RE: حال و احوال یاران همدردی (4)
آقای ابراهیمی خیلی خوشحالیم که شما در تالار میمونید. ما منتظر فعالیت دوباره و پر انرژیتون هستیم.:72:
با عرض معذرت، من امروز یه کمی انرژی منفی دارم:(
دلم خیلی تنگه:302:
دو ماهه برادر زادم رو ندیدم:302:
دیگه داره دو ماه هم میگذره.
دلم براش یه ذره شده.
اصلاً فکر میکنم ببینمش نشناسمش:(
آخرین بار که دیدمش ننمیشست. حالا میتونه بشینه. ولی من ندیدمش:(
دلم داره میترکه. هیچ کاری هم نمیشه بکنم:302:
:(
:302:
سلام خانم دختر مهربون محترم
امیدوارم هر چه زودتر برادر زادم زودتر نزدیک نگاه کنید برادر زاده نمی اید پیش شما شما از نزدیک نگاه کنید
خانم دختر مهربان ناراحت نباشید 2 ماهه برادر زادم ندیدی چقدر زیاد امیدوارم زودتر از نزدیک نگاه کنید:72::72::72:
ای جاااااان ... این آقای ابراهیمی چقدر دل نازکه!:310:
ای ول بابا.... نمی دونستم انقدر برای یکی مهم هستم که به خاطر من همدردی رو ترک نمی کنه!خدایاااا....:rolleyes:
کوتاه بیا آقای ابراهیمی ،تویک محیط مجازی چه فرقی داره مدیرباشی یا عضوعادی؟ جزاینکه به مسولیت هاتون اضافه
خواهد شد ، شما هم که سرتون خیلی شلوغه وفرصت کافی برای همدردی ندارید، پس بی خیال ماجرا بشید ومطمئن
باشید هراقدامی که شده جز خیر وصلاح من وشما چیز دیگری نبوده! ولی خداییش خوشحالیم که بینمون هستی.:43:
سلام خانم داملا محترم
من از دست هیچ کس ناراحت نیستم مدیر همدردی از دست ناراحت نیستم با هم خوب هستیم سر شلوغ است مدیر شدن یا عضو عادی مهم نیست من باید در تالار خیلی پیشرفت کنم مدیران تالار و مدیر هعمدردی هر اقدامی که در تالار شد من موافق هستم خانم داملا مثل دوست خوب من است من از ایشان خیلی چیزهایی مفید یاد گرفتم
من و خانم داملا سعی می کنیم تالار همدردی تخصصی کنیم به مدیران تالار و مدیر همدردی کمک کنیم ممنون:72::72::72::72:
وای محمد من عاشششقتم :43:
خدارو شکر محمد و جناب مدیر اشتی کردن :104:
حامد بیا شیرینی بده
آقای ابراهیمی، حالا اجازه هست اسمتون رو اعلام کنم؟
نه نگید دیگه. دلم میشکنه:(
دلم بدجوری هوای بابام رو کرد ، با خودم گفتم بهتره به جای دلتنگی ،کاری بکنم که هم روحش شاد بشه و هم دلم آروم بگیره
ممنون می شم اگر کسی این پست رو می خونه یه صلوات برای شادی روح مرده هاش و درکنارش بابام یه صلوات بفرسته(البته اگر نفرستید هم به هیچ وجه مشکلی نیست ،فقط اگر مایل بودید)
برای شادی روح همه اموات صلوات:72:
گل مریم عزیزم سلام
صلوات فرستادم فاتحه هم خوندم ، خدا روحش را شاد کند ، عزیزم :46:
ضمن عرض تسلیت به آقا حامد یه سووال داشتم:
این ماجرای banned شدن کاربران چیه و اینکه یه خط روی اسمشون کشیده می شه چه معنی می ده؟
چند روز نبودم فقط یه سر می زدم تالار اما هیچ کس یه احوال ازم نپرسید آخه بی نهایت کم پیدایی ؟ زنده ایی ؟ مرده ایی؟
خیلی همه بی معرفتین. :302:
سلام بی نهایت گلم
خوبی خانوم؟
چرا دلگیری؟ حتما این روزا همه گرفتارن مثل من...مهم اینه که به یادت هستیم :46: واست دعا
می کنیم...پسر گلت چطوره؟ از طرف من کوچولوتو ببوس :43:
به انجمن آزاد سر نمیزنی چرا؟ تاپیکا بی رونق شدن ها!