نقل قول:
7:چرا میگن بالای چشمت ابروست نمی گن زیر ایروت چشمه!!!!!
چون بشر همیشه حریصه و به کم راضی نمیشه! پایین براش افت داره و همیشه اون بالا بالاها رو می بینه!
:104::104::104:
خیلی جواب جالبی دادی فرانک جان!
وقتی سارا این سوال رو کرد، فکر می کردم که چی می خوای جواب بدی. جوابت برات غیرمنتظره و جالب اومد.
سلام عزیزم، خیلی ممنون قابل نداشت:72:
حالا که اینجام با اجازه چندتا سوالم من بکنم:
خواهش میکنم شما امر بفرما،
1- تو زندگی مادی و دنیوی چی رو پیشرفت می دونی؛ ثروت؟ مقام؟ شهرت؟ تحصیلات؟ ...؟
اگه فقط تو این دنیا منظور باشه(بدون در نظر گرفتن آخرت:163:)، .... ثروت: اصـــلا
مقام: اصلا.........شهرت : بستگی داره! مثلا به مورد بعدی یعنی تحصیلات!
چون تحصیلات همون کسب علم و دانش و آگاهی هست (البته تحصیلات قدیم خیلی بهتر بوده تا امروز که به زور پاس میکنیم:311:) و هم عقل میگه علم خوبه و باعث پیشرفت هم دین و هم هرکسی!
البته نباید فراموش کرد که علم و دانش در صورتی باعث کمال میشه که همراه با تواضع و فروتنی باشه نه به تنهایی یا همراه با غرور و تکبر و فخر فروشی!!
حالا اگه کسی به خاطر تحصیلات و علمش با این شرایط مشهور بشه که عالیه و پیشرفت
جدای از مواردی که تو گفتی: فکر میکنم اگه کسی تو زندگیش طوری باشه که خلق الله از دست و زبانش در امان باشن و آزارش به بندگان خدا نرسه خودش یه پیشرفته چرا که از هر کسی این کار برنمیاد!چنین شخصی به نظرم یه آدم موفقه!
2- اگه رسیدن به نقطه کمال زندگی ات را عدد 100 بدونی، الان تو چه عددی هستی؟
خیلی سخته، اما فکر میکنم حدود 70
3- فکر می کنی اگه یه روز بخوای تالار رو برای همیشه ترک کنی به چه علتیه؟ اون علامت ورود ممنوع رو هم تو پروفایلت فعال می کنی؟
شاید یه اتفاق ناخوشایند برام باعث ترک همیشگی تالار بشه طوری که تالار برام اون خاطره رو یاد آوری کنه...
علامت ورود ممنون رو راستش نمیدونم چیه و تا حالا ندیدم اما نمیدونم حال اون موقعه ام چطوره که ببینم اینکارو میکنم یا نه ؟...
4- چه اسمی رو از همه بیشتر دوست داری؟
اسم پسر: محمد یاسین
اسم دختر : نازنین زهرا
5- قشنگ ترین نام کاربری تالار بنظرت کدومه؟
هر نامی برام قابل احترام و قشنگه همونطوری که برای صاحبش قشنگ بوده و انتخابش کرده از جمله نام کاربری خود شما : شما آسمان آبی...ایمان الهی .....بهشت....و ....
6- اگه بهت بگن فقط یه فرزند می تونی داشته باشی و تعیین جنسیتش دست خودته، دختر دوست داری یا پسر؟
[b]وای ی ی نه ! من نی نی بیشتر از یکی دوست دارم و میخوام.اما اگه حقم فقط یکی باشه ....واقعا برام فرقی نمیکنه بهش فکر هم نکردم تا حالا .فقط میخوام سالم باشه و صالح از آب در بیاد:311:طوری که بشه کنیز یا غلام آقا امام زمان(عج) همین..امیدوارم لیاقتش رو داشته باشم که یه کنیز یا یه غلام واسه آقامون تربیت کنم ..:323:
عزیزم این سوالت منو متحول کرد، نمیدونم بگم خوشحال شدم یا غمگین اما برام خیلی خیلی جالب بود[/b]
7- اگه کارمند نبودی، دلت می خواست چه کاره بودی؟
!!!!!!!!!!!! یعنی چی ؟ رئیس یه شرکت یا کارخونه خیلی بزرگ که بتونم تعدادی جوان بیکار رو استخدام کنم با مزایای عالی(انشاء الله)
8- دوست داشتی نماینده مجلس باشی؟
نه ، اصلا! چون هر کاری به نظرم درست بود باید انجام میشد و اگه نمیشد خودم استعفا میدادم یا به خاطر پیگیری بیش از حد اخراجم میکردن
9- تا حالا کسی رو زدی؟
آره، (دستم بشکنه) یه بار یه سیلی کوچولو به برادرزاده ام زدم،خیلی خیلی شلوغ کرد و تذکر و زبان خوش هم مفید واقع نشد
10- برای ههه یه شکلک گذاشتی، برای من چی می ذاری؟
[b]واسه تو: :16:
ممنون از وقتی که گذاشتی[/b]