RE: تحمل کنم درست میشه ؟؟؟ امیدی هست ؟!!
خواهر گلم سلام
با تمام وجود برات دعا میکنم که اعتیاد نداشته باشه ولی اگر به این مساله شک داری با دوتا قربون صدقه بی خیال نشو و پیگیریت رو رها نکن اگر اعتیاد نداشت که خداروشکر
ولی اگر خدایی نکرده داشت هرچند کم و تفریحی برای حفظ زندگیت سرسری نگذر و راهت انتخاب کن یا با تمام وجود قدرت پر از تحل وایسا و تحت شرایط کمک به درمان قطعی کن
یا کلا" بیخیال شو قید این زندگی رو بزن
خلاصه فقط این مسالرو به تعویق ننداز حتما" جدی باش چون خیلی خیلی مهم
سلام
داداشم دیروز گفت که به یکی از همکاراش سفارش کرده که خوب حواسش بهش باشه . اونم گفته من تا حالا دستش ندیدم که بکشه ولی چند باری دیدم که قرص ترامادول میخورده! و قول داده که اگر چیزی بود سریع ما رو خبرکنه .
این چند روز که رفته اصلا زنگ نزده و فقط تماسها از طرف من بوده و حرفهامون درباره کارش بوده همین ، نه احوالپرسی ، نه صمیمیتی هیچی .... دلم بدجوری گرفته ! اینجا ، تنها ، غریب ، بدون حمایت ، بااین خانواده !!!!
دیگه بهش زنگ نمی زنم و ازش دوری می کنم .....
دوست خوبم میدونم سخته ولی یه وقت خیلی سفت نگیریه موقع شلش کن
متعادل برخورد کن الان که نیست به نظر من سعی کن یکم به آرامش برسی وخودت را برای مسائل بعدی آماده کن خیلی ناراحت نباش الان وقت احساسات وبچه بازی نیست وقت اینه که عاقلانه فکر کنی:46:
زن .....
زن عشق مي كارد و كينه درو مي كند...
ديه اش نصف ديه توست و مجازات زنايش با تو برابر...
مي تواند تنها يك همسر داشته باشد
و تو مختار به داشتن چهار همسرهستي ....
براي ازدواجش ــ در هر سني ـ اجازه ولي لازم است
و تو هر زماني بخواهي به لطف قانونگذار ميتواني ازدواج كني ...
در محبسي به نام بكارت زنداني است و تو ...
او كتك مي خورد و تو محاكمه نمي شوي ...
او مي زايد و تو براي فرزندش نام انتخاب مي كني....
او درد مي كشد و تو نگراني كه كودك دختر نباشد ....
او بي خوابي مي كشد و تو خواب حوريان بهشتي را مي بيني ....
او مادر مي شود و همه جا مي پرسند نام پدر ...
و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛
پیر می شود و میمیرد...
و قرن هاست که او؛ عشق می کارد و کینه درو می کند
چرا که در چین و شیارهای صورت مردش به جای گذشت،
زمان جوانی بر باد رفته اش را می بیند و در قدم های لرزان مردش؛
گام های شتابزده جوانی برای رفتن و درد های منقطع قلب مرد؛
سینه ای را به یاد می اورد که تهی از دل بوده و پیری مرد رفتن و فقط رفتن را در دل او زنده می کند...
و اینها همه کینه است که کاشته می شود در قلب مالامال از درد...!
و این رنج است!!!!!!
زن اگر خودش نخواهد نقش قربانی را داشته باشد بیشتر موارد فوق برایش پیش نمی آید
یکی یکدونه امیدوارم هر تصمیمی که به صلاحت هست اونو بگیری، از طرفی اعتماد به نقس و عزت نفس آسیب دیده ت رو هم ترمیم کنی
عزیزم قصدم ترسوندن نیست ولی مسلما اگر ایشون مواد دیگه ای غیر ترامادول مصرف می کنه هیچوقت نمیاد در یک مکان عمومی و جلوی چشم همکارها این کارو بکنه. اینو گفتم که روش های دیگری برای پی بردن یه اعتیاد ایشون در پی بگیر، نمی گم تجسس کن ولی این حق تو هست که بدونی شوهرت اعتیاد داره یا نه و در چه حدی چون مجبوری برای آینده یک زندگی تصمیم بگیری
به نظرم اگه بتوني دوستانش رو هم زير نظر داشته باشي بد نيست.اكثر بدبختي هاي آدم مال همنشين بد هست!
خودت گفتي كه وقت زيادي رو به بودن با دوستاش اختصاص ميده،خب توي اوقاتي كه با اونا هست چيكار ميكنن!؟ فقط بازي!!!؟؟
سلام به همه دوستان
نمی دونم چی بگم ... دلم خیلی گرفته .
دارم افسردگی میگیرم اینجا . این دور هم جمع شدنهای خواهرای شوهرم و بچه هاشون ازارم میده . امروز اینقدر سر و صدا کردن که داشتم روانی می شدم . نمیتونم چیزی بهشون بگم . کاری ندارن جز اینکه هر روز دور هم جمع بشن و تعریف کنن . هر چی به شوهرم میگم که از اینجا بریم گوشش بدهکار نیست . هر روز دارم بهش زنگ میزنم میگم که دارم روانی میشم از دست بچه ها ولی اصلا براش مهم نیست .
اصلا اهل خوش گذرونی و اهنگ گوش دادن و تفریح نیستن منم پابند اینا شدم . بی خیالن ،به هیچ چیزی اهمیت نمی دن نه تربیت بچه ، نه تمیزی خونه ، نه اسایش بقیه ، فقط بلدن بشینن دور هم و تعریف کنن . شدن خوره روح من ، اینجا بین اینا گیر کردم و هیچ راهی هم ندارم . من باید تا اخر عمرم بشینم اینجا تا دل مادرشوهرم اروم بگیره که پسرش پیششه و یه موقع نگرانش نشه .
چطور راضیش کنم که از اینجا بریم ؟ فقط به فکر مامانشه که یه موقع غصه نخوره . اسایش منم کشک ... یکساله اینجام احساس میکنم صد سال گذشته ......
یکی یه دونه گلم
همه این مسایل حل شدنی فعلا" جای اصرار به این رفتن بهتر نیست به مسایل جدی تر زندگیتون فکر کنی انشا الله وقتی اونا حل بشه اینام درست میشه نگران نبااش
از اعتیاد شوهرتون چه خبر؟
ابروم رفت خيلي زشت شد هم واسه من هم واسه داداشم
ديروز شوهرم زنگ زد خيلي هم شاکي بود ، همکارش بهش گفته که داداشم سفارش کرده که حواسشو داشته باشه و زير نظر داريمش و همه حرفايي که داداشم بهش گفته بود گذاشته کف دست شوهرم . از ديروز تا حالا ديگه زنگ هم نزده و جواب تلفن منو نمي ده . البته من به روي خودم نياوردم که چيزي مي دونم ولي همه چيزو ميدونه .
حالا نمي دونم چکار کنم .!
ديروز ميگفت اومدم ميفرستمت بري خونه مامانت !همونطوري که خودت و داداشت خواسته بودي