RE: پرسش و پاسخ های ازدواج
جواب سوال حامد:
قیافه برام مهمه. اما سخت گیر نیستم. تا الان خیلی کم پیش اومده که از پسری به خاطر قیافه اش بدم بیاد.
ولی مهم تر از قیافه تیپش برام مهمه. که به نظرم تیپ تا حدی شخصیت رو مشخص می کنه.مدل موش، مدل ریش یا سبیل احتمالی، طرز لباس پوشیدن.
مثلا دوست دارم مدل موش ساده باشه. مثل پسرهای مذهبی ساده و به یک طرف شونه شده :)
ته ریش یا ته سبیل :) داشته باشه. دوست ندارم از ته با تیغ بزنه. یا مثل بچه خیلی مذهبیا زیاد و پر و بلند نباشه
خوش پوش باشه. لباسای زیاد تنگ یا گشاد نپوشه. شلخته نپوشه. البته اکثرا توی خواستگاری به زور یه کت و شلواری می پوشن ولی برادرها باید تحقیق کنن که تیپ غالبش چیه.
تنها فرهنگ و مسلمان بودن که به سوال قبلیم جواب دادن و جوابشون بخصوص جواب مسلمان جواب خوبی بود. مرسی
نقل قول:
نننننننننننننننننننننننه!! !! 302302 بازم سؤال سياسي؟!
به خاطر همین دید بد به سیاست هست که از مطرح کردن دوباره اش ترسیدم.
باشه نظر خودم بماند. مطرح کردنش مهم نیست.
و سوال بعدی:
تو جلسه های دوم یا سوم خواستگاری، دختر خانم مطرح می کنه که جدیدترین اتفاقات رخ داده در کشور چیه؟ نظرتون راجع بهش چیه؟چه تفکری رو می پسندید؟ بالا پایین چپ راست وسط؟
دیدتون و عکس العملتون نسبت به دختر چه خواهد بود؟
میگید این دختر به درد زندگی نمی خوره و خودشو مشغول مسائل بیهوده کرده؟
نظرتون نسبت به دختر خانم عوض نمی شه. جواب نمیدید و میگید سوال بعدی؟ :)
نظرتون نسبت به دختر خانم عوض نمی شه. توضیح کامل میدید و از دختر خانم هم همین سوال رو می پرسید؟
و یا گزینه های دیگه
(امیدوارم سوالم رو خوب مطرح کرده باشم)
خب معلوم شد که شما یک دختری هستی که خیلی به سیاست اهمیت می دهی و دوست داری با شوهرت بحث های سیاسی کنی :)
از اونجا که من قبلاً نظرم رو راجع به سیاست گفتم، فکر می کنم معلوم باشه که چه جوابی به این سوال می دهم.
جوابش رو می دهم. می گم من به اوضاع سیاسی کاری ندارم. ولی امتیاز استیل آذین رو فروختند به سمنان. نفت تهران رو هم بردند اراک. پرسپولیس قهرمان شد. حبیب کاشانی استعفا داد. اینها خوبه؟ :311:
بعد سعی می کنم بفهمم که چرا دختر خانم توی جلسه دوم سوم خواستگاری راجع به چنین مسئله ای می پرسه.
اگه هدفش این باشه که ببینه من یک وقت آدم پرتی نباشم و حواسم به مسائل اطراف باشه، خب اشکالی نداره.
ولی اگه ببینم که بحث های سیاسی یکی از علاقه های او هست، یک نمره منفی بهش می دهم! :)
و البته باید ببینم دید سیاسی اش چطوریه و آیا تفکراتش با من جور در میاد یا نه.
نقل قول:
امتیاز استیل آذین رو فروختند به سمنان. نفت تهران رو هم بردند اراک. پرسپولیس قهرمان شد. حبیب کاشانی استعفا داد. اینها خوبه؟ 311
اینام اطلاعات خوبیه :)
نقل قول:
خب معلوم شد که شما یک دختری هستی که خیلی به سیاست اهمیت می دهی و دوست داری با شوهرت بحث های سیاسی کنی Smile
بحث کردن یا نکردن مد نظرم نیست. سوال تکراری نمی پرسم.
فقط برام نزدیکی و شباهت عقاید سیاسی مهمه. همانند شباهت عقاید مذهبی.
می دونم تناسبات مذهبی بررسی میشه ولی می خوام بدونم آیا تناسبات سیاسی باید بررسی بشه یا نه؟ بررسی می شه یا نه؟ و چه جور و کی باید بررسی بشه؟
عقاید سیاسی و مذهبی به هم وابسته ان. ولی فکر می کنم از مسایل مذهبی بیشتر سر حجاب و نماز و این دست سوالا پرسیده میشه.
آقای مسلمان شما هم نظر بدید ممنون میشم
اگه اشتباه نکنم lifeisbeautiful سوالشو از آقایون پرسیده و من نمی تونم جواب بدم پس من خودم سوال می پرسم
به نظرتون خانواده ها به دختری مجردی که چند سالی به دور از خانوادش خارج از کشور بوده چه دیدی دارن؟
نمی دونم شما هم شنیدین یا نه مثلا می گن آدم صد تا پسر بفرسته خارج یه دختر نفرسته!
یا چمی دونم چه معنی داره دختر تنها بره خارج می خواد بره شوهر کنه با شوهرش بره!
شما تا چه حد با این حرفا موافقین؟ اگه بخواین برین خواستگاری کسی حالا یا برای خودتون یا مثلا برادرتون اینکه دختر مدتی خارج از کشور بوده چه تاثیری روی ذهنیتتون می ذاره؟ براتون فرقی می کنه؟ مثلا ممکنه فکر کنین این دختر گذشتش به اندازه دختری که ایران بوده قابل اعتماد نیست؟ یا فکر می کنین با حساسیت بیشتری باید راجع بهش تحقیق کنین؟
شما هم این ذهنیتو دارین که خانواده مذهبی دخترشو خارج نمی فرسته؟
برای یه خانواده نسبتا مذهبی انتخاب این دختر باعث ایجاد حرف و حدیث می شه؟ نگرانی اضافه ای برای انتخابش وجود داره؟
راستشو بگین من طاقتشو دارم:311:
من می بینم که دختر در چه شرایطی در خارج زندگی کرده.
شما در تاپیکی نوشته بودی که با برادرت زندگی می کنی، خب این از نظر من خوبه.
و همینطور من می بینم که طرف تا چه حد مذهبی هست. برای مثال اگر دختری در خارج محجبه باشه، من خیلی بیشتر می تونم بهش اعتماد کنم تا اگر با همون دختر در ایران آشنا بشم. به خاطر اینکه دختری که در خارج حجابش رو حفظ می کنه، اعتقاداتش قلبی هست و مطمئن می شوم که طرف گناه نمی ره.
به غیر از اینها نگاه می کنم که دختر تنها زندگی می کرده، یا پیش اقوام بوده، و یا اگر در خوابگاه بوده، همخانه هایش چه کسانی بودند.
اینجا دختر ایرانی داریم که با 2-3 تا پسر تو یک آپارتمان 60 متری زندگی می کنه. هر چند وقت یکبار هم تو خونه شون پارتی و مهمونی های مختلفه. خب دیگه من نمی تونم باور کنم که این دختر تا به حال با کسی رابطه ای نداشته!
البته نه اینکه به دختر مردم تهمت بزنم، ولی من نمی تونم چنین کسی رو برای ازدواج انتخاب کنم.
حالا من سوالی نمی پرسم تا بقیه جواب شما و همینطور lifeisbeautiful رو بدهند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lifeisbeautiful
می دونم تناسبات مذهبی بررسی میشه ولی می خوام بدونم آیا تناسبات سیاسی باید بررسی بشه یا نه؟ بررسی می شه یا نه؟ و چه جور و کی باید بررسی بشه؟
و اما جواب مسلمان :
من همون جلسه ی اول این سوالات را پرسیده ام و نگذاشته ام به جلسه ی دوم بکشد!
این که آیا اصلا باید چنین سوالاتی مطرح بشود یا خیر؟ یا چقدر مهم است؟ واقعا به میزان اهمیتی که چنین مسائلی در زندگی فرد دارد برمی گردد. برای شخصی مثل من ممکن است این اهمیت خیلی زیاد باشد و برای فردی دیگر ممکن است اصلا چیز قابل فکر کردن هم نباشد.
این که چنین مسائلی در چه مرحله ای از بحث باید مطرح بشود هم به میزان اولویت این پارامتر در زندگی خود شخص برمی گردد.
از طرفی زندگی مثلا تشکل دانشجویی نیست که بخواهیم فعالین سیاسی را جذب کنیم! بلکه اهل زندگی بودن و مسئولیت پذیربودن و ... در اولویت است و از طرف دیگر نمی خواهیم در خانه کرسی آزاداندیشی راه بیاندازیم! که با هر عقیده ای بتوانیم کنار بیاییم.
من معمولا سعی می کنم تا موضع شخص مقابلم را نفهمیده ام خودم موضعم را مشخص نکنم سوالاتم را به صورت غیر مستقیم می پرسم و به صورت غیر مستقیم سعی می کنم موضع شخص مقابل را درک کنم. پس از این که موضع طرف مقابلم را فهمیدم خودم هم مختصری در این مورد توضیح می دهم. به هر حال چون من خیلی بیشتر آن چه تصور می شود سیاسی هستم کافی است شخص مقابل نام مرا در اینترنت جستجو کند تا مقالات من را پیدا کرده و از مواضع من آگاه شود!
منم بچه مسلمان !!! کتابم هست قرآن رسولم داده فرمان .. که وقت صحبگاهی .... کنم شکر الهی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
نقل قول:
و اما جواب مسلمان :
من همون جلسه ی اول این سوالات را پرسیده ام و نگذاشته ام به جلسه ی دوم بکشد!
این که آیا اصلا باید چنین سوالاتی مطرح بشود یا خیر؟ یا چقدر مهم است؟ واقعا به میزان اهمیتی که چنین مسائلی در زندگی فرد دارد برمی گردد. برای شخصی مثل من ممکن است این اهمیت خیلی زیاد باشد و برای فردی دیگر ممکن است اصلا چیز قابل فکر کردن هم نباشد.
این که چنین مسائلی در چه مرحله ای از بحث باید مطرح بشود هم به میزان اولویت این پارامتر در زندگی خود شخص برمی گردد.
از طرفی زندگی مثلا تشکل دانشجویی نیست که بخواهیم فعالین سیاسی را جذب کنیم! بلکه اهل زندگی بودن و مسئولیت پذیربودن و ... در اولویت است و از طرف دیگر نمی خواهیم در خانه کرسی آزاداندیشی راه بیاندازیم! که با هر عقیده ای بتوانیم کنار بیاییم.
من معمولا سعی می کنم تا موضع شخص مقابلم را نفهمیده ام خودم موضعم را مشخص نکنم سوالاتم را به صورت غیر مستقیم می پرسم و به صورت غیر مستقیم سعی می کنم موضع شخص مقابل را درک کنم. پس از این که موضع طرف مقابلم را فهمیدم خودم هم مختصری در این مورد توضیح می دهم. به هر حال چون من خیلی بیشتر آن چه تصور می شود سیاسی هستم کافی است شخص مقابل نام مرا در اینترنت جستجو کند تا مقالات من را پیدا کرده و از مواضع من آگاه شود!
منم بچه مسلمان !!! کتابم هست قرآن رسولم داده فرمان .. که وقت صحبگاهی .... کنم شکر الهی ..
ممنون خارپشت و مسلمان (دیدم چرا انقد کمرنگ شدید ان شاءالله دوباره شارژ بشید)
چه جالب که همون جلسه اول می پرسید. پس براتون پیش نیومده که دختر خانم اول مطرح کنه. من اگر طرف مقابلم تا جلسه دو و یا سه نپرسید خودم دست به کار می شم. کاش می گفتید که چه سوالای غیر مستقیمی می پرسید تا ما هم استفاده کنیم.
فعال سیاسی. پس حدس یاسا درست بود :311:
بازم از همه کسانی که نظر دادند ممنونم.
فعلا سوال خاصی ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
از اين چندتا يكيشو انتخاب كن:
اولي: دختري كه بسيار زيبا و خوش صدا و خوش بيانه
دومي: دختري كه بسيار موفق و پرتلاش و باهمته
سومي: دختري كه خيييييلي فداكاره و مهربونه
چهارم: دختري كه خييييييلي قانعه و بسازه
پنجم : دختري كه خيلي شاده و پرانرژيه و اطرافيان رو سرحال مياره
با دليل بگو كدومشو انتخاب ميكني! (گزينه ي همه ي موارد ممنوع! :81:)
میشه با 5 تاشون ازدواج کرد :311:
اگه غول چراغ جادو (ملقب به یاسا) تضمین کنه که همه این 5 تا دختر همه صفات و ویژگیهای نامبرده رو در حد معمول داشته باشن
و یک خصوصیت بارز ذکر شده رو در حد اعلا داشته باشن
من دختر شماره 3 رو انتخاب میکنم
چون مطمئنم زندگی خیلی وحشتناک تر از اون چیزیه که فکرشو میکنم
به کسی که تو سخت ترین لحظات هم تنهام نذاره و همیشه و در هر شرایطی بهم محبت کنه نیاز دارم
نقل قول:
عقاید سیاسی و مذهبی به هم وابسته ان. ولی فکر می کنم از مسایل مذهبی بیشتر سر حجاب و نماز و این دست سوالا پرسیده میشه.
اینکه عقاید سیاسی و مذهبی به هم وابسته ان
نظر شماست و همین یه جمله تقریبا چارچوب فکری شما رو مشخص میکنه
اما خیلیا هستن که اینجوری فکر نمیکنن!!
فکر میکنم اصلا قبل از رفتن به خواستگاری در مورد کلیات اعتقادات سیاسی باید پرس و جو بشه
و اصولا اینکه بحثای سیاسی رو جدا کرد و در یه جلسه خلاصش کرد و دیگه بهش نزدیک نشد
باز خود این مسئله هم نمایانگر یه طرز فکر خاصه
به قول اریکس بستگی داره
ولی مسئله فوق العاده مهمیه که دو طرف در مسائل سیاسی تا حد زیادی مثل هم فکر کنن
یا اصلا فکر نکنن!!
در غیر اینصورت باید عواقب انتخاب نامتناسب در این زمینه رو بپذیرن
با روی باز
مثل خودم :310:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadieh
به نظرتون خانواده ها به دختری مجردی که چند سالی به دور از خانوادش خارج از کشور بوده چه دیدی دارن؟
برای یه خانواده نسبتا مذهبی انتخاب این دختر باعث ایجاد حرف و حدیث می شه؟ نگرانی اضافه ای برای انتخابش وجود داره؟
راستشو بگین من طاقتشو دارم:311:
جواب حامد خیلی عالی بود
یعنی دختری که چند سال از خونوادش دور بوده حالا هرجایی خیلی بنظرم با دخترای دیگه فرقی نمیکنه و برای ارزیابی شخصیتش طبیعیه که رفتارش رو بررسی میکنم
اما چون میگین طاقتش رو دارین
برای ازدواج یه خرده قضیه فرق میکنه
احتمالا با دقت و وسواس بیشتری در موردش تحقیق میکنم
اگه خیلی برام مهم باشه شاید به اون کشور هم برای تحقیقات بیشتر سفر کنم
یه استعلام رسمی هم میکنم :311: اینترپل و . . .
اصولا هر چقدر احساس کنم سخت تر میشه راجع به کسی اطلاعات بدست اورد بیشتر بهش گیر میدم
خلاصه اینکه مو رو از ماست میکشم بیرون
دوستان،
من در تاپیکی که آقا پسر 21 سال می خواست با دوست دختر 20 ساله اش رابطه جنسی داشته باشه، یک مطلبی رو نوشتم.
می خواستم نظر شما رو راجع به این بدونم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed65
دلایل زیادی وجود دارند که باعث می شوند دو نفر با هم ازدواج کنند.
به نظر من دو دلیل از بقیه مهم تر هستند:
یکی نیاز روحی انسان به جنس مخالف است. شما دوست داری شخصی رو دوست بداری و دوست داشته شوی. شما دوست داری با او بگی، بخندی، برای هم کادو بخرید، با هم بیرون بروید، و کارهای دیگر که برای آدم دلنشین هستند.
دلیل دوم نیاز جنسی انسان است.
وقتی هر دو نیاز شما از طرف دختر خانم تامین بشه، دیگه چه دلیلی داره که ازدواج کنی؟
واقعاً اون موقع ازدواج برای شما بی معنی خواهد شد. و حتی یک قرارداد دست و پاگیر خواهد بود.
اگر دختری همه نیازهای من رو ارضا کنه، دیگه من برای چی برم یک قراردادی رو امضا کنم که من رو مجبور کنه خرجش رو بدهم، مسئولیتش بیفته گردنم، و بدتر از همه من رو کلی به اون بدهکار کنه (مهریه)!
و از طرفی از این ازدواج چیزی به من نمی رسه! من خارج از این چهارچوب و قرارداد اون دختر رو دارم. تا هروقت می خواهم از او لذت می برم، و هر وقت هم نخواستم، دستم باز است و اون رو ترک می کنم.
پس وقتی دختر به پسری اجازه رابطه جنسی می ده، در اصل خیلی راحت همه چیزش رو در اختیار او قرار داده.
منظور من این نیست که ازدواج فقط برای ارضای نیاز جنسی هست. مشخصه که ازدواج فقط به این خاطر اشتباهه.
ولی من می گم که وقتی دو نفر همدیگر رو بخواهند، پس این نیاز به "با هم بودن" در اونها بسیار زیاد می شه.
حالا اگه مرزهایشون مشخص باشه، آقا پسر سعی می کنه که زودتر برای ازدواج دست به کار بشه.
ولی اگه نیازهای عاطفی و جنسی آقا پسر خارج از این چهارچوب برطرف بشه، احتمال اینکه آقا پسر امر ازدواج رو به تاخیر بیاندازه و زیر بار این مسئولیت نره، خیلی زیاده.
از قصد بیشتر راجع به نیازهای جنسی پسر حرف زدم، چون فکر می کنم دخترهای ما کمتر به فکر این لذت قبل از ازدواج هستند و اگر هم حاضر به این کار می شوند به امید اینه که با اون آقا پسر ازدواج کنند و یا از ترس از دست دادن اوست.
ولی پسرها شیطون ترند!
قبول دارید یا نه؟!
لطفاً توضیح بدید!
سلام
اول ممنون از خارپشت عزیز که ایمیلی که براشون ارسال کردم را اینجا ارسال کردند.
دوم این که چه سوال های غیر مستقیمی می پرسم ، یکی از سوالات من :
اگر ممکنه چند نفر از شخصیت های مورد احترام تون را نام ببرید، این شخصیت ها می تونند سیاسی، مذهبی، اجتماعی ، هنری و ... باشند و دلیل این احترام را هم توضیح بدهید.
برای کسی که اعتقادات سیاسی جایگاهی در نظام فکری اش دارند این شخصیت ها متفاوت است با کسی که مثلا اهل فوتبال است و شخصیت هایش از این قشر هستند.
یا مثلا این سوال :
نظرتون در رابطه با این جمله ی مشهور که برخی توی بعضی از شرایط می گویند: « این چیزها که مهم نیست اصل اینه که دلت پاک باشه » چیست
که به نوعی میزان پایبندی هابه شعائر دین را نشان می دهد.
و در حالت کلی مستقیم نمی پرسم که مثلا راجع به فلان موضوع و اتفاق سیاسی نظرش چیه بلکه با درآوردن مبانی فکری او متوجه می شم که به چه طیف فکری ای تعلق دارد.
نقل قول:
پس حدس یاسا درست بود :311:
با اون توصیفی که ایشان از فعال سیاسی دارند خیر حدس ایشان درست نبود.
نقل قول:
سومي: دختري كه خيييييلي فداكاره و مهربونه
سومی زیبایی رفتار و فکر باعث می شه چهره ی نازیبا در نظرم بهشتی از زیبایی جلوه کند.!
نقل قول:
کاملا به نوع دید اون خانواده برمی گرده. در خانواده های سنتی بسیار موثر است. در خانواده های مذهبی نه چندان سنتی عدم تغییر رفتار و پوشش و فکر دختر بسیار برایشان مهم است و فاکتوری مثبت به حساب می آید.
نقل قول:
ولی پسرها شیطون ترند!
قبول دارید یا نه؟!
لطفاً توضیح بدید!
شرمنده حامد جان! نمی دونم! پاسخی ندارم!
اما سوال من از خانم های محترم:
فرض کنید آقا پسری که به خواستگاری شما آمده است دوستی داشته باشد که رابطه ی خیلی نزدیکی با او داشته باشد و به شما بگوید با او عهد برادری بسته است و مثلا از شما بخواهد که با همسر او مثل خواهر خودتان رفتار کنید!
فرض مساله : این دوستی کاملا سالم است و هیچ اثری از نابابیت در رابطه ی دوستی وجود ندارد. هر دو نفر افرادی معتقد و خانواده دوست هستند که نمی گذارند دوستی شان به روابط خانوادگی آسیب بزند.
چند سوال :
1. آیا این آقا پسر را رفیق باز قلمداد می کنید و به او پاسخ منفی می دهید؟
در صورتی که با او ازدواج کنید:
1. آیا به این رابطه حسودی می کنید و چون دوست دارید تمام محبت همسرتان را به خودتان جلب کنید سعی می کنید این رابطه را کم رنگ یا تضعیف کنید؟
2. آیا این رابطه ی دوستی را با رابطه ی همسری تفکیک می کنید و به آن حسودی نمی کنید و به دوست همسرتان را به چشم یک حامی و همراه همسرتان می بینید که از این رابطه راضی هستید؟
3. آیا می توانید با همسر دوست همسرتان رابطه ای صمیمی برقرار کنید؟
4. در صورتی که همسرتان هدایایی برای این دوست تهیه کند و یا حمایت هایی از او بکند که این حمایت ها و کمک ها ضرری به زندگی خودتان نمی زند و روال زندگی تان را مختل نمی کند، رفتارتان چگونه خواهد بود.