای حل این مشکلات پیدا کنم
من خوشبختم چون هنوز می توانم بخندم
من خوشبختم چون خدا را دارم
من خوشبختم چون هنوز کسانی را دارم که دوستم داشته باشند
من خوشبختم چون جایی که نیستم غیبتم دیده می شود
من خوشبختم چون هنوز می توانم به دیگران کمک کنم
:72:
خوشبختی
:16: خوشبختی یعنی خواندن هر برگ زندگی در هر روز. هر روز که پیش می آید وظایف و مسئولیتها و حوادث تازه ای به همراه دارد شما هر چقدر تیز بین باشید نمی توانید پیش از وقت دفتر حوادث را بخوانید. بنابراین به خاطر مصیبت گذشته و بدبختی های آینده گریه و زاری سر ندهید و از فرصتها و خوشی های همان روز نهایت استفاده را ببرید.
:16: آشفتگی و اضطراب غباریست که آینه ی روح را می پوشاند و مانع انعکاس پرتوی خوشبختی در آن می شود. کسانی که روحی آشفته و مضطرب دارند اگر هم لوازم خوشبختی برایشان مهیا باشد با این حال از آن بهره ای نمی برند. همچون بیماری که بر سر سفره ای پر از خوردنی های خوشمزه و لذیذ نشسته است اما اجازه ندارد به آنهاا دست بزند.
:16: تنبلی دشمن خوشبختی است آنهایی که به تنبلی عادت کرده اند باید این عادت خطرناک را از خود دور کنند تا همای خوشبختی بر شانه شان جای بگیرد.
تقریبا (جز عده ی معدودی) همه آرزوی زندگی مثل منو دارن...
من هم خوشبختم >>>>>
بخاطر اینکه خدایی دارم که حرف دلم را به او میزنم و از او میخواهم آنچه صلاحه من است جلوی روی من قرار دهد.
بخاطراینکه خانواده ای دارم که من را درتمام شرایط درک میکنند ومن را راهنمایی میکنند.
و.......................................... .
اگر ما انسانها بخواهیم خوشبختی خود را ترسیم کنیم غیر قابل وصف است زیرا هر آنچه که به آن نیاز داریم، خدا آن را در دامان ما قرار میدهد .
آقاي mke
شما خوشبختيد چون همه آرزو دارن جاي شما باشن؟!
جاي تعجبه.
اين چه تفسيري از خوشبختي است؟!
فكر كنم شما هنوز معني خوشبختي رو نمي دونيد!!!!
من خوشبختم چون هر اتفاق بدی که برام می افته بازم خدا پشتمه. و انقدر به من توان داده که روی پاهای خودمم. همسرم یک دل و همراه با من.
ولی من حقیر باز هم گاهی ناشکری می کنم.
من خوشبختم چون خدا همیشه منو می بخشه و همراهم هست ...
بار الهی شکر.:72:
خوشبختي چي يه كه امروز فكر مي كني اونو داري ولي ممكنه كه فردا فكر كني نداريش
امروز هست و فردا نيست
خوشبختي چي يه واقعا
يه روز خودتو گول مي زني و مي گي مشكلي ندارم و راضي ام و زندگيم از ايني كه هست مي تونست بدتر باشه پس خوشبختم
يه روز ديگه مي زني زير همه اين حرفها و اصلا با اين كلمه بيگانه مي شي
واقعا خوشبختي چرا ثبات نداره
چرا تعريف نداره
خوشبختي يعني توقعات ما؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه
آقاي mke
شما خوشبختيد چون همه آرزو دارن جاي شما باشن؟!
جاي تعجبه.
اين چه تفسيري از خوشبختي است؟!
فكر كنم شما هنوز معني خوشبختي رو نمي دونيد!!!!
من خوشبختم چون دارم بسمت مسیری حرکت می کنم که می خوام ، هر چند کند!
ولی من تو موقعیتیم که خیلیا می خوان ....
این که خیلیا می خوان جای من باشن خوشبختی نیست ولی اینکه من خودم تو این موقعیتم و حسرت کسی رو نمی خورم خوشبختیه!
یکم بیشتر فکر کنید و سطحی نگاه نکید این حرف شما مثل کسیه که وقتی ماه رو بهش نشون می دی نوک انگشت شما رو نگاه می کنه نه ماه رو!:305:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
اينكه من خودم تو این موقعیتم و حسرت کسی رو نمی خورم خوشبختیه!
اين شد يه چيزي!