نوشته اصلی توسط گرد آفرید
آخر این کل کل کردن ها به کجا می خواهد منجر شود؟؟؟؟!!!!
بنده به مدیر ارجمند تالار پیشنهاد دادم که این بحث و کلا بحثهای اعتقادی را ببندند و این تالار به وظیفه اصلیش که همانا *همدردی* است،برسد.
این همه وقت و نیرو و احساسات منفی را چرا باید در چنین موضوعات تنفربرانگیزی خرج کنیم؟؟؟؟مثلا می خواهیم پوزه هم را به خاک بمالیم یا *عقده حقارتمان** را در لابلای واژگان و سخنان اعتقادی که به هر حال مخالفینی هم دارد،می خواهیم جبران کرده یا اینکه خودمان را اثبات کنیم؟؟؟؟یا سخن حق بگوییم؟؟؟؟حکم صادر کنیم؟؟؟؟تبلیغ موارد خاصی را بکنیم؟؟؟؟
[دانی،علیرضا،امید،سمیرا،مع شوق همینجاست،مدیر گرامی،ستاره،بهاره،psy133،اعت قاد،طاهره و کسی مثل هیچکس] و همه همراهان و همدردان خوبم،بیایید و این بحث را همین جا ببندیم.به هر چیزی یا کسی که می پرستید یا قبول دارید . . . . .
آخر درست است که مثلا من و سمیرا به هم بپریم!!!؟؟؟؟یا دانی،این همه وقتش را صرف کپی کردن حرف دیگران نماید؟؟بابا جان ول کنید،دیگر!!!!هرکی چادریه یا حجاب را می پذیرد،خوب بپذیرد و هرکس هم نمی پذیرد،خوب نپذیرد.
مدیر ارجمند تالار همدردی،دوست من،سرور من،عزیز من!!!!آخر از شما بعید است؟؟؟شما با حذف این جور موضوعات،می توانید آن را کنترل کرده و به جو تعاملی و مثبت تالار را بیافزایید.
آخر این درست است که من بیایم و اعتقادات همراهانی را که باوری سوای من را دارند،زیر سؤال ببرم و آنها را برآشفته و خودم را *بده* کنم؟؟؟؟آنها به باورشان خو کرده و با آن آرامش دارند و من هم ایضاً.