امروز اولین روزه؟؟!!!پیشوازه؟
بله انگار رنگ و روی نوشتتون هم مثه رنگ و روی خودتون پریده:)
ای روزه دارا موقع افطار منم دعا کنـــــــــــــــــید.ثوا داره بخدا..چه ثوابی نمیدونم..اما ثواب داره.
من و همه گرفتارا رو دعا کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز اولین روزه؟؟!!!پیشوازه؟
بله انگار رنگ و روی نوشتتون هم مثه رنگ و روی خودتون پریده:)
ای روزه دارا موقع افطار منم دعا کنـــــــــــــــــید.ثوا داره بخدا..چه ثوابی نمیدونم..اما ثواب داره.
من و همه گرفتارا رو دعا کنید
خارپشت من رو خیلی دعا کن ، خیلی زیاد ... اونقدر مشکل و ناراحتی ریخته دور و برم که حوصله ندارم بهشون فکر کنم .. دیگه حسش نیست ... ذهنم فعلا تعطیل هست ... :316:
راستی من امروز زنگ زدم 119
119 اینجا بعد از اینکه ساعت رو اعلام می کنه ، تاریخ روز رو به شمسی و میلادی و قمری میگه ، بعدش هم میره سراغ اوقات شرعی ، ولی امروز فقط ساعت و تاریخ شمسی رو گفت . بعدش هم یک راست رفت سر اوقات شرعی ، اینجوری بود که ما دیدم اگر روزه بگیریم وجاهت قانونی نداره ، و از اونجایی که ممکن هست بیاییم مستحبات را انجام دهیم از واجبات جا بمونیم ، دیگه به خدا گفتم باشه همون فردا در خدمتتون هستیم
ولی الان دلم می خواست میرفتم سفره افطار رو پهن می کردم و می نشستم با خدا درد و دل می کردم ... حالا داداش بی زحمت شما که روزه داری ، سفارش ما رو هم به خدا کن
=====
اونقدر امروز اعصابم خط خطی بود که نگو ، مرصی از دوستی که خبر خوبی در مورد یکی از اعضا تالار داد ..
الان هست که پست ها شوت می شود در الاچیق کل کل
ولی به خدا از کل کل خوشم نمیاد ... یعنی کل کل نیست که یه جوری همون حال و احوال هست ، همون خوب دیگه چه خبر خودمون هست
سلام به اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار
ماه رمضان ماه خدا به شما اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار مبارک باد:323::323::323:
منم فرا رسيدن ماه زيباي بندگي خدا رو به همه همدردي هاي عزيز تبريك ميگم ...
واقعا حال و هواي ماه رمضان خيلي بهم مي چسبه ... :310::310::310:
يادم مياد كه ماه رمضان سال گذشته اكثر شبها تا سحر بيدار بودم و پاي همدردي ... فاصله زيادي افتاد كه نتونستم بيام همدردي ، ولي امسال هم ماه رمضان بيشتر دلم ميخواد تو جمع همدردي هاي عزيز باشم ... :227:
منو هم دعا كنيد دوستان عزيزم :72::72::72:
چه زیباست باور اینکه از امشب خدا میزبان توست.
به شکرانه این باور ما را نیز دعا بفرمایید
حلول ماه مبارک بر همه دوستان همدردی مبارک
دوستان خوب همدردم سلام
امروز روز دیگریست...امروز آغاز روز بهار دلهاست...آغاز ماه خداست امروز. ماه شستشوی روح در برکه رحمت و غفران الهی.
ماه عاشقانه زیستن و فرصتی دوباره خواستن از معشوقی که همه هستی ماست برای شروعی دوباره...
ماه بندگی و عاشقی بر همه یاران همددی مبارک.
در میان نجواهای عاشقانه تان ، سر سجاده پر مهرتان برای همه دوستان دعا کنید.
اگر ناخواسته و به سهو دلی را شکستم ، موجب رنجش خاطر یا مکدر شدن کسی شدم یا کسی را رنجاندم پوزش می
طلبم و از همه تان میخواهم با سخاوت زیبا و پر مهرتان من را به شکرانه این ماه زیبا که ماه بخشیدن و بخشندگیست
ببخشید و عفو کنید.
التماس دعای فرج
:72:
من در عجبم ازبعضی روزه دارا
مگه روزه نمیگیرین که به خدا نزدیکتر بشین؟مگه برای خوب شدن حالتون روزه نمیگیرید؟
درسته هوا گرمه،روزا طولانیه اما کمی مراعات کنین..دلیل نمیشه چون روزه ای عصبی بشی،فحاشی کنی:163:،غر بزنی و ...:302:
ای واااای!!این چه روزه ایه؟؟حواست باشه حق الناس بالاتر از حق الله هستا..
موفق باشید
چی شده بهار؟
آبجی روزه برای خانم ها کمی آسان تر از آقایون هست.
آقایون در زیره گرمای آفتاب کارمیکنند وتشنه وگرسنه .نا خواسنه عصبانی میشند.
اگر دقت کرده باشی همون آقای که ,عصبانی میشد. بعداز افتار خیلی آروم .
خانمها در منزل بسر میبرند و کمتر به بدنشون فشار میاد .
هستند خانمهای هم بیرون کار میکنندو نه زیره تابش آفتاب.
اونی هم که فحاشی میکنه .اینجوری بزرگ شده ماه رمضان رو نمیداند که باید زبانشم پاک باشد.
بعضی از ما ها فکر میکنیم ماه رمضان فقط آب وغذا نخوردن است . الباقیش رو رعایت نیکنند.
مثل دروغ. فحاشی. غیبط . عدالت. کمک به یتیم تنگ دستان. وغیره.....
نه والله..اقا خونه تشریف داشته.
هیچی..بعضیا هستن که ادم ارزو میکنه هیچ وقت روزه نگیرن:(