RE: حال و احوال یاران همدردی (6)
اقای ابراهیمی اونیکه گفت شما حساس هستی، من نبودم، فکور بود!
من فقط در باب دلتنگی برای شما مرثیه سرایی کردم :311: شما خوش اخلاقی. بر منکرش هم لعنت! اصلا مگه ما چند تا ادم خوش اخلاق که حساس هم نباشه و دلمون هم مثل چی هر دقیقه براش تنگ بشه توی این تالار داریم؟ ها؟ اگه تعدادشون به انگشتهای دست راست برسه که صد البته گل سر سبدشون شمایی:104: یکیشون هم پدر بزرگ کمرنگ! اونیکیشونم فرهنگ! اونیکی هم حامد و صد البته کیوان! و بی بی! و جونم بگه که همه خانومهای تالار (پارتی بازی رو حال میکنین؟:227:)
خلاصه اینکه ما اینجا آدم حساس و غیر خوش اخلاق نداریم!
حالا میشه یه وقت احیانا ما رو از سر درگمی در بیاری و بگی این مرخصی شما دقیقا از کی شروع شده و کی قراره خاتمه بیابه؟:311: یعنی اینکه ما بدونیم کی دقیقا دلتنگ شما بشیم خوبه؟ آخه نه اینکه من هر روز از شما پست می بینم، اینه که توجیه نیستم که شما نیستی!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
میتونم بگم : بچه های تالار لباساشونو بدوزند
فقط یقه هاشو فعلا ندوزید
به مد اونموقع که بهتون خبرمیدم بدوزین
یه وقتم دیدین گفتم:
لباسایی که دوختین رو پاره کنید
اصلا جور نشد :D[/b]
نادیا جان سلام :72::72::72:
ما آخر نفهمیدیم اینکه آدم از سر کار بیاد هیچ کاری نداشته باشه و یه کله بخوابه بهتره یا اینکه عروس بشه و بعدش مسئولیت پیدا کنه:33:
حالا اگه امکانش هست ما همون لباس قبلیامونو بپوشیم و برای این قضیه هزینه نکنیم نمیشه؟!!!!!!!! ای بابا مگه خانواده داماد لباسای ما رو دیدن!!!!!!!!!!
ما که یه عروسی رفتیم چند روز پیش. کادو و لباسهامون جمعا دو میلیون شد :302:راستش دیگه این ماه از این هزینه ها نمیکنیم یا همون لباس قبلیا رو قبول کن و یا عروسی رو یکی دو ماه عقب بنداز :163:
RE: باغ همدردی >>> بوستان آرامش و تلطیف روح >>> بفرمایید
سلام
بازم اینجا سوت و کور شد
یه آزمایش جالب هوش و سرگرمی دیدم که گفتم براتون بزارم
((حتما مرحله به مرحله انجامش بدید و در انتها نتیجه رو براتون مینویسم)):
الف)انگشت سبابه تون رو رو استخوان گونه چپتون بزارید,جوری که استخوان گونه رو حس کنید
.
ب)دهانتون رو تا جايي كه ميتونيدباز کنید و فقط از راه دهان نفس بکشید
.
ج)به نوشته های مانیتور توجه کنید و همزمان سرتونو به چپ و راست حرکت بدید و ببنید چی میبینید
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
....خب بسه,تا دیگران به سلامت روحتون شک نکردن پیشنهاد میکنم یه کم خجالت بکشید و زودتر خودتونو جمع و جور کنید
برای گمراهی خودتون یا دیگران میتونید صدای مورچه دربیارید یا مثلا بپرید تو یه تاپیک پست بزنید یا هر کار دیگه ای!!!!
جدا این حرکات از شما بعید بود
...............
خدایی خیلی حال داد,میدونم لوس و جلف بود. اما من که روحم شاد شد:D
من فعلا میرم ناهار:227:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid65
سلام.
من یه مدت کوتاه رفتم از همدردی و بعد اومدم .
می خواستم این مدت طولانی تر بشه که نشد .
اما می خوام بگم تقریباً اونقدر تمرکزی که روی ازدواج دارم رو الان ندارم و یک کمی بهتر شدم . حجمش کمتر شده.
.
ولی مشکل اونجاست که من هنوز هم همون مرده متحرکه هستم .
از صبح تا شب توی اینترنتم .
اگه کسی ازم کاری بخواد که انجام بدم ، هر چند آسون باشه ، تمام وجودم رو دلشوره میگیره. دلیلشو هم نمی دونم . سست شدم ، بی اراده.
.
نمی دونم به نظر شما لازمه که برم پیش روانشناس ؟
آخه کار من با یکی دو جلسه حل نمی شه .
مشکلام زیادن .
ظلم های پدر و مادرم ، درسام ...........
نمی دونم چیکار کنم .
اونقدر زیادن که موندم چیکار کنم :302:
گاهی وقتا فکر می کنم که چطور می تونم خودمو از این شرایطی که توش هستم خلاص بکنم ؟ همش یه راه میاد تو ذهنم . این هم اون که چه جوری خودمو نابود کنم .
شاید اونجوریه که از تمام این مشکلات می تونم خلاص بشم .
این اواخر یه روزنه های امیدی توی زندگیم داشت اتفاق می افتاد ، اما متوجه شدم که بازیچه پدرم قرار گرفتم .
من نمی تونم و دیگه خسته شدم . همش می گم درد داره ولی راه دیگه ایی ندارم .
اون مطلب که صرفا از بیکاری و پرکردن اوقات فراغت بود
و آماااااا
نقل قول:
زهره جان خیالت راحت باشه فکر نکنم اون شکلک ها رو کسی در بیاره
یعنی خدایی توقع داشتی کسی هم انجام بده؟ فکور من مشکوکم نکنه ...؟؟؟!!!
البته نام نمی برم اما خبر رسیده یکی از عناصر کمرنگ شده که بازم نام نمیبرم هنوز که هنوزه در حال انجام حرکات ورزشی بالاست که ایشالا حاجت بگیرن (آخ چه حالی میده نمیتونن جواب بدن:311:)
تازه بدتر ازون یک سری حرکات موزون هم چاشنیش کردن بلکه نتیجه تست بهتر بشه اما دریغ
از همین تریبون اعلام میکنم آخه بسه همدرد گرامی بقیه اشو بزار واسه فردا:311:
انقده حال میده شطحیات بنویسی و خودتو تخلیه کنی:)
حرف آشپزی شد پریروز خانومه تو یه برنامه طرز تهیه ترشی رو آموزش میداد:
فلان قدر سیر میریزیم بعد اینقدر هم رب انار بعد هم درشو میبندیم و تا هفت سال باید بزارید بمونه!!!!!
یعنی من موندم این خانم راجع به ما چی فکر کرده؟!!!
تو مملکتی که نمیدونی فرداش نون داری بخوری یا نه هففففففت سال!!!
البته قضیه رو چیز دار نمیکنم
نهایت مدتی که انواع مخلفات تو یخچال ما عمر پربرکت داشته یک روز بوده که اونم شاهکاربوده اونوقت هفت ساااال!!!!
نه > یعنی واقعا منظورش چی بود؟!!!!
نقل قول:
دوباره سیب زمینی سرخ کردی؟قیمه بدون سیب زمینی خوردن نداره
:311::311::311:
من از دیشب دارم به این پست میخندم
خدا بعضی مختصر نویسان رو طول روح عطا کنه که تا بیست سال آینده بساط تلطیف روحمون برقراره:311:
واقعا سوال تخصصی بودااااا:311:
زهره جان پدربزرگ فکر کرده با عدم شارژ اعتیادش ترک میشه ولی الان که زیر همه پستها می تشکرد پدربزرگ جدا تو ترکی؟برای ترک باید کلا اینترنت شما قطع باشه ولی کلا ترکش به نظر زیاد ضروری نمیاد مگر اینکه از کار و زندگی انداخته باشه شما رو....
خوب زهره جان به نظر میومد که خیلی احساس کردی همه رو سر کار کذاشتی گفتم توهم نداشته باشی خدای نکرده:311:!!!!!!!!!
فرشته جان منو دعوا نکن مگه من چه کار کردم :302:خودتون پستای منو بی سر و ته جلوه دادید :316:من اون پست رو گذاشتم اون فقط یک انتقاد بود اصلا پست نبود که شما میگی پستهای مجازم تمام شده ضمنا طبق گفته های قبلیم من حدودا 20 پست طلبکارم البته میتونی خشکه هم حساب کنی اونوقت روزی 2 پست بیشتر نمیذارم :311::311::311:
وااااا
اینجا هم فرشته...!!!!!
خب پس اینم حذف کن!!!
عجبا!
کلا میتونید همه شو حذف کنید,بالاخره حتما صلاحه!
اخطار هم داره?!!!
من نمی دونم این چه مدیه که تازه مد شده یه چیزه بلند و درازه دخترا می ذارن رو سرشون شال م روش.بالاشم گرده.
خیلی زشت و ضایع ست.آدم هر چیزی که مد شدو استفاده نمی کنه.