الینا جون زنگ نمی زنم می گه من احتیاج دارم آرومم کنی زنگ می زنم می گه می خوام تو خودم باشم
بعد خودش نیم ساعت به نیم ساعت زنگ می زنه اصلا نمی دونم چه اتفاقی داره می افته
نمایش نسخه قابل چاپ
الینا جون زنگ نمی زنم می گه من احتیاج دارم آرومم کنی زنگ می زنم می گه می خوام تو خودم باشم
بعد خودش نیم ساعت به نیم ساعت زنگ می زنه اصلا نمی دونم چه اتفاقی داره می افته
اون تو کار خودش مونده
بذار خودش زنگ بزنه ولی تو نزن
موففق باشی
تو رو خدا فک نکن که من دارم ضعیف برخورد می کنم نه باور کن نه
زنگم نمی زنم نه بخاطر حرفایی که زده فقط بخاطر اینکه آزادش گذاشته باشم
ولی نمی خوام فک کنه مثه بچه ها قهر کردم یا تو این شرایط تنهاش گذاشتم یا دارم سنگ خودمو به سینه می زنم
الینا جون من بخدا می فهمم تو چی می گی ولی الان شرایط یه جری شده که نه می تونم امیدوار باشم نه نا امید
امروز برای اولین بار بهش صبح بخیر نگفتم خیلی سخته ولی دارم با خودم مبارزه می کنم
سلام بلوم جان. واقعاً ناراحت شدم. به نظر من هم زنگ نزن ولي دلايلتو براي زنگ نزدن بهش بگو تا اون هم فكر نكنه كه پشتش خالي شده. سعي كن آروم باشي. اون فعلاً به تنها كسي كه مي تونه تكيه كنه تو هستي. پس محكم و اميدوار باش و به خدا توكل كن.
ممنون حرف دل عزیز
آره می خوام همین کارو کنم
دعا کنین بتونم آرومش کنم دلم نمی خواد اینجوری نا امید زندگی کنه
تصمیم گرفتم زنگ نزنم ولی هر بار که زنک زد محکم باشم و بتونم آرومش کنم
به اميد روزهاي بهتر براي تو دوست عزيز.
ممنونم
مثه اینکه این روزا روز بد شانسی منه
آرش الان زنگ زد بهم گفت فکر نکن اگه زنگ نزدم بخاطر حرفای دیشب مشکل داشتم که زنگ نزردم منم پرسیدم چی شده
گفت از ماشین پیاده شدم افتادم تو جوب لپ تاب شرکت دستم بود آسیب دید خودمم درب و داغون شدم بعدشم که نشستم تو ماشین راه افتادم دیدم کیف پولمو اونجا انداختم
برگشتم ولی اونجا نبود واقعا دیگه نمی دونستم بهش چی بگم فقط گفتم خودت که چیزی نشدی گفت نه آه تو گرفت دیشب دلتو شیکوندم امروز چوبشو خوردم
آخه من چی بهش بگم بچه من احساس می کنم آرش بیش از هر زمانی الان به کمک من احتیاج داره ولی نمی دونم چه جوری باید کمکش کنم
واااااااااای چرا یهو همه ی مشکلات رو سر یکی خراب می شه آخه
:302::302::302:
بلوم جان
بهش بگو شاید ناراحت شده باشم از حرفات ولی این به معنای این نیست که آه من باشه
من حتی راضی نیستم یه خار به دستت بره
موفق باشی