RE: خدا رو شکر می کنم و سعی می کنم تغییر کنم
نقل قول:
ولي فكر مي كنم اگه بهش بگم كه سرپرست خانواده تويي و تو زحمت قبضا رو بكش يه كمي دوباره درگيري لفظي بوجود مي ياد . مطمئنا بازم شوهرم قاطي مي كنه و پشت تلفن دعوا مي شه . و منم موندم چه كاري بهتره .
سلام بر سبک تکین استوار و قوی
سبک تکین
پارسال از شهریور ماه زندگی من با یه بحران بزرگی مواجه شد
شوهرم از خونه رفت
اولش
من طلاق می خواستم---- مثل همون موقع که تو می گفتی برم توافقی طلاق بگیرم ----
شوهرم هم طلاق می خواست می گفت دار و مدارم رو بهت می دهم و از هم جدا می شیم --- مثل شوهر تو----
بعدش
من دلم واسه شوهرم تنگ شد
می خواستم برم التماسش کنم برگرده --- مثل همون تلاش های تو
با این سایت اشنا شدم---مثل تو
به راهنمایی ها گوش کردم
نقاط ضعفم رو پیدا کردم
سعی کردم رفتار کردن با شوهر را یاد بگیرم
سعی کردم زن بودن را تمرین کنم
صبر کردن را آموختم
احترام گذاشتن به عقاید طرف مقابلم را درک کردم
به خدا نزدیک شدم
احساساتم را کنترل کردن
اجازه دادم زمان بدون اینکه اقدامی کنم سپری بشه
به شوهرم فرصت دادم
عشق رو کم کم توی وجودم پروراندم
غیر مستقیم عشق شکوفا شده را به شوهرم عرضه کردم
با مشورت و کمک دوستان تونستم یکبار دیگه به خودم و شوهرم فرصت با هم بودن را بدهم
بالهاي صداقت عزيز
ممنونم از توجهت و راهنماييهات
منم با راهنمايي هاي شما تلاش دارم به اميد خدا همين رويه رو در پيش بگيرم . اين وسطا يه اتفاقايي مي افته كه دوست دارم بهترين كارو انجام بدم . چون نمي خوام دچار اشتباه بشم به خاطر همين از شما دوستان راهنمايي مي گيرم .
دوست داشتم تاپيك زندگينامتو بخونم ولي متاسفانه پيدا نكردم . اگه لينكشو برام بزاري ممنون مي شم . مي خوام بدونم مشكلتون چقدر مثل ما جدي بوده و براي حلش چه راه هايي رو رفتين .
يه مشكل ديگه اي هم كه دارم اينه كه متاسفانه شوهرم خيلي عجله داره و دوست داره زودتر كارا تموم شه و راحت شه . از نظر اون احترام گذاشتن به عقيده اون يعني اين كه مثل آدم برم و ازش جدا شم تا بتونه به بقيه زندگيش برسه . متاسفانه تو اين يه مورد نمي تونم به عقايدش احترام بزارم . ولي در موارد ديگه دارم تمرين مي كنم و البته به عقايد ديگه شوهرم هم احترام مي ذارم .
ديروز كلي خونه رو عوض كردم . يه دكور جديد زدم با كلي زحمت روكش مبلامو عوض كردم . خيلي خوشگل شد . داره عيد مي آد و من منتظرم تا دوباره شوهرم بياد خونه . اولش اصلا دل و دماغ كاري رو نداشتم حتي يه ماهي مي شد كه خونه رو تميز نكرده بودم . ولي تصميم گرفتم اميد داشته باشم و يه كاري بكنم تا روحيم بهتر شه و خونه هم خوشگل بشه تا وقتي كه شوهرم مي ياد .
سعي مي كنم تو موقع هاي بيكاري كه توي خونه تنهام و همش فكر و خيال مي آد به مغزم يه كم كاراي هنري بكنم و خودمو مشغول كنم و از كارام لذت ببرم .
ولي مي دونين ديروز وقتي همه كارام تموم شد و خونه خيلي خوشگل شد آخرش دلم يه خورده گرفت . از اين كه هيچكس تو اين يكي دو ماهه اصلا خونمون نيومده . پيش خودم همش فكر و خيال مي كردم كه ديگه كسي نمي ياد خونتون كه اينجوري خوشگلشم كردي . خيلي وقتا هست كه هنوز دلم مي گيره . خيلي بهتر شدم ولي هنوزم يه وقتايي دلگير مي شم .
دوران سختيه و اميدوارم بتونم از اين امتحان خوب بيرون بيام .
بالهاي صداقت چجوري غير مستقيم عشقتو به شوهرت نشون دادي ؟ به ما هم ياد بده . :303:
ببين عزيزم
من برداشت و تجزيه و تحليل و روش خودم را دارم و فرشته هم همينطور . و هر كدام از ما با اين سطح از اطلاعات ( تاكيد مي كنم نه شناخت از شما و همسرت ) از نظرات خودمان دفاع مي كنيم . در حالي كه انتخاب كننده شما هستيد به اين دليل كه كليد اصلي شناخت و آشنايي با روحيات ايشان دست شماست . خلاقيت داشته باش و از دانسته ها و بركت شناخت همسرت خودت استفاده كن و انتخاب درست هم بكن .
من نظرم بر رفتار بالغانه اين مكاني و اين زماني و فارق از فضاي احساسي و منطقي و درست بدون رويكرد به گذشته و.... است اما آيا تو مي تواني اين سطحي كه در نظر من است و جزو توانايي هاي من هست را انجام بدهي ؟!
من با رفتارهاي چكشي لجاجت گونه به شدت مخالف هستم و از ديد من مسئله را پيچيده تر مي كند . شما در اين شرايط بهتر از من و يا فرشته و بالهاي صداقت و.......... همسرت را مي شناسي ( تاكيد مي كنم مي شناسي و حساسيت هاي او را مي داني ) پس انگشت روي حساسيتهاي او نگذار و شخصيتش را هدف نگير .
و همان طور كه بي دل گفت از روشهاي زنانه براي جذب شوهرت استفاده كن اما بالغانه و آگاهانه اين كار را انجام بده . بدون ايجاد حساسيت بيشتر .
و باز براي اينكه برايت روشن تر شود در چه موقعيتي ايستاده اي مي تواني سئوالهايي را بسيار با گويش محترم از شوهرت داشته باشي و برايش مسائلي را كه منجر به حساسيتش بيشتر وي نشود را تعريف كني و به شكل غير مستقيم نشان بدهي كه او هنوز مرد زندگي توست و تو از او نظر خواهي مي كني . ( مثلا از پايان نامه ات اصلا حرف نزن مخصوصا در جهت گرفتن به به - چه چه )
به هيچ عنوان نظرت را چكشي بيان نكن بلكه در مقابل صحبتهاي او در جايي كه لازم بود نظرت را بگويي ..........بگو : آره عزيزم .نظرت را شنيدم . نظر من اين است كه ............................به نوعي با اين روش مهاوره اي و ادامه ي اين روش همسرت را به سمت گفتگوي بالغانه هدايت مي كني و از فضاي تنش دور مي كني .
[quote=ani]
ذوستان محترم
هنوز هم كسي اجازه ي پست زدن ندارد . ممنون كه رعايت مي كنيد .
من معذرت ميخوام كه رعايت نكردم . حلال كنيد .
يامولاعلي
زن بودن رو چجوري تمرين كنم . هنوزم حس مي كنم خيلي بچه ام و رفتارم بچگونست .
سبک تکین اگه واقعا می خواهی زندگی ام رو بخونی و ببینی زندگی بعد از ده سال با یه فرزند چگونه از هم پاشیده شد و چگونه الان عشقولانه با همسرم هستم
لینکش رو بهت بدهم :305:
دقت كن كه چون همسرت بازدارنده ي عجله كن داره تو نبايد او را به هيچ عنوان تحريك بيشتر بكني ( به لحاظ عصبي ) .
اين افراد هر چه بيشتر در بحران قرار بگيرند و فشار بيشتري احساس كنند بيشتر در پيش نويس و بخش بازدارنده هاي خود فرو خواهند رفت . بحران و فشار را كه به مرور كم كني او راحت تر خواهد شد و از فضاي بازدارنده اش خارج خواهد شد .
نقل قول:
يه جورايي تصميم گرفتن سخت شده برام . مي دونم همه شمايي كه الان دارين بهم مشاوره مي دين تجربه دارين و كارشناس هستين . ولي نمي دونم چرا انقدر اختلاف نظر هست و منم كه عقلم نمي رسه كدوم بهتره .
این بهترین حالت ممکن توی سایت هست
سبک تکین عزیز من هم پارسال بین ضد و نقیض زیاد بودم
نظرات انی
نظرات فرشته
نظرات باران
نظرات بی بی
نظرات نقاب
نظرات کیوان
نظرات پندار
نظرات اتنا
نظرات ...
خیلی از بچه ها اومدند و برایم پست زدند
هر کدوم اون چیزی رو که به ذهنشون می رسید که به من کمک می کنه رو بهم گفتند
دلم می خواد یه روزی یه تاپیک بزنم و بگم از هرکسی چه چیزی یاد گرفتم و چه طوری از هر خط نوشته چه چیزهایی دستگیرم شد که به بهبود زندگیم کمک کرد
بهترین حالتی که گفتم اینه که
تو با راه های مختلفی روبرو می شوی و بعد از بین اون همه راه حل با صبر و تصمیم منطقی گرفتن بدور از احساس راه صحیح رو برمی گزینی
با سلام
saboktakin گرامي
شما نياز نيست براي هر كار جزئي و اينكه چكار بايد بكني بيايي اينجا نظر بخواهي.
اين جزئيات به رابطه تو و شوهرت مربوط مي شود كه بايد بومي كني.
آنچه كه اينجا مهم هست قوانين مربوط به روابط زن و شوهر هست.
به نظرم موضوع شما كاملا كلي و عمومي هست. و بارها به نمونه هايي از اين دست جواب داده شده است و چنين جوابهايي به صورت مقاله و كلي در بخشهاي آموزشي تالار وجود دارد.
شما اگر مقالات بخش خانواده و مقالات بخش مهارتهاي ارتباطي را مدتي بخوانيد و تمرين كنيد ، مشكلاتتون كم مي شود.
در ضمن شما بايد دست به عملگرايي بزنيد. بايد بر احساساتتون و رفتارتون و افكارتون كنترل بيشتري داشته باشيد. به همين منظور نياز هست تاپيكهايي كه در مورد كنترل احساسات هست را بيشتر مطالعه و از آن مهمتر به كار بگيريد.
اينكه تاپيك هايتان زياد شود، يا پستهاي آن زياد شود، نشانه اينست كه به جاي حوزه عمل مسائل صرفا در حرف پيش مي رود.
به نظر من بعضي اين پست ها نياز دارد يكماه مراجع برود و فقط كار كند و بعد بيايد نتيجه را بدهد.
اما تاپيك هاي تندرونده معمولا فاقد كارايي لازم هم براي مراجع هست و هم مشاور فرصت تامل كافي را در آن ندارد.
آره حتما خيلي دلم مي خواد بخونم و ياد بگيرم .