RE: ( کمک کنید تغییر کنم >>> (شوهرم تركم كرده و ......... )
واي چقدر خوبه كه شماها اينجا هستين . واقعا كاش زودتر مي شناختمتون .
حداقل حداقلش آدم آرامش مي گيره در كنارتون . مرسي دوستاي خوبم .
در مورد انرژي هايي كه آدم مي فرسته به دنياي پيرامونش و راز هم يه چيزايي شنيدم و خيلي وقتا سعي مي كنم انرژي مثبت بفرستم ولي آخرش كه نتيجه اي نمي ده اعصابم خورد مي شه و مي گم چرت و پرته همش . ولي بازم سعي مي كنم مثبت فكر كنم .
بازم ممنون كه كنارم هستين از همه خانواده و دوستام تو اين شرايط بهم نزديكترين .
پرناز جان خيلي قلمبه سلمبه بود . نفهميدمش ولي قشنگ بود .:72:
بخدا دلم میخواد ببینمت اولش بغلت کنم تا میتونم بهت مهربونی کنم بعدش حسابی دعوات کنم که چرا انقدر عجولی درست مثل اونوقتای من!:316:
:72:
باشه ديگه سعي مي كنم عجول بودنو بزارم كنار . دارم مقاله راز رو مي خونم .
منم دوست دارم همتونو بغل كنم و بگم خيلي مهربونيد . :46:
من یه نظری دارم .هروقت سبکتکین یه کاری کرد که در جهت تغییر خودش بود و برامون نوشت بهش یه رتبه بدیم و ازش تشکر کنیم .مثلا همین کاری که داره میکنه خوندن کتاب راز
از مدیر تالار هم خواهش میکنم وقتی حس کرد داره خودشو تغییر میده بهش جایزه بده مثلا 10 روز شارژ رایگان خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:46:
تاریخ تولدت کی هست؟:46:
آره خوبه . منم موافقم :310:
سبک تکین عزیز ...
نگران نباش ....ببین خانوم گل اینجا همه بچه ها باورت کردند فقط کافیه تو خودتو کمی باور کنی ...
میدونم خودتو خیلی مقصر میدونی ولی اینو بدون که به اشتباهاتت پی بردی ...ولی شاید همسرت هنوز وی نبرده ...ببین کاملا معلومه که همسرت داره ازت در میره ونمیخواد ببینتت برای اینکه احتمال میده تغییراتو درونه تو ببینه ...و اونجا دیگه روی تصمیمش سست بشه ..!!
پس به حرف بچه ها گوش کن ..الان من میدونم تو دیونه شدی از دست زنگای اون ولی اون دیونه تر از تو شده !! همین خوبه بزار از دسترس خارج بشی ...تا خودش بهت بگه بیا حضوری صحبت کنیم ...!! اصلا دلهره رو به دلت راه نده ...
همانا خداوند بهترین پوشاننده عیوب بندگانشه ....( سطار العیوبه )
پس حتی اگه همسرت بخواد ابروتو ببره اون اوستا کریمی که من میشناسمش به هیچ وجه نمیزاره ...پس فقط فقط توکل به تک یگانه هستی باشه !!!
فقط سعی کن خودتو اماده کنی ..که دیدش چطوری باهاش برخورد کنی که تاثیر گذار باشه ...
اگه خانوادتم بهت فشار اورد که جوابشو بده بهشون بگو این زندگی مربوط به خودمه ....پس خودم مشکلاتشو حل میکنم ...
فقط استرسو از خودت دور کن ..همه ما پشتتیم !
زود باش بگو غصه بسه میخایم شادی کنم سبکتکین داره دوباره متولد میشه:46:البته تولد دوباره یکم سخته .تحمل کن باشه :46:بخدا من خیلی دوست دارم و خیلی دوست دارم آرامشتو ببینم.همکاری کن واسه خودت میگم:46:
همين كارو مي كنم . و فقط از خدا مي خوام كه اگر هم اشتباهي از روي نادوني انجام دادم منو ببخشه كه مي دونم مي بخشه . يعني اصلا از الان مي خوام فكر كنم كه بخشيده چون ديگه تمام سعيمو مي كنم كه اشتباهاي گذشتمو انجام ندم . خوب اگه ما آدمها بدون اشتباه و گناه بوديم كه اسممونو مي ذاشتن فرشته نه آدم . مگه نه ؟
خب از امروز سعي مي كنم آدم بهتري بشم و ديگه اشتباهات گذشتمو انجام ندم .
آره ديگه غصه رو مي ذارم كنار . و سعيمو مي كنم كه روحيه مو حفظ كنم . خيلي تو اين مدت با حماقتام خانوادمو رنجوندم . مخصوصا مامان بيچارمو . انقدر از دست من غصه خورده كه نگو . حداقل به خاطر آرامش اونم كه شده مي خوام شاد باشم و بگم كه چه با شوهرم چه بدون شوهرم موفق زندگي مي كنم و باعث افتخارشون مي شم . حالا مي بينن .
روش قدرتمند تجسم
دلیل قدرتمند بودن تجسم این است که وقتی تو تصویرهایی در ذهنت ایجادمی کنی که در آنها خودت را در حالی میبینی که آرزویت برآورده شده است، افکار و احساساتی تولید می کنی که می گوید آرزویت هم اکنون برآورده شده است. تجسم در واقع به معنی افکار نیرومند و متمرکزی به شکل تصاویر است که موجب ایجاد احساساتی می شود که به اندازه همان افکار، نیرومند هستند. درحالت تجسم، امواج مثبت نیرومندی را به دنیا مخابره می کنی. قانون جذب این پیام ها رادریافت می کند و آن تصاویر را درست به شکلی که در ذهنت می بینی در دنیای واقعی به تو بر می گرداند.
يه چيزي در اين مورد بگم . نمي دونم تا حالا اينو از خيلي ها هم شنيدم كه برعكس اينو مي گن و اكثرا براي خودم هم برعكسش اتفاق مي يوفته . مثلا هر وقت در مورد يه چيزي تصور و روياپردازي زياد مي كنم بيشتر ازش دور مي شم . نمي دونم چرا . من چندين بار اين اتفاق برام افتاده كه به يه چيزي مثلا خيلي نزديك بودم اما انقدر در موردش فكر و خيال مي كردم كه برعكس بهش نرسيدم . نمي دونم اينو از خيلي ها هم شنيدم . و بارها براي خودمم اتفاق افتاده . نمي دونم اين جمله هاي بالا تا چه اندازه درسته .
شما اين مساله براتون پيش اومده ؟
ای جانم زن شهریوری : زن متولد شهريور ماه بسيار احساساتي، بي ريا و تزوير خوش قلب، خواستار عشق حقيقي و وفادار به همسر و خانواده است........
خوب پس تا شهریور وقت داری که جنین وجودتو رشد بدی و به کمال برسونی تا یه سبکتکین دیگه متولد بشه.:228:
از الان شروع کن باید آروم آروم رشد کنی باشه گلم .اول یه چکش بردار بزن تو سر فکرای منفی و مزاحم:101:
تا شروع کنیم
[يه چيزي در اين مورد بگم . نمي دونم تا حالا اينو از خيلي ها هم شنيدم كه برعكس اينو مي گن و اكثرا براي خودم هم برعكسش اتفاق مي يوفته . مثلا هر وقت در مورد يه چيزي تصور و روياپردازي زياد مي كنم بيشتر ازش دور مي شم . نمي دونم چرا . من چندين بار اين اتفاق برام افتاده كه به يه چيزي مثلا خيلي نزديك بودم اما انقدر در موردش فكر و خيال مي كردم كه برعكس بهش نرسيدم . نمي دونم اينو از خيلي ها هم شنيدم . و بارها براي خودمم اتفاق افتاده . نمي دونم اين جمله هاي بالا تا چه اندازه درسته .
شما اين مساله براتون پيش اومده ؟
[/quote]
آره برای من هم اتفاق افتاده.ولی برعکسش بیشتر برام اتفاق افتاده.بزن تو سر فکرای مزاحم :101::101: