-
سلام.
خب امروزم حال خوبی ندارم. دیشب نذاشت بخوابم و امروز دیر رسیدم سر کار. پام تو خواب بدجور گرفت و اگر اینم نبود که کلن خواب مونده بودم!!
ولی میخوام یه تفکیکی بکنم توی غر زدن هام و دوباره بتونم سر پا بایستم : قرار نیست و امکان پذیر هم نیست که من و همسرم شبیه به هم بشیم و ارزش هامون یکی بشه.
قراره اون بفهمه که "باید به من و خواسته هام که خواسته های منطقی و اولیه ی یه انسان هستند احترام بذاره و دست از سوء استفاده و پرخاشگری برداره."
من باید حالم خوب بشه.
من باید سردردم خوب بشه.
من امشب می خوابم!
من چشمام می سوزه و بدنم 100000000 کیلو وزن داره...
احساس یه برده اسیر رو پیدا کردم ... چیز نگران کننده ای تو این هست ... چرا من این مرد رو برای اینکه همسرم باشه انتخاب کردم؟؟؟
چهره و ظاهر من خوبه، این رو از توجه دیگران می فهمم، خانواده و شرایط تحصیلی و کاریم و خواستگارهایی که داشتم، چرا من این آدم رو انتخاب کردم؟؟؟
شاید من یه مشکلی دارم و خودم خبر ندارم.
می خواستم مرد زندگیم از من پایین تر باشه از هر نظر. اینطوری مطمئن میشدم که هیچ وقت من رو ترک نمی کنه. همونطور که مردی که دوستش داشتم من رو ترک کرد...
ولی فقط این نیست. یعنی واقعن نفهمیده بودم که مردسالاره؟؟! می ترسم از خودم.
تازه اون الان چقدر از من پایین تره؟ صاحب کار و زندگی شده. با حقوق من قسط هاشو داده و کارش رو هم که از من داره و خب برای آدم تنبلی مث اون پیشرفت قابل توجهی بوده و من؟ من این مدت چی بدست آوردم؟ فقط خسته و افسرده و شکسته شدم.
من این تاپیک اینطوری رها نمی کنم. من دوباره درستش می کنم. می تونم. دوباره می تونم ...
-
سلام:72:
یه پیشنهاد :
همین تاپیک را از اول بخون، پست هایی که حالت مشاوره نداره و محاوره ای هستند رو در درخواست کن که حذف بشن.
این جمله هم تقدیم به شما:72:
رویای شما تاریخ انقضا ندارد، نفس عمیق بکشید و دوباره شروع کنید.
:72::72:
-
سلامsheعزیز.ازخداتوی این شبها میخوام که یه حال خوب بهت بده.به همه اونایی که حالشون بده.عزیزم اینقدرخودتواذیت نکن.نکنه صحبتهای دکتریادت رفته.تنفس.تنفس تنفس به خودت آرامش بده .تومیتونی.ببین عزیزم توتنها نیستی.خوبی زندگی تواینه که ازخانوادت دوری. من چی بگم که همه باهم توی یه خیابون زندگی میکنیم وهرروز شاهدبی احترامی شوهرم به خانوادم هستم.وقتی توی کوچه میبینشون راهش روکج میکنه بدون اینکه دعوایی شده باشه.آخه چرامردهااینقدرمریضن!!!!باور کن مریضن بایددرمان بشن واین خیلی زمان میبره.بایدتحمل کرد.من اینقدرحرص میخورم وقتی بابقیه همسایه هابهترازخانواده من رفتارمیکنه.اون اینقدرقدرشناس خانوادشه که خودشون هم تعجب میکنن. میخوام امشب درمورداین بی احترامیش باهاش صحبت کنم البته بانرمی وخوبی.نمیدونم چی میشه!عزیزم اینهاروگفتم که بدونی توتنها نیستی که این مشکل روداری.خداروشکرکن که اوضاع تومثه من نیست.تومیتونی همه چی رودرست کنی فقط بایدبه خودت روحیه بدی .بیشنهادمیکنم توی یه مراسم امام حسین شرکت کن خیلی جواب میده واسه من که خوب بودحداقل سبک شدم.منتظرخبرهای خوبت هستیم.
- - - Updated - - -
سلامsheعزیز.ازخداتوی این شبها میخوام که یه حال خوب بهت بده.به همه اونایی که حالشون بده.عزیزم اینقدرخودتواذیت نکن.نکنه صحبتهای دکتریادت رفته.تنفس.تنفس تنفس به خودت آرامش بده .تومیتونی.ببین عزیزم توتنها نیستی.خوبی زندگی تواینه که ازخانوادت دوری. من چی بگم که همه باهم توی یه خیابون زندگی میکنیم وهرروز شاهدبی احترامی شوهرم به خانوادم هستم.وقتی توی کوچه میبینشون راهش روکج میکنه بدون اینکه دعوایی شده باشه.آخه چرامردهااینقدرمریضن!!!!باور کن مریضن بایددرمان بشن واین خیلی زمان میبره.بایدتحمل کرد.من اینقدرحرص میخورم وقتی بابقیه همسایه هابهترازخانواده من رفتارمیکنه.اون اینقدرقدرشناس خانوادشه که خودشون هم تعجب میکنن. میخوام امشب درمورداین بی احترامیش باهاش صحبت کنم البته بانرمی وخوبی.نمیدونم چی میشه!عزیزم اینهاروگفتم که بدونی توتنها نیستی که این مشکل روداری.خداروشکرکن که اوضاع تومثه من نیست.تومیتونی همه چی رودرست کنی فقط بایدبه خودت روحیه بدی .بیشنهادمیکنم توی یه مراسم امام حسین شرکت کن خیلی جواب میده واسه من که خوب بودحداقل سبک شدم.منتظرخبرهای خوبت هستیم.
-
با سلام
این تاپیک بسیار طولانی شده و نیاز به رویکرد جدید از طرف شما دارد لذا قفل می شود و تاپیک شماره 2 را ایجاد کرده و لینک این تاپیک را هم در آن قرار دهید . لطفاً در تاپیک جدید سعی کنید این رویکرد را داشته باشدی که تا می توانید از احساسات منفی عبور کنید و ننویسید و فقط نتیجه اجرای راهکارها روی خود بنویسید و سئولاتتان را با جناب اس سی ای مطرح کنید . همچنین از گزارش نویسی لحظات زندگیتان بپرهیزید که خلاقیت عملگرایی را مانع می شود و بخصوص احساسات منفی اگر باشد آنرا تقویت و عمیق می کند .
تا می توانید سعی کنید به ضرورت ارسال پست داشته باشید و بیشتر سئوالاتتان را با استفاده از راهنمایی های قبلی خود برایش پاسخ پیدا کنید این شما را بسیار رشد داده و توانمند ساخته و موجب تقویت اعتماد به نفس و در نتیجه جرأتمندی شما می شود
موفق باشید