RE: دارم از همسرم جدا ميشم.ولي هنوز دوسش دارم.توروخدا کمکم کنيد.
دوست خوبم رک بهت می گم : تو گفتی قبلا یک زن حساس بودی.
من می گم : تو قبلا یک زن اعصاب خرد کن، زیادی گیر بده ، بی اعتماد به نفس و وابسته بودی. دوست من قرار شد این رفتارات رو اصلاح کنی. چکامه عزیزم تو با اون رفتارات داشتی شوهرتو از دست می دادی.
قرار شد رو خودت کار کنی تا اون احساسات و شخصیت بده قبلی ات رو دور بریزی ولی تو اینکاررو نمی کنی. به نظر من فقط داری صورت مساله رو پاک می کنی. سر نیما رو می خوای به ظاهر کلاه بذاری که رفتارات رو اصلاح کردی ولی باطنت هنوز همونه.
چکامه اگه می خوای دوباره زندگیت برگرده باید خصوصیات بدتو اصلاح کنی.
من دیگه چیزی ندارم بهت بگم. تمام حرفامو زدم. ببخشید اگه بد حرف زدم . از دستم ناراحت نشو. مثل خواهرم باهات حرف زدم. امیدوارم موفق باشی.
چکامه عزیز، رفتی دکتر چی شد؟ چیز جدیدی نگفت؟
عزیزم همونطور که نازنین گفت، نباید بشینی باهاش شام بخوری، فقط مواظب باش این قضیه رنگ و بوی لجبازی به خودش نگیره، وقتی پای لجبازی وسط بیاد آقایون ماهرتر می شن، پس سعی کن کاری رو بکنی که باعث خوشحال بودنت میشه، نه کاری که باعث اذیت کردن همسرت، اینطوری نتیجه بهتری می گیری.
مسافرت هم خوبه اگه بری، البته اگه همسرت هم باهات بیاد که خیلی بهتر میشه، بهش پیشنهاد بده اما اصرار نکن، اگه نیومد خودت برو تا یه کم وضعیت روحیت بهتر بشه....
مطمئنی این دکتری که میری، دکتر خوبیه؟ خیلی مواظب خودت باش عزیزم
:72:
نازنین خانوم عذر می خوام. ولی اگر همسر من با این رفتار خودش به من بخواد برسونه که نسبت به من بی تفاوته من یک ماه هم باهاش زندگی نخواهم کرد. "این واقعیت قضیست از دید یک مرد-شاید بد باشه ولی واقعیت داره"
چکامه خانوم نیازی نیست که نیما احساس کنه نسبت به اون بی تفاوت هستید. همین که احساس کنه رفتار شما از یک حالت وسواس گونه به حالت معمولی تغییر کرده کافیه.(افراط وتفریط نکنید)
آقای santatian عزیز من مطمئنم شما مردها اگه بخواین همسرتون رو تنبیه کنید و بالاخره به این نتیجه برسید که متوجه اشتباهش شده یک غرور کذب دارید که مانع از این می شه دوباره لبخند بزنید.
در ضمن شما نیما نیستید. همه مثل هم فکر نمی کنن. شاید خیلی از ما خانوم ها اگه جای چکامه بودیم خیلی واکنش های دیگه نشون می دادیم. پس اینجا نباید با مقایسه جواب بدیم.
در ضمن شما مردها تا احساس نکنید چیزی که دارید رو ممکن از دست بدید برای نگهداریش تلاش نمی کنید. این یک واقعیته. چه در مورد همسرتون چه در مورد وسائل شخصیتون چه کارتون و ... ناراحت نشید. کتمانشم نکنید. من قصد توهین ندارم ولی این ذات شما مردهاست. چیزی که تو وجودتون و تو آفرینشتون وجود داره و دست خودتون نیست.
چکامه جان اینم بگم : قرار شد زن محکمی باشی ولی هنوز از اینگه تنها رفتی دکتر ناراحتی و ضعف نشون می دی. عزیز دلم رو خودت کار کن. محکم باش. تمام حرفات در مورد همسرت و اینکه الان داره اشتباه می کنه درسته. حق با توه. ولی چکامه جان محکم باش. از این وابستگی به همسرت بیرون بیا. قرار بود بری بیرون واقعا خوش بگذرونی نه فقط در ظاهر. قرار شد انقدر رو خودت کار کنی که اگه خدای ناکرده جدا شدید کمتر لطمه بخوری. اینا رو فراموش کردی گل من؟؟؟
ببینید مسلما شما ذات ما مردها رو از خودمون بهتر نمی دونید. من از همسرم انتظار کم توجهی رو تا حدی دارم. اما اگر منطقی در روابطش نباشه و یک مدت دیوونه وار عشق به من بورزه و یک شب بدون من شام خوردن براش عادی شه من تو ذهنم مشکل رو تا حدی از سمت اون هم می بینم.
ثانیا من نگفتم من نیما هستم. قرار هم نیست آقا نیما اینجا جواب بده. به عنوان یک مرد چون فکر می کنم خودم و امثال خودم رو بیشتر دیدم و شناختم نظر دادم. " این شاید بد باشه ولی واقعیت بیشتر اینیه که درون ما وجود داره نه اونی که برداشت می شه"
من هم دوست دارم زندگی این زوج جوون بهتر بشه. اما اگر بگم که واقعیت مردها اونیه که مثلا شما گفتید غیر از این که چیزی رو بگم که واقعیت نداره " از دید من به عنوان یک مرد" چی کار کردم؟!
ممنون از پاسخگویی تون. خیلی کار خوبی کردین
ولی این نظر شخصی من در مورد اقایون نیست. اگه کتاب راز هایی درباره مردان رو بخونید یا خیلی از مقالات دیگه می بینید که همه همین نظر رو دارند.
همون طور که ما زن ها خیلی از خصوصیات اخلاقیمون رو خودمون قبول نداریم ولی واقعیت داره. انعطاف پذیری و انتقاد پذیری خیلی خوبه برادر گرامی.
در هر صورت باز هم از پاسخ گویی تون ممنون. چون از میان همه این نظر ها چه درست و " چه غلط " ادم می تونه یک جمع بندی کلی بکنه .
براتون ارزوی موفقیت می کنم.
سلام چکامه عزيز
خيلي وقته دوست داشتم برات مطلبي و بنويسم.ولي چون مي خواستم همه نظرات رو بخونم که نظرم تکراري نباشه فرصت نمي شد. راستش الان هم نشد وتا صفحه 5 بيشتر نرسيدم. بهرحال آفرين به اين همه مثبت نگري وعشق پاک. تواين مسيري که داري ميري سعي کن مقابله به مثلت با کارهائي که اساسا اشتباه هستش انجام نشه. مثلا اگه اون قهره وجوابت رو نمي ده شما اومدي خونه بلند سلام کن. ميخواد جواب بده ميخواد نده. همين کار ساده خيلي تاثير ميذاره. مواظب باش درخواست محبت منجر به اين نشه که عزت نفستت رو از دست بدي.
اظهار عجز نزد فرومايگان خطاست اشک کباب موجب طغيان آتش است
نمي دونم اينو ساير دوستان گفتن يا نه ،اينکه شما خيلي زياد مهمون دعوت کن خونتون. هم از فاميلهاي خودت هم از فاميلاي همسرت. از دوستا . اين باعث ميشه از اون حالت قهري که تو خونه گرفته يواش يواش بياد بيرون. اشتباهاش و بد خلقياش رو مياد. باب گفتگو وارتباط بين خودتون باز ميشه ..... اگه توضيح بيشتر خواستي بگو.
نازنین خانوم هیچ عقل سلیمی از افراط و تفریط خوشش نمیاد. اینکه من بدونم که همسرم که تا دیروز با من این رفتار عاشقانه رو داشت ظرف یک ماه می تونه بیرون بدون من شام بخوره بدون من مسافرت بره تصورم مبنی بر 2 چیزه. یا داره با من لجبازی می کنه که من هم به لجبازیم ادامه می دم. یا تا حالا داشته نقش بازی می کرده. من کاملا ممنونم از انتقاد شما. اما این حرف اول و آخر من. بی تفاوتی ممکنه عواقب بازگشت ناپذیرتری مثل خیانت رو در بر داشته باشه.
یا حق.
خب و اگه بر عکسش باشه چی ؟؟؟ اگه یک مرد اینکار رو بکنه چی ؟؟؟؟
قرار نیست چکامه بی تفاوت بشه. قراره یک مدت فقط به خودشو و اصلاح رفتاراش فکر کنه. الان چند روزه که دیگه گریه نمی کنه. خب نتیجه اش اینه که واکنش همسرش بهتر شده. من فکر می کنم شما کاملا متوجه پاسخ های من و سایر دوستان نشدید. توی چندتا پست قبلیتون مشخص بود. موفق باشید