۱. سلام
۲. سال نو شما هم مبارک
۳. کلمه یادت رفت بنویسی
۴. همدیگه رو میشناسیم؟ من که یادم نمیاد
نمایش نسخه قابل چاپ
۱. سلام
۲. سال نو شما هم مبارک
۳. کلمه یادت رفت بنویسی
۴. همدیگه رو میشناسیم؟ من که یادم نمیاد
باز هم سلام
بله كه مي شناسيم ، مهم نيست ما كه يادمونه .
تنهايي - موفقيت - رودروايسي - شهرت - اره ؟!!
از همون اول شهرت برام توی این سایت کوفتی یه چیز بی معنی بوده و هست. من با کسی رودربایستی ندارم. اصلا برام مهم نیست کسی از حرفام خوشش بیاد یا نه. من موفقیت رو در چیزای دیگه میبینم نه در پست و مقام و پیشکسوت بودن، اونم توی یه دنیای مجازی! شاید به نظرت مسخره بیاد ولی تنهایی میتونه خودش یه موفقیت باشه. اینکه با رجاله ها فرق داری خودش یه موهبته. اینکه در راس هرم دانایی باشی، یعنی پبروزی. به قول سیاستمدارای بزرگ دنیا، بزرگی آدما از روی تعداد دشمناشون معلوم میشه نه دوستاشون. آره؟!! آره و کوفت!:Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط آرمان 26
توجه: با کلمات قرمز ادامه دهید.
ای بابا .... به به آقا فرشید مجازی ! خوبی ؟
شاید مسخره بیاد ولی یک جایی هست که ایجاد شده بدون ثبت نام ، با هم سخن میگویند )http://chat-hamdardi.blogsky.com ( .... رجاله ؟ رجاله چیه ؟ آدم ؟ تو جیب جا میشه ؟ می تونه معاون بشه ؟ مدیر چطور ؟ خلاصه هر چی که هست به اندازه ....... ولش بابا آدم ایدز بگیره تو هرم عروسی نگیره !
ای بابا کوفت بگیری چی میگی موخمون رو تیلیت کردی !
آنلاین - کارتون یانگوم - خانم ببخشید ! - گز اصفهان
:D:D:D:D
:72::72::72:
چت که اینجا ممنون بود!
فرشید جوووووون بیا آن جای مسخره که ذکر شد !
- خانم ببخشید! خانوم! با شمام الووووووووووووووووووووووو و کجایی؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lord.Hamed
- خیلی خیلی عذر میخوام داشتم کارتون نگاه میکردم.
- میدونم سوال خوبی نیست! حداقل برای خانوما؛ ولی شما چند سالتونه؟!
- آقا لطفا مزاحم نشید.
- شما خانوما خودتون دلتون میخواد یکی بهتون گیر بده؛ منظورم اینه که کارتون مال بچه هاست.
- [خنده] آهان! آخه کارتون یانگوم بود. خب هر کسی یه دلخوشی داره. .... امر بفرمایید!
- گز میخواستم
- گز اصفهان؟
- نه! گز بندر انزلی!
- [خنده] خیلی با مزه ای. عذر میخوام میتونم اسمتون رو بپرسم؟! برای آشنایی بیشتر. به خدا منظور خاصی ندارما!
- خانوم لطفا مزاحم نشید!
- وا؟! اینجوریشو دیگه ندیده بودم.
- این به اون در! خب! چقدر شد؟
- قابلی نداره. راستی این کارت ماست. میتونین بصورت آنلاین از ما خرید کنید.
- یعنی همیشه آنلاینی؟
- [با عصبانیت] جنبه داشته باشین لطفا
- [با فریاد و خشم] اصلا نه کارتت رو میخوام نه گزت رو. .... خدافظ!
بازم با کلمات قرمز ادامه دهید!
حالا هی گیر بده که ساعت چنده ؟ اومدم ساعتمو نگاه کنم که کاست ماست وارونه شد و همه اش ریخت !
- وا ؟! به من چه ؟ من که منظوری نداشتم ! تقصیر خودت بود !
* این قضیه banned چیه ؟ این موضوع هنوز بازه ؟ *
کلمات : عشق ، قورباغه ، همدردی ، دوچرخه ، تهران
ای مردشور هرچی عشق و عاشقی رو ببرن .من که به عشق اعتقادی ندارم . این همه آدم توی تهران به این بزرگی مثل قورباغه توی هم وول می خورن ، یکی نیست بگه دردت چیه ؟ اصلاً اینجا همدردی بی معناشده . من همش فکر می کنم پیر مردایی که سوار دوچرخه این ور اون ور می رن خیلی خوشبختن . احساس می کنم یه جورایی به آخر زندگی رسیدن . کارشون با زندگی تموم شده . حالا هم دارن بین ما با دوچرخه می رن و میان و به ریش ما می خندن . وقتی تو چشاشون نگاه می کنم ؛ احساس می کنم راز زندگی رو فهمیدن . کارشون با زندگی تموم شده و برای من و تو ( به اصطلاح جوان ) غصه می خورن
کلمه ها :دانشگاه سراسری - شهریه - دختر - جزوه ریاضی- کشمش پلو
چه جای جالبیه اینجا:)
دوست دارم دوباره راهش بندازم.
خودم شروع میکنم.
تو اتوبوس نشسته بودم صدای دو تا خانمی که پشت سرم نشسته بودن مدام توی گوشم بود. یکیشون داشت برای اون یکی دستور پخت کشمش پلو رو میداد. تو ذهنم از خودم پرسیدم کشمش پلو چیه راستی؟ همون عدس پلو با کشمشه؟!
حرفاشون تمومی نداشت. دیگه داشتم کلافه میشدم!
میخواستم سرمو با یه چیزی گرم کنم که ذهنم کمتر بره سمت ترافیک. به دفتری که توی دست دختر بغل دستیم بود خیره شدم. فکر کنم جزوه ریاضی بود. یاد درس و کلاس و دانشگاه افتادم. چی میشد توی یه دانشگاه سراسری قبول میشدم تا از شر پرداخت شهریه خلاص میشدم!
کلمات برای نفر بعدی:
کرفس، سشوار، پشت بوم، وزنه برداری، اندازه گیری