سلا م به همه،
به لطف دعای خیر دوستان عزیزم مشکل من هم حل شد.
وخبر اینکه دیروز به شهر جدید اثباب کشی کردیم.
البته خودم فعلا همینجا هستم .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلا م به همه،
به لطف دعای خیر دوستان عزیزم مشکل من هم حل شد.
وخبر اینکه دیروز به شهر جدید اثباب کشی کردیم.
البته خودم فعلا همینجا هستم .
امروز یه چیزی پیش اومد که خیلی حالم گرفته شد، متوجه شدم که یکی از اعضا از سوالایی که من تو صندلی داغ از omid65 پرسیده بودم برداشت خاصی کرده بودن و جالب اینجا بود که.... بی خیال،به جای اینکه مدیران ویرایش (بخوانید سانسور!) کنن خودم چیزی نگم بهتره! (ولی کاش میگفتم)
شاید بقیه هم همچین برداشتی کرده باشن،من اینجا عذرخواهی میکنم و میگم که هیچ منظور خاصی پشت سوالای من نبوده و من امید رو مثل برادر خودم میدونم.
از این که از حرفام همچین برداشتی شد خیلی ناراحتم...واقعا منظوری نداشتم.
درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد . . . نهال دشمنی برکن که رنج بیشمار آرد
اره خب ربطی نداشت ولی قشنگ بود گذاشتم
فقط خواستم بگم که با هم دوست باشین دعوا نکنین:72::72::72:
ما از این دعواها زیاد کردیم، رنج بی شمار امد و مارو با خودش برد :)
از سر کار که برگشتم ساعت 6 بود
یه دوش گرفتم و تا همین الان خواب بودم
چه حاااااااااااالی میده از سر کار که میای،هیچ مسوولیتی نداشته باشی و یه کله بخوابی
یه چیزی خوردم و اومدم تالار ببینم چه خبره
بیرونم که عروسی هست و محل رو گذاشتن رو سرشون
شاد باشن و خوش ایشالله
حالم هم خیلی خوبه وملالی نیست جز دوری همونی که همتون میدونید
کلا حالم خوبه
ای بابا.دشمنی کجا بود.صرفا جهت رفع سوء تفاهم گفتم.
آقای خارپشت چرا جو میدی؟ :311:
اصلا من نصف شبی حوصله ام سر رفته میرم تو باغ.مرحمت زیاد...
نادیا بدو بیا
سلام به همه :43:
آقا من یک مخدر جدید و قوی کشف کردم که نمیدونم چرا پلیس هیچکاری برای جمع کردنش نمیکنه معتاداشم زیادن خودم هم هستم کلی کار و زندگیم بابت این اعتیاد حروم میشه ای وااااای :302: .
اسمش هست TGH
کسی میدونه چه جور اعتیادی هست؟ :325:
این آقای حامد کجاست راستی؟ :324:
یعنی چی که اعمال مدیریت نمیکنه؟! آقا اینقدر تلاش میکنی مدیر شی بعد مسئولیت رو ول میکنی؟:97:
راستی الان دیدم که بی دل پررنگ شده!!! آخ جون یکی پیدا شد مثل خودم! از نژاد پاک کل کلیستها!
سلام به اعضای خوب تالار
اقای کیوان محترم خانم فرشته مهربان محترم فوق ا لعاده شبانه رو ز در تالار همدردی خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر قدردانی می کنم:72::72::72::72::72::72::72::72:
سلام به اعضای خوب تالار
اقای حامد عزیز محترم فوق ا لعاده شبانه رو ز در تالار همدردی خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر قدردانی می کنم:72::72::72:
مدیران خوب تالار بهترین و عا لی ترین و بی نظیر ترین مدیران تالار هستند:72::72::72:
مدیران خوب تالارخیلی دوستتت دارم:72::72::72::72:
مدیران خوب تالار امیدوارم در مدیر تالار همیشه موفق باشید براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم
به مهر و بخشایش به یکدیگر بنگریم، در هر گذر گل گذاریم و آب ریزیم،بر سر و روی گلاب بیفشانیم،به روشنای آب و آیینه بنگریم،شمع و چراغ بیفروزیم و به نورش تیرگی از دل برهانیم.
همزمــان با عيـــــــــــد قربـــان
¤دلــها را قربانـــــــے،عــــــشق،م ــحبت،صــداقت،رفـــاقت و مـهـربـانـــــــے کنید¤
~عيد مبـــــارک~
عید سعید قربان عید ا طاعت و بندگی مبارک باد عیدتان مبارک:72::72::72::72::72::72::72::72::72: