RE: حال و و احوال ياران همدردي (2)
غزاله خانم نازنینم
دختر خانم گل ، خدا نکنه دق کنی خانمی .
برو آب بازی کن .
هم خنگ می شوی و هم سرت گرم می شود.
سر شکلنگ را بگیر طرف دلبندی - مامانی - بابایی و....
خلاصه اینکه شلوغکاری کن و همه را به وجد بیار . خودت هم حال بهتری پیدا خواهی کرد :46::43:
انی جونم من اگه شیطنت نمیکردم که الانه دق کرده بودم....
این کارو میکنم البته به نوع دیگه ای ...با قلقلک ....سر به سر گذاشتن و...انقدر با احسان کل کل میکنم که کم میاره:311:
فردا با احسان بر میگردم زنجان.....اخییییییییییییییی. ....من از تهران بدم میاد......عاشوووووووخ زنجانم...بدون ترافیک...ارووم ...خنک...مامانم.....وااااااااا اای مامانم.....دلم برای مامانم یه نقطه شده:302:
برای اتاقم...برای خونه خودمون:43:
دارم میرم به زنجان....دارم میرم به زنجان...:227:
سلام ساراجون
از شنیدن این خبر خیلی خوشحال شدم منهم به نوبه خودم از صمیم قلب بهتون تبریک می گم
امیدوارم اسمان زندگیتان همیشه آقتابی باشدو سالیان سال شاد و خوشبخت در کنار هم زندگی کنید:43::72:
سلام دوستان عزیزم
امیدورام حال تک تک شما عزیزان به لطف خدا خوب و عالی باشه و عیدتون هم مبارک:72:
از شنیدن خبر عروسی خانم دکتر عزیزمون سارای گل خیــــلی خوشحال شدم و نمیدونم چرا یه خورده غمگین!
البته میدونم چرا ؛ راستش من همیشه وقتی از چیزی خیلی خوشحال میشم درست همون لحظه در کنارش یه حس عجیب دلتنگی و اندوه هم میاد سراغم مثل الان .علتش رو نمیدونم شما میدونید چرا ؟
بگذریم .....
سارای عزیزم ، خانم دکتر نازنین و مهربونم من هم به تو و همسر عاشق و دلبندت صمیمانه تبریک و شادباش عرض میکنم و براتون یه عمر زندگی باعزت و خوشبختی در کنار همدیگه و زیر سایه آقا امام زمان (عج) آرزو میکنم.
از خدا میخوام زندگیتون سرشار از عشق و محبت و صداقت و گذشت و ایثار باشه و البته در کنارش خداوند به شما فرزمند صالح و سالم عطا کنه (انشاء الله):323:
[b]به روی چشم من هم برای خوشبختی شمادعا میکنم به این امید که خداوند قابل بدونه و قبول کنه
ما هم از سارای عزیز و همسر مهربونش التماس دعا داریم(شنیدم دعای عروس و داماد به استجابت خیلی نزدیکه!)
خوشبخت باشی عزیزم:46:
سلام به همه دوستاي گل تالار همدردي :72:
حالتون خوبه كه ؟ انشاءا.. كه تو اين روزهاي خوب و قشنگ و در اين ماه عزيز ، اوقات خوبي را پشت سر گذاشته باشيد و تونسته باشيد از اين روزها حداكثر استفاده رو بكنيد و تونسته باشيد به مقدار كافي انرژي مثبت واسه زندگيتون جمع كرده باشيد . :310: 0
به به مي بينم عروسيه .:227::227::227:
مباركه خانم دكتر سارا خانم گل . ايشاا.. به پاي هم پير شيد . اميدوارم بتونيد با استفاده از آموخته هاي خوب و مفيد اين تالار، زندگيتون رو به بهترين نحو مديريت كنيد .
براتون ارزوي خوشبختي مي كنم . :46: :72::72::72:
امروز چرا هيچكي نمي ياد اينجا . :324:
چقدر اينجا سوت وكوره . بابا بچه ها كجاييد ؟ :302:
نكنه عروسي امروز بوده ؟ نه فكر كنم رفتيد تدارك عروسي ببينيد . اگه كاري از دست ما برمياد بگيدها .:227::227::227: .
راس میگی
منم دلم گرفت
تالار اخیرا خیلی سوت و کور شده
بیشتر پالس منفی میده تا مثبت
نمیدونم چرا
انگار بچه ها تو خودشونن
گرمای هوا اینجا هم اثر کرده
http://www.hamdardi.net/imgup/21505/...5356b23ff5.JPG
همه سست و بیحال
اه اه...
اصلا خوشم نیومد
کجایین بابا
چرا اینقدر بی حال شدین همه؟
سلام سلام سلام
امیدوارم حال همه دوستان خوب باشه . :43:
عیدتون هم مبارک .:46:
سارا عزیزم تبریک می گم و امیدوارم که در کنار هم سالیان سال با خوبی و خوشی زندگی کنید .:43::43:
فرشته عزیز مدیریتتون رو تبریک می گم:72::72::72:
به به
سلام
بابا کجایی تو باران؟
این روزا یکی بود یکی نبود شدی ها
چرا نیستی پس؟
از تو بعیده:46:
همش یه هفته نبودم دیگه ....
این همه میرن یه ماه یه ماه میان ما که خوبیم . بخوای حساب کنی ما همیشه هستیم که :311::311:
ببینم تو چرا invisible شدی هاااااااا؟:160: