RE: وجود اين عضو در تالار چه اثري داشته
محمد ابراهيمي عزيز و گرامي :72:
فعاليتشون تو تالار خيلي خوبه . با ايجادتاپيكهاي جالب سعي در تغيير جو تالار دارند . هر چند كه بعضي از اون تاپيكهاشون مورد بي توجهي و بي مهري اعضا قرار گرفته است .
در زير مي خوام چند تا از تاپيكهاي جالب ايشون رو بيارم تا يه ياداوري هم واسه اعضا ديگه باشه .
يك خاطره در تالار با اعضا تالار بيان كنيد .
انتقاد از اعضاي گروه
تشكر و قدرداني از اعضا تالار
تجربيات موفق و يا غير موفق خود را در زمينه ازدواجتان بگوييد .
من از تالار مي روم . خداحافظي اعضايي كه از تالار مي روند .
موفق باشيد . :72:
محمد ابراهیمی نازنین و مهربان
ضمن تائید حرفهای پریوش و سارا و کیوان و...
محمد
یکی از اعضای محترم تالار همدردی است که بی نهایت تاثیر گذار و وجود نازنینش موثر است .
او قابلیت استفاده ی درست از پیام خصوصی را دارد و با پیامهای سراسر مهرش هر از گاهی از حال و روز اعضا جویا می شود و بعضی از مسائل مهم تالار را در حد استاندارد پیگیری می کند . من به شخصه انرژی زیادی از این نوع مهر ورزی و توجه محمد می گیرم .
پسری فعال و تلاشگر و مهربان . موفق باشی محمد جان . :72:
سلام
خانم فرشته مهربان مدیر با تجربه با دانش با علم هستند بهترین مدیر تالار هستنداقای کیوان عزیز بهترین مدیر تالار هستند مدیر با تجربه با دانش هستندمدیر همدردی خانم انی خانم سارا خانم پریوش خانم فرشته مهربان اقای کیوان عزیز همه شما به من خیلی لطف دارید و از من تعریف کردید خیلی ممنون از همه شما تشکر و قدردانی می کنم اعضا تالار خیلی دوستت دارم :72: :72: مدیر ان تالار خیلی دوستت دارم:72::72:
امیدوارم در تالار مفید باشم امیدوارم از همه شما اعضای خوب تالار از تجربیات استفاده کنم
مدیر خوب دوست داشتنی همدردی خیلی دوستت دارم:72::72:
همه شما اعضای خوب تالار و مدیران تالار براتون ارزوی موفقیت سلامتی ارزو می کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام
هر يك از اعضاء نقش منحصر به فردي در تالار ايفاء مي كنند.
lمريم ، از اعضاء محتوا انديش و دلسوز تالار هستند. به خوبي وقتي كه نيستند، جاي خاليشون در تالار حس مي شود. اميدوارم در همه زندگيشون موفق و مويد باشند.
محمد ابراهيمي هم از دوستاني هستند كه به صميمت تالار بسيار كمك كرده و مي كنند. و دقتشون در پيگيري كارهاي تالار بسيار زياد است.
سلام آقای سنگ تراشان عزیز
خیلی ممنونم ، امیدوارم لایق لطف شما باشم.
آقای ابراهیمی هم فرد منحصر به فردی در تالار هستن، برای همتون آرزوی سلامتی دارم
:72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
lمریم خوب و نازنین
از اعضاء صبور و آرامبخش تالاره ، با اینکه کم حضوره اما وقتی هست نمود بارزش را بنده در آرامشش می بینم .
امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشند ( ان شاء الله )
نوبتی هم باشه نوبت محمد ابراهیمی گرامیه
الحق که ایشون با خلوص و صفایی که دارند هم در ایجاد همدلی در تالار بسیار مؤثر بوده اند که در تاپیکهایی که در این زمینه ایجاد می کنند این تأثیر را دیده ایم ، هم در کل فعالیت و حضور بی ادعا و پر رنگش طوریه که اگر نباشه جاش در تالار خالیه و هیچکس دیگه نمیتونه جاش رو پر کنه .
زحماتش در صندلی داغ از چشم هیچکس پنهان نیست ، همینقدر بس که هیچکس حاضر نشده جای ایشون رو در صندلی داغ پر کنه و ایشون بارها خواسته که کس دیگری اداره اش کنه اما کسی جز ایشون به تداوم نتونسته اداره اش کنه .
دوستان عزیز نظرتون راجع به تأثیر حضور این عزیز را بیان کنید
سپاسگزارم
.
سلام فرشته مهربونم، از شما هم ممنونم. چند روزی کسالت شدیدی داشتم،کمی بهتر شدم و فرصت رو غنیمت شمردم و سری به همدردی زدم.
امیدوارم بتونم این صفات رو داشته باشم و ارتقاء بدم
انشا الله همیشه سایه ی شما بر سر همدردی استوار باشه
:72::72::72:
سلام از مدیر همدردی خانم فرشته مهربان خانم انی اقای کیوان خانم ا مریم خانم پریوش خانم سارا همیشه به من خیلی لطف داشتند همه شما بهترین اعضا تالار هستند و مدیرانتالار بهترین مدیر تالار هستند مدیر هممدردی خوب دوست داشتنی بهترین مدیر قوی تالار هستند از همه شما تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72::72:
سلام وجود این عضو خانم شیدا حاتمی در تالار چه اثری داشته اعضا تالار به مدت سه رو ز وقت دارین
خانم شیدا حاتمی عضو فعال دلسو ز با تجربه است مطالب پرمحتوا است با تجربه هایی که دارد و جودش در تالار همدردی بسیار مفید خواهد بود براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72:
همیشه فکر می کردم که خودم با وجود سختی های زیاد تونستم یه چیزی بشم، اما سختی های من در برابر شیدا حاتمی هیچه. تازه اون از من موفق تر هم هست. خوش به حال خودش که تونسته از میان این همه سختی، سالم بیرون بیاد و خوش به حال همسر آینده اش که همچین شیرزنی داره. راستی شیرزنی که توی کتاب ها می خونیم و میگیم کیه؟ خب همینه دیگه. معرفی می کنم: شیدا حاتمی:104:
شیدا حاتمی >>>>>الگویی مؤثر برای مراجعینی که تسلیم شرایط نامساعد می شوند ، نامیدند ، موفق بودن را معطوف به بیرون از خود و دیگران می کنند و ..... .
شیدا هم ادبیات قشنگ و تأثیر گذاری داره ، هم با دل صافش و تجربه های خوبش میتونه راهنمائیهای خوبی داشته . در این تاپیک http://www.hamdardi.net/thread-14367-lastpost.html با ستایش باران پستهای درس آموزی ارسال می کنند . سر بزنید و مطالعه فرمایید
سلام وجود این عضو خانم دختر مهربون در تالار چه اثری داشته اعضا تالار به مدت سه رو ز وقت دارین:72::72:
خانم دختر مهربون عضو همراه دلسو ز مهربان تاپیک در تالار عا لی است مطا لب پر محتو ا است ایشان مشاوره خوب است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم
دخترمهربون ، واقعا مهربون
پستها وتایپیکهاش مفید ودرقالب مشاوره خوب هستندومخصوصا تایپیک آخرش(خدایابه چه جرمی؟)که منو کاملا به فکر فروبردچون یه جورایی خودمم دردوران مجردی طعم تلخ همچین احساسی روکشیدم.
این کلبه چوبی روباتمام آفرینش اطرافش تقدیم دخترمهربون :46:
تا هرچه زودتر یه زندگی آروم وبی دردسر راشروع کنه وباساختن لحظات عشقولانه ،
اون روزای سخت واون صحنه های تاریک ازیادش بره.:203:
http://raazebaghaa.ir/imagecenter/im...y7tm_thumb.jpg