RE: حال و احوال یاران همدردی (3)
زنده باشه و زير سايه ي پدر و مادر و اين عمو نقلي مهربان .
چه تعريفي هم از باربي خوشگله مي كنه ؟!:310::227:
والله اينجوري كه تو از باربي تعريف مي كني آذم يك دل نه صد دل عاشقش ميشه . :72:
اصل كاري آدرس است عمو جون . شايد براي يك امر خيري خواستيم بيايم . مثلا خواستگاري :311:
سلام
خیلی خیلی مبارک باشه:72::72:
عمو شدن رو تجربه نکردم ولی فکر کنم مثل عمه شدن شیرینه:)
نقل قول:
شیرینی هم میدیم
شام هم میدیم
ولی ادرس نمیدیم
!!!!
پس شام و شیرینی رو کی میخوره؟ خودتون؟ ای بابا!! پس ما چی؟:302:
عمو خارپشت ، خیلی خیلی مبارکه.
برادرزاده ها خیلی رو عموشون حساب میکنن ها ! همین اول گفتم بعدا نگی نگفتی باید مایه بذاری :104:
چند روز پیش ، صبح اولین روزای بارندگی در تهران
داشتم از حوالی قیطریه میومدم ، همینطور که تو ماشین بودم یه خانم جوانی از درب حیاط خارج شد یه نفس عمیق کشید ، یه نگاهی به آسمون انداخت و زیر لب گفت خدایا شکرت :323:
از این حرکت خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم ، یه مکثی کردم و در دل بهش آفرین گفتم و آرزو کردم بخاطر این شکر گذاری و این نگاه خوب ، روزی متفاوت تر از قبل داشته باشه
چقدر خوب میشد نعمتهای خدا همیشه جلوی چشمون می بود و بهشون توجه می داشتیم
.
سلام دوستان من این روزا به شدت ازاین صفحه متنفرم شما چطور؟!
MyBB
.................................................. .................................................. .................................
MyBB SQL Error
.................................................. .................................................. ..................................
MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.
SQL Error:
145 - Table './hamdardi_forum/mybb_searchlog' is marked as crashed and should be repaired
Query:
INSERT INTO mybb_searchlog (`sid`,`uid`,`dateline`,`ipaddress`,`threads`,`pos ts`,`resulttype`,`querycache`,`keywords`) VALUES ('5f283bdd6716135378bab73080a65de7','31551','13201 36795','46.100.157.7','','','threads','t.lastpost >=\'1320050395\' AND t.fid NOT IN (\'80\',\'98\',\'132\',\'78\',\'81\',\'163\',\'99\ ',\'131\',\'120\',\'121\',\'122\',\'125\',\'127\', \'129\',\'130\',\'133\',\'134\',\'135\',\'146\') AND t.fid NOT IN (120,121,122,125,127,129,130)AND ((t.fid IN(132,133,134,135,146) [/align]
سلام پاییزان جان. حس همدردی دارم باهات.
البته من وقتی این صفحه رو میبینم، تازه یادم میفته اینترنت یه جای گسترده هست که همدردی یه قسمت از اونه.
نه اینکه اینترنت یه قسمت از همدردی باشه :)
اما این حس فقط یه مدت محدود میمونه (مثلاً نصف روز)، بعدش دوباره به این نتیجه میرسم که نه؛ مثل اینکه اشتباه کردم.
همدردی گسترده تر از اینترنته:)
سلام دوستای خوب و گلم
تبریک من رو هم پذیرا باشید خارپشت عزیز...خیلی نی نی جیگریه....چقدر معصومه...چقدر بوی
خدا میده...خوش به حالش که لوح وجودش پاکه پاکه...به نی نی تون می گین واسه بهار دعا
کنه؟ :310:
بچه ها همگی واسم دعا کنید...بهار یک مسئله کاری پیچیده واسش پیش آمده...دعا کنید خدا
گره از کارم برداره...سخت محتاج دعا هستم و البته کمی تعقل!!!
همیشه واسه همگیتون دعا می کنم.
خوشبخت باشید
به به جناب baby !!
با آواتار شدنتون مبارک باشه:)
فکر کنم جمعیت زیادی خوشحال بشن :)
چرا از اینجا انتخاب نفرمودین؟ :D
بابا تو دیگه کی هستی :46: هنوز دانلود نشده واکنش نشون دادی :104: نکنه از قسمت آنلاین متوجه نصب آواتور دراین مکان شدی :311:
حالا این جمعیت مدیریت کنید ، راه نیفتن تو خیابون در حمایت از این اقدام :163:شعار بدن
کانون حمایت از جمعیت خوشحال
یادش به خیر ، چه روزائی بود!
ما که همه جا اعتراف کردیم اعتیادمونو :)
کم اتفاقی نبوده ها!! خیلیا مشتاق دیدنش بودن :)
سلام به همه ی دوستای خوب:72:
عمو خارپشت عزیز منم خیلی بهتون تبریک می گم (بابت تاخیر ببخشید کمرنگ بودم),ماشاالله نی نی تون خیلی نازه
یه پیشنهاد دارم یه بار که خواب بود بشین بالای سرشو نگاش کن اگه شانس بیاری می بینی لبخند نی نی ها توی خواب چقدر قشنگه
مادر بزرگم می گفت وقتی یه نی نی توی خواب می خنده , فرشته ها دارن باهاش حرف می زنن.:46:
می خواستم بگم از طرف ما هم ببوسیدش ولی بعد فکر کردم آخه یه عموی تیغ تیغی چجوری می تونه یه نی نی رو ببوسه؟! :)