نوشته اصلی توسط
gholam1234
سری دوم.
۱. یادش بخیر انگار همین چند روز پیش بود صندلی داغ پارسال رو برگزار کردیم، یادم میاد که مسابقه دست خط هم برگزار کردیم اگه اشتباه نکنم، احساس شما چیه؟ پیش خودتون نمیگین ای بابا چقدر زود گذشت؟
آره یکی از بخش های مورد علاقه من در تالار همین صندلی داغه ، ولی خب وقتی اجرا بشه و در موقعیتش باشم احساس خوبی دارم و وقتی تموم میشه دیگه احساس خاصی ندارم نسبت بهش ...زمان که خیلی زودمیگذره آقا غلام ولی خب این خاطرات میمونن برای آدم .
۲. چه کسی توی تالار هست که وقتی از احساستش صحبت میکنه، شما حس خوبی بهتون دست میده!!!؟
هیچ کس
۳. تماشای محتوای نامناسب چه بلایی سر آدم میاره؟ اونایی که این کار شنیع رو انجام دادن، چه عقوبتی منتظرشون هست؟
خب در مرحله اول که تماشای این چیزا حرامه و گناهه و در مرحله دوم باعث کاشت بذر شهوت و هرزگی در انسان میشه .
واقعا نمیدونم اون افرادی که در این حوزه فعالیت دارن چه عقوبتی دارن و فقط خدا میدونه .
۴. در طول روز شده بشینین با خدا درد دل کنین، حرف بزنین؟ چی میگین بهش؟ (غیر از اوقات نماز). اگه بعد این دنیا، بهت بگن همه این درد دلا، الکی بود، اصلا کسی نبود به حرفات گوش بده، چه احساسی بهت دست میده؟
من بغیر از نماز به ندرت شده که با خدا درد دل کنم مگر اینکه مشکلی برام پیش بیاد و حال خوبی نداشته باشم . و آرامش میگیرم چون پیامبر (ص) فرمودن : خدا با همان ظن و گمانی که بهش دارین باهاتون رفتار میکنه ، اگر مثلا به خدا خوشبین باشی و بدونی حتما کمک میکنه واقعا همون گونه که فکر میکنی خدا باهاته و بالعکس.
۵. تعداد خواستگاران تون رو در یک سال اخیر بگین؟ موردی بوده که در جریان باشه و جدی شده باشه؟
گاهی تماس میگیرن و خب چون شرایط طرف مقابل اونطور که باید باشه نیست رد میکنیم .
من حساب و کتاب تعداد خواستگارا رو ندارم ولی تا به الآن هنوز موردی نبوده که جدی شده باشه .
۶. آیا خجالتی هستین؟ یه نفر چطور میتونه بر خجالتی بودنش غلبه کنه؟
بستگی به طرف مقابلم داره ، با بعضی افراد راحتم و با بعضی زیاد نه ، در کل در جمع هایی که زیاد خوشم نمیاد بیشتر شنونده هستم و سکوت میکنم .
خجالتی بودن بر حسب شرایط و موقعیتی که در اون هستین و افرادی که با اون ها در ارتباطین فرق میکنه و نمیشه گفت که کلا خجالتی بودن رو بزاریم کنار ، آدم نمیتونه همیشه و همه جا راحت باشه .
۷. ارزش گذاری برای انسانها در دیدگاه شما چطوره؟ فرد a با برد b در دیدگاه شما یکیه یا فرق دارن؟
خب طبیعتا یه سری از افراد نزد من ارزشمند تر از بقیه هستن ولی معیار هایی که برای افراد در نظر میگیرم اینا هستن : خوش قلبی ، حسود نبودن ، با ادب و با ایمان .
روی این موارد حساسم چون افرادی بودن که با حسادتشون اذیت شدم و همینطور از آدمای بی بند و بار و بی ادب و بی نزاکت خوشم نمیاد اصلا .
البته اگر کسی اون ایمان قوی رو داشته باشه روی خیلی از جنبه های شخصیتیش اثر مثبت میزاره .
۸. با انسانهای روی اعصاب چه برخوردی میکنین؟ اونهایی که مدام میخان عصبانیت کنن...
این افراد رو ندارم اطرافم ولی بهترین راه برای رهایی همیشگی ، کاهش ارتباط و بعد قطع ارتباط