بالاخره تونستم
خیلی لطف کردی مریم جان:72::72::72::72::72::72::72:
بابت راهنمایی متشکرممممم
نمایش نسخه قابل چاپ
بالاخره تونستم
خیلی لطف کردی مریم جان:72::72::72::72::72::72::72:
بابت راهنمایی متشکرممممم
سلام دوستان عزیزم
جای همه شما خالی امشب دعوای مفصلی با همسرم کردیم !
دکترم گفته فعلا نیازی به شیمی درمانی نیست و همین باعث شده همسرم دوباره تقاضای بچه بکنه...احساس بدی دارم از اینکه حتی نمیتونم ساده ترین هدیه رو بهش بدم و پدرش کنم....من هنوز دارو مصرف میکنم...هنوز پلاکتام پایینه....همین دیشب خودش از خواب بیدارم کرد و گفت خون دماغ شدی...خودش دید چه ضعفی دارم .
حتی نتونستم تا دستشویی برم و خودش لگن اب و دستمال اورد توی رختخواب و صورتمو شست....
نمیدونم چرا دیگه منطقی نیست.درک میکنم تحت فشاره اما من چیکار باید بکنم...
از طرفی هم تک پسره با 5 تا خواهر.و امروز فهمیدم که از سمت اونام تحت فشاره..
وقتی نامزد بودیم بهم گفت بچه دوست داره منم خندیدم و گفتم هروقت شما بخواین من حرفی ندارم.
گفت یکی نمیخوام.3 تا میخوام.بازم خندیدم گفتم چشم.
حالا امشب یاد اون حرفا افتاده بود ... حق داره...من نتونستم زن خوبی براش باشم و اون پدر بشه..
احساس ضعف میکنم...خیلی گریه کردم امروز....باید چه کنم؟!
سلام مریم صبور و مهربان!
صبور باش مثل همیشه و اجازه بده دوره نقاهت بیماریت به پایان برسه وهمانطور که همه رو گذشت و صبر دعوت میکنی خودت صبور باش و باگلایه های همسرت مدارا کن تا شرایط جسمیت مساعدبشه و به امید خدا صاحب فرزندسالم و صالحی بشین.
سلام مستانه عزیزم
ممنونم که بهم سر زدی و برام نوشتی.یک دنیا لطف کردی.حق با شماست.حتما صبوری میکنم تا کمتر بشه این تنش ها
مریم صبورو مهربانم تمام اعضای این سایت قطعا انسانهای بزرگوار و خوبی هستن ولی من ارادت خاصی نسبت به شما و شیدای عزیز دارم و بادیدن اسم کاربریتون حس حضور یک خواهر مهربان و بزرگتر که با درایتشون دست اطرافیان رو میگیرین دارم.امیدوارم قلبتون سرشار از امید به خداوند باشه!
مریم جان زیارت عاشورا به روش اقای حق شناس و بخون
سلام
مریم جون خواهر نازنین من عیدت مبارک
منتظرم بیای جوابمو در تبریک عید بگی خواهری
امام زمان (عج) پشت و پناهت
دوستت دارم:43:
سلام مریم عزیز
سال نو مبارک
در این سال براتون عافیت و تندرستی و ان شا الله مادر شدن را آرزو دارم.
اینکه همسرت ازت بچه خواسته به فال نیک بگیر.
چرا که با همه اوصافی که از بیماری و ضعفت داشتی شاید نشانه ها ی بهبودی در شما پر رنگ تر دیده شده.
که این جای بسی شکر دارد.
ما رو از احوالت بی خبر نگذار چرا که دعا خیر دوستان همیشه بدرقه راهت شود. :72:
مریم جان کجایی ؟
چرا یک ماهه لاگین نشدی ؟
امیدوارم حالت خوب باشه ، خوب بشی ،
اگه درگیر درمانت بودی نتیجه بده ، هر چیه خیر باشه .
مریم واقعا نگرانتیم ، بیا بنویس .
سلام مریم جان
منم هر وقت میام توی سایت منتظرم چیزی ازت ببینم. بیشتر از این منتظرمون نذار. یه خبر از خودت بده عزیزم:72::72: