RE: كمكم كنيد ، مي خوام زن دوم بشم
خواهرم سامره...
تپش قلب نشون دهنده شدت اضطراب شماست كه هنگام رويارويي با اين فكر به سراغ شما مي آد...
طبيعي است و جاي نگراني نيست ... بي شك عواطف شما، مهرباني شما و علاقه شما نمي گذارند تصوير صحيحي از جدايي داشته باشيد..
(البته اگر سابقعه آريتمي داريد حتما قرص مربوطه را كه پزشك توصيه كرده بخوريد معمولا پروپانول يا يك مهار كننده آلفا مثل متورال)
تاكيد مي كنم بيش از شصت ثانيه به موضوع فكر نكنيد... نشه يه دفعه يك روز كامل بشيني بهش فكر كني ها!!!!
فعلا مي خوام اين استرس و اضطراب شما بر طرف بشه و جاش رو به آرامش بده
علتي اينكه صبور نيستيد جريان شديد ذهن سطحي/ درگيري فكر و عدم تمركز هست...بخصوص تو اين شش ماه كه دچار تنشهاي عصبي شده ايد ...تا مي خواهدي كاري كنيد افكار به شما هجوم مي آرن/ خريد مي رويد به همين ترتيب/ چيزي مي نويسيد يا كاري مي كنيد... حتي وقتي با دوستان خود صحبت مي كنيد! به همين شكل و حتي در هنگام دوش گرفتن يا خوابيدن/ و اين عدم آرامش و اضطراب ناگهاني نه تنها اثرات فيزيولوژيك روي شما داره بلكه موجب مي شه صبر شما به شدت كم بشه... در اين مواقع به ترتيبي كه قبلا گفتم تمرين تنفس كنيد...با چشمان بسته و احساسي خوشايند! در هنگام تنفس به فرايند تنفس فكر كنيد و اگر باز افكار مزاحم هستند نفسها رو بشماريد... هنگام دم يييييييييككككككك ...... بازدم با صداي دوووووووووووووو
- حتما در برنامه روزانه خودتون سي دقيقه تمرين هوازي يا رقص بگنجانيد.. آزاد و رها برقصيد! فقط برقصيد!
- مطمئنا اين استرس موجب گرفتگي و ايجاد تنشهاي عضلاني در شما شده... به شما روش تنش تن آرامي رو توصيه مي كنم...
- فعلا ارتباط خود را با اون آقا به حداقل ممكن برسانيد... مي دونم! مي دونم ! سعي خودتون رو بكنيد! (بايد بپذيريم كه واقعا چاره اي نيست! )
روي حجم عظيم مسائل و مشكلاتت متمركز نباش و به حجم آنها تمركز نكن .
بلكه سعي كن آنها را دسته بندي كني وقتي به اجزا كوچك تقسيم بشوند راه حلهاي مختلف هم طي زمان به وجود مي آيد و به ذهنت خطور خواهد كرد .
نخواه كه همه ي مشكلاتت را يك باره حل كني تا همه چيز مرتب و منظم و در حد عالي پيش برود . به مرور و به زمان بسپار .
اين نوع فكر و عملكرد از حجم استرس هاي تو كم مي كند . در نتيجه ارامش بيشتري خواهي داشت .
ضمن اينكه به نظرم بهتر است از طريق پزشك اين تغيير ريتم قلبت را پيگيري كني .
آريتمي
تيروئيد
و......
از عواملي هستند كه بر روي تپش قلب تاثير مي گذارند .
روح سالم در بدن سالم است عزيزم .از خودت مراقبت كن . زندگي گاهي بالا دارد و گاهي پائين .
اين نيز مي گذرد :72:
مشكل قلب كه ندارم مي دونم
خوشبختانه دو تا چيزي كه هميشه بهم كمك كردنه يكي همين دوش گرفتنه كه مرتب هر شب و حتي گاهي دو بار در روز ، و ورزش هاي هوازي كه مرتب انجام مي دم ( استفاده از تردميل )
مشكل من اينه كه توي كار هام سرعت دارم و در ان واحد چند كا رو با هم و به موازات انجام مي دم (توي كار)
انقدر كه يكي از پارامترهاييه كه همه ي دوروبريام ميكن و اصلا اتلاف وقت عصبيم مي كنه
حالا اين تلف شدن و كندي كار عصبي م مي كنه
مي دونم اشتباهه و عجلله تو كار هاي اين مدلي و اين دو سه تا مشكل فقط كارم رو عقب مي ندازه
واسه همين دنبال يه راه حل واسه صبرم
دارم تمرين مي كنم
حتاي به خاطر ارامش بيشتر توي خونه مي مونم....سعي مي كنم ارامش داشته باشم
خب خدا رو شكر كه مشكل قلبي نداريد.. مسئله هموني هست كه قبلا گفتم
تمرينات موجب مي شه كه صبر شما افزايش پيدا كنه
تصميم گرفتيد؟
تمرينات داره انجام ميشه
خيلي ارومترم
اما رابطه ي عاطفي و وابستگي ما داره هي بيشتر مي شه
به اين دليل كه ارتباط خودت را نه تنها قطع نكردي بلكه به او پناه برده اي!
اميدوارم اين آرامش بقا داشته باشد !
اره همه ي پستها رو خوندم
اخه موضوع اينه كه از
از دست دادنش اضطراب ندارم..
نمي دونم واقعا شايد هم دارم
نگران اين نيستم كه اگخ اون نباشه تنها ميشم
شايد اين به خاطر اينه كه مي دونم هيچ وقت تنها نمي مونم
اضطراب ندارم كه نباشه
چون خيلي دوستش دارم مي خوام كه باشه
خواهر خوبم... با آرامش کامل این پست رو دقیق بخون... بعد سر فرصت جواب بده..
سامره عزیز! خیلی خوبه که فکر می کنید از دست دادنش برای شما مهم نیست و اضطرابی به شما نخواهد داد... البته اطمینان دارم که اینطور نیست .. و با عبارت " نمی دونم واقعا شاید هم دارم " که بالا نوشتی بسیار موافقم!
در این شکی ندارم که دوستش داری.. و می خواهی که باشه! می خواهی که بمونه! در این شکی نیست که عاشق شدی... و بد شانسی آوردی! چون کسی که عاشقش شدی مال تو نیست! خب باید یه فکری بکنیم! این روند رو نمی شه ادامه داد.. داری زندگی و وقتت رو می گذاری روی چی دقیقا؟ می دونم دوستش داری و حرفهای من خیلی تحملش سخته! خب... اما قرار ما اینه که کمکت کنیم... می دونم دوست داری باشه! اما هست؟ هست به معنی کلمه؟ می تونی الان زنگ که جمعه شبه، زنگ بزنی یک ساعتی حرف بزنی و قرار بذاری؟ برید با هم بیرون؟ درد دل کنی؟ تنهاییت رو پر کنی؟ این اتفاق می تونه هر شبی که تو دوست داشتی رخ بده؟ می بینی که جواب واقعا مثبت نیست! چون نیست! چون واقعا نیست!!!
خوبه که اضطراب نداری... می تونیم آروم با هم حرف بزنیم و نتیجه بگیریم! خیلی خوبه که منطقی می تونی فکر کنی
و البته پاسخ بدی...
- آیا با خودت آشنا هستی؟
- چه معیارهایی داری برای انتخاب همسر؟ فهرست وار بگو
- چه انتظاراتی از همسر آینده ات داری ؟
- آیا می دانستی که ازدواج کرده؟
برای واقع بینانه جواب دادن الزاما فکر نکن چقدر دوستش داری و چقدر برات مهم هست یا نیست! فکر کن که شاهدی بر زندگی و احوالات خودت هستی