چی؟ 2 سال داری میگی طلاق؟ واسه چی ؟ یعنی فکر میکنی طرفت فولاده که 2 سال بهش بگی طلاق بعد هنوزم باهات اروم رفتار کنه ؟ امیدوارم اشتباه برداشت کرده باشم
نمایش نسخه قابل چاپ
چی؟ 2 سال داری میگی طلاق؟ واسه چی ؟ یعنی فکر میکنی طرفت فولاده که 2 سال بهش بگی طلاق بعد هنوزم باهات اروم رفتار کنه ؟ امیدوارم اشتباه برداشت کرده باشم
چی ؟ 2 سال داری میگی طلاق ؟ واسه چی ؟ مگه فکر میکنی طرفت فولاده که 2 سال بهش بگی طلاق میخوای هنوزم باهات نرم رفتار کنه؟ امیدوارم اشتباه برداشت کرده باشم
آخه چرا؟
من متوجه نمیشم
حتماً بايد جفتتون به يه مشاور خوب مراجعه كنيد. مشاور بهتر مي تونه مشكل شما رو حل كنه.
elinaجان چون ميدونم هيچ وقت نميتونيم با هم چفت بشيم ، ميدوني نميتونم بهش اعتماد كنم به خدا به اندازه روزهاي عمرش بهم دروغ گفته اونم همه جوره......پول هاش رو هم كه نميدونم چيكار ميكنه!!!
ترو خدا تو بگو من توقع زيادي دارم فقط بهش گفتم ازم چيزي رو پنهون نكن ودروغ نگو همين.
harfedel
عزيز منم ميخوام برم پيش مشاور اما الان نميتونم هر جا بخوام برم بايد براي يك ساعت 40 هزينه كنم.نميدونم كجا رفته tel رو هم خاموش كرده.
طراوت جان سلام خانومی
الان همسرت شیفتش تموم شده ؟؟ تا چه ساعتی سر کار بوده ؟؟ اگه شرکتی زودتر برو خونه شاید رفته خونه ؟؟
اين بي اعتمادي بي مورد نيست. بهتره يه تصميم اساسي بگيره. حساب پولهاشو تو نداري؟
سلام طراوت جان بهتری ؟ اوضاع چطوره؟
طراوت عزیز
بهترین راه اینه که پاتوبکنی تو یه کفش که با هم برید پیش مشاور