-
میدونم گغتی قضاوت نکن اما باور کن وقتی اینا رو مینویسم سنگینی که روی قلبم هست کمتر میشه .من دیگه ازش هیچ چیزی نمیخوام چون حتی شهامت اینو نداشت که بگه خودت کنار بکش.از دوست عزیز اسکارلتم تشکر میکنم ولی این پسر بیشتر به خودش فکر میکرد.من خیلی وقتا درکش کردم و بهش فرصت دادم اما اگه میخواست خیلی راحت میتونست
-
-
احساس میکردم دلش میخواست خودم عقب بکشم .نمیگم دوستم نداشت اما بیشتر از روی تنها بودنش بود و چون دوستانش که باهاشون زندگی میکرد نامزد داشتن اونم این این کمبود یه همراه رو با خودش احساس میکرد.خیلی به پول اهمیت میداد در صورتیکه من واسه ازدواجم هیچ وقت معیار پول رو نداشتم و خودشم فهمیده بود .میدونم با خانوادش صحبت نکرده یا اگه هم راست گفته باشه جدی نگفته.چون روزای اول من بهش گفتم شما چطوری بدون مشورت خانوادتون از من خواستگاری کردین.اونم گفت من ادم مستقلیم و وقتی چیزی رو بخوام اونا هم کوتاه میانوالبته مستقل بودنش راست بود از 16 یا 17 سالگی خودش رو پای خودش وایساده بود.یکبار هم بهم گفت من کسی رو میشناسم که 7 ساله به پای هم نشستن اما هیچکدوم عقب نشینی نکردن.منم گفتم 7 سال یک عمره چرا باید اینقدر طولانی باشه ازدواج و اقدام رسمی.نمیدونم اگه بخوام بگم یه طومار میشه
-
دوباره شروع كن كه ازش فاصله بگيري.بذار اونم نبودت رو احساس كنه.
- - - Updated - - -
ستيلا جان امروز عيد قربان ميتونه يه آغاز خوب براي تو باشه.
-
صبوری جان درست میگی اما نمیدونم چرا یکدغعه سراغش رفتم .از اینکه زیر قول خودم زدم ناراحتم .میدونستم که گوشیشو خاموش میکنه تا وسوسه نشه بهم زنگ بزنه و اینجوری خودم کنار میکشم .منم کنار میکشم اما به نفع خودم نه اون .
-
شما از طريق ايميل هم با هم رابطه داشتيد درسته؟
- - - Updated - - -
-
اره یه وقتای گوشی اش خراب بود یا میرفت ماموریت اداری و مجبور بود گوشیشو خاموش کنه و با ایمیل با هم در ارتباط بودیم.البته بیشتر از طرف من بود.
- - - Updated
-
ز اسماعیل جان تا نگذری مانند ابراهیم
به کعبه رفتنت تنها نماید شاد شیطان را
کسی کو روز قربان، غیر خود را می کند قربان
نفهمیده است هرگز معنی و مفهوم قربان راش
-
- - - Updated - -
- - - Updated - - -
-
ستيلا جان برو تو ايميلت ببين پيغام جديد نداري؟
- - - Updated - - -
همه رو پاك كن.