-
RE: مهریه بالا
شادزي عزيز خود من مخالف مهريه زياد و اين سنگ انداختن ها هستم چون معتقدم زندگي خريد و فروش نيست و هيچي بدتر از اين نيست كه قيمت يه انسان رو سكه تعيين كنه.
اما با اين جامعه اي كه داريم و همه جور زندگي رو كه ميبينيم بهتره به خانوادت حق بدي و يه جوري تصميم بگيري كه نه سيخ بسوزه نه كباب.
موفق باشي
-
مهريه خيلي پائين هم دردسره.
-
تراوت جان ممنونم از کمکت
بله من هم نظرم همینه که نه سیخ بسوزه نه کباب ولی من خودم با نامزدم توافقی 309 تا مشخص کردیم ولی خانوادم میگن 1358 یا 1000 که خانواده نامزدم زیر بار نمی رن و میگن زیاد خوب حق دارن. اون قدر از این سنتهای زشت و ناپسند خسته شدم که حد نداره.لعنت به این چشم و هم چشمی باشه که ریشه ادم میسوزونه.کاش یه راهی بود تا این سنتهای زشت نابود کنم
-
سلام شادزی عزیزم
متاسفانه این فکر اشتباه تو ذهن خانواده های ایرانی هست و فکر می کنن اگه مهریه رو بالا بگیرن دخترشونو یه عمر تو زندگی بیمه کردن و دیگه هیچ مشکلی نخواهد داشت غافل از اینکه همین مهریه بالا گاهی
بزرگترین مشکلات رو تو زندگی بوجود می آره
دست و پای هیچ مردی رو نمیشه با مهریه بست و هیچ زنی هم توسط مهریه خوش بخت نمی شه
یه کسی که خانوادت رو حرفش حساب باز می کنن بنداز جلو تا باهاشون حرف بزنه
بعدشم از پدر مادرت بپرس اگه پسر خودتونم بود حاضر بودین برای عروستون انقدر مهر کنین
:72:
-
دانه جان ممنونم
می تونم دلیلت رو بدونم؟ دردسرش چیه؟ بی کلاسیش منظورت هست؟
-
زياد از اين موضوع مطمئن نيستم، ولي فكر مي كنم پدر (يا ولي) فقط حق داره به دختر اجازه ازدواج كردن رو بده، اما در مورد مهريه يا حتي انتخاب همسر (كه موضوع مهمتريه) تا حالا نشنيدم كه اونا حق مسلمي در اين مورد داشته باشند.
حالا اگه پدري به همين بهانه (كم بودن مهريه) مخالفت كنه و به دخترش اجازه ازدواج نده، خوب اون جاي بحث داره!!
در ضمن، حق دادن به خانواده ها در اين مورد، به معناي احترام گذاشتن به اوناس. اگه فكر مي كني كه مهريه بالايي رو در نظر گرفتن (كه واقعا هم بالاست!!!!) با اونا صحبت كن، از عقل، منطق، شرع، يا هر چيز ديگه اي كه ميتونه اونا رو مجاب كنه استفاده كن. (حتي پا در ميوني بزرگترا).
-
سلام به دوستان
من هم نظر طراوت جون رو قبول دارم . آدم با این زندگی هایی که داره می بینه نمی تونه خیلی هم کوتاه بیاد .
من برای خودم رو می گم روز که مهریه رو مشخص کردیم روز 15 شعبان بود و روز تولد حضرت مهدی ماهم به نیت اصحاب و یاران حضرت مهدی 313 تا سکه گرفتیم .
اما باورتون می شه من یادم رفته بود تا اینکه این پست رو دیدم و یادم امد .
اما به نظر من مهریه هیچکسی رو خوشبخت نکرده هیچ کسی رو هم بدبخت نکرده . :305:
اینها همه بستگی به دو طرف داره .
-
بلوم جان ممنونم
چی بگم والا. اون قدر کلافه هستم که نگو.من برای والدینم احترام خاصی قائلم و نمی تونم باهاشون بحث کنم و حرف کسی هم قبول ندارن. بعضی مواقع اون قدر حسرت جوانهایی رو می خورم که با آرامش و بدون دردسر میرن سر زندگیشون. خودشون تصمیم میگیرن مهریه چقد باشه و مجالسشون چطوری باشه. خوش به حالشون.
-
فامیل ما رسم دارند که چند تا از بزرگتر های فامیل آقا پسر و چند تا از بزرگتر های فامیل دختر خانم با هم جمع می شند و با هم صحبت می کنند و مهریه رو تعیین می کنند البته قبلش نظر دختر خانم رو می پرسند که معمولا همونی می شه که دختر خانم می گه بعد هم همه صلوات می فرستند . الهم صلی علی محمد وال محمد .
هیچ وقت تا حالا هم سر مهریه با خانواده آقا پسر به مشکل بر نخوردیم . :73:
-
مامان میگه روزی که بابات امد خواستگاری من،خانواده من گفتن 500 هزار تومان(اون موقع خیلی بوده)بابا در جواب گفته : بیشتر از اینا میارزه و قبول کرده. حالا رو حساب اون میگه اگه 1358 تا قبول نکرد دختر بهش نمی دم چون اگه تو رو واقعا بخواد باید راضی بشه. آخه به نظر شما این حرف منطقی؟آیا برای اثبات دوست داشتن یک نفر باید یک عمر خودت مقروض کنی؟
بهاره جون
خوش به حالت. قدر خانوادت بدون که برای نظر دختر ارزش قائلن