چشم های قشنگت بی بلا عزیزم . برگه ماموریت داخل محدوده گرفتی؟!!! ( قم ) :D:P
بچه ها جریمه باران یک کامیون سوهان برای بچه های تالار است تا بی مرخصی دیگه جایی نره .:D:P
نمایش نسخه قابل چاپ
چشم های قشنگت بی بلا عزیزم . برگه ماموریت داخل محدوده گرفتی؟!!! ( قم ) :D:P
بچه ها جریمه باران یک کامیون سوهان برای بچه های تالار است تا بی مرخصی دیگه جایی نره .:D:P
ماموریت نباید لو بره :D
من دیگه میرم
خدانگهدار تا بعد.............
دخترمrsrs1380 بعبارتی شما می گوئید :
ناله را هر چند می خواهم که پنهان تر کنم
سینه میگوید که من تنگ آمدم فریاد کن
اما خانم دکتر اجازه دهید در باره این حالتی که در حال دارید و به زیبایی نوشته اید یک نکته تلنگر گونه تقدیمتان کنم .
بسکه ترسیده است چشم گل ز تیغ باغبان
پای بلبل را خیال دست گل چین می کند
به امید شادی شما
تو که می دانی ما هیچکدام اهل فضولی نیستیم :D حالا تعریف کن ماموریت چی هست ؟!
خدای نکرده فکر نکنی اینکار فضولی است نه پاسخگویی به کنجکاوی های زنانه است . :D
ماموریت را لو ندهی جریمه ات سنگین تر میشه . پای آقای سنگ تراشان را هم وسط می کشم . هر دو را جریمه میکنم:D:shy::227:
ممنونم پندار گرامی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط پندار
تلنگر خوبی بود و تمثال شما از حال من بغض تو گلوی امروزمو شکست و ارام تر شدم..
ممنونم..
تا خدا چی بخواد..
نمی دونم..
:72:
سلام خانم دکتر عزیز :72:
آخه خانم دکتر گرامی شما چجور دکتری هستید که محدوده جغرافیایی مربوطه خودتون رو رها می کنید و میرید مرخصی اونم تو این فصل سال که سرماخوردگی و آنفلوآنزا زیاده ؟؟؟
نمیگید خدای نکرده اگه اعضای گرامی تالار همدردی مریض شدند چیکار کنن ؟
خلاصه اینکه مرخصی طولانی مدت برای یک دکتر پذیرفته نیست .لطفا" و خواهشا" برگردید محل خدمت تون :305:
انشاء الله که خانم باران هم به سلامتی از قم میان و سوهان سفارشی خاتم آنی رو هم واسه هم تالاریها میارن . در ضمن لازم نیست خیلی زحمت بکشید همینکه مزه ش بره زیر دندونمون کافیه :D
با سلام.
خب خداراشکر... همه جمع هستند و شاداب.:73:
:72: شادیتان بی پایان :72:
امیدوارم اعضایی هم که برای مدتی به مرخصی رفته اند هرچه زودتر و با شور و شوق بی پایان فعالیت خود را شروع نمایند.. وگرنه از این بعد تنها مرخصی بدون حقوق داده می شود ها :D
آقای صابر درست گفتید
با این همه مرخصی و بیا و برو تنها راه کنترل هم تالاریها همین مرخصی بدون حقوقه .
استعلاجی هم قبول نیست اولا" که خدا نکنه کسی بیمار بشه و ثانیا" این روزا ( خانم دکتر اینو نخونه ها ) گرفتن گواهی استعلاجی و پزشکی راحت شده.
من که بی سرو صدا برگشتم سر خونه زندگیم
خواستین از حقوقم هم میتونین کم کنید
گردن ما در مقابل مدیریت محترم از مو هم باریکتره(فقط در مقابل مدیریت ها:D)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
سلام:72::
موعود جانم ..
آنقدر به این ارسالت خندیدم که نگو....
ولی حقیقت تلخه..امروز دختری اومده بود پیشم می گفت استعلاجی می خوام گفتم کی نرفتی سر کار؟گفت دیروز..گفتم چرا حالا اومدی؟
گفت وقت نداشتم دیروز بیام!!!
منم گفتم برو همان جا که بودی بگو بهت مرخصی استعلاجی بدن!!
گفت نه باید بدید..یک بحثی در گرفت که نگو..
می گفت تو بگو پولش چقدره ..یک مهر که بیشتر نیست!!!!
منم گفتم خانم این مهر حاصل 7 سال درس خوندن منه از نظر تو شاید چیزی نباشه..
اگر چیزی نیست برو از جای دیگه استعلاجی بگیر..
و گفت:می رم ..همه پزشک های شهر می دن ..شما نده..[IMG]
گفتم من نمی دم ..برو از دکتر های دیگه بگیر...http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...d052d12a93.gif
ولی موعود جان متاسفانه بعضی حقایق هست
ولی باران جان من سختگیرما ....استعلاجی نمی دم بهت....
تازه من از اون دستم که استعلاجی میدم 2 تا چسبم رو تاریخش می زنم که طرف نره 2 بکنه 3!!!!!!!!
پس مواظب باشید دوستان تالار من به این راحتی بهتون استعلاجی نمی دم..به نقاب جان هم می گم بدون حقوق رد کنه!!!!
هوراااااااااااااااااااااا اا:227:
سلام
من دلم برای خانم دانه تنگ شده کسی از ایشون خبر نداره؟؟؟
دفعه آخر حالش خوب بود . اما دل مشغولی اش زیاد بود .
من هم نگران وی هستم . آخرین ایمیل را دیشب زده ام جوابی رسید به شما هم خبر می دهم .
گفتار نیک هم خیلی وقته نیست کسی خبری ازش داره؟؟؟
سلام دوستان:72::72::72:
خوب و خوش و سلامتین؟
دلم براتون خیلی تنگ شده بود.
دیروز یه شارز 30 روزه دریافت کردم که برام غیر منتظره بود. چون مدتی بود که هیچ فعالیتی نداشتم و تنها خواننده و شنونده بودم.
قصد داشتم که به زندگیم سروسامون بدم و بعد با کوله باری از خبرای خوش بیام. البته الانم کوله ام خالی نیست ولی پره پر هم نیست.!!!! خبرای خوش رو به زودی بهتون می گم.
یه سری اهداف کوتاه مدت و میان مدت برای خودم تعیین کردم که به محض اینکه تلاش و کوشش ام به ثمر بشینه میام بهتون می گم.
من از همدردی خیلی اموختم البته اموختن تنها کافی نیست. قصد دارم تا از اموخته هام استفاده کنم. همدردی خیلی خیلی ممنون و متشکرم.
اینجا به نظر من مثل یه دانشگاه میمونه که هم واحد نظری داره و هم عملی. و هم استاد و هم دانشجو و هم کلاس درس و هم روز امتحان و هم کارنامه!!!! خلاصه همه چیز داره.
درسا رو تو دنیای مجازی یاد می گیری ولی امتحان رو تو دنیای واقعی میدی و نمره رو هم خودت میدی.
من هنوز دارم درس می خونم و یه سری امتحان کلاسی و میان ترم دادم ولی هنوز امتحانای پایان ترم شروع نشدن. :D
چه طوره اسم همدردی رو به دانشگاه همدردی تغییر بدیم!!!!!!
خب از همه دوستان و مدیران بابت همه چیز کمال تشکر و سپاسگزاری را دارم
و نمیدونم چه جوری زحماتتون رو جبران کنم.
فکر می کنم تنها با خوب اموختن و عمل کردن به اموخته هام بتونم گوشه ای از زحماتتون رو جبران کنم.
دوستتون دارم و براتون ارزوی بهترین ها رو دارم.
خدا یار و نگهدارتان باد
:72::72::72:
:72:نیلو جان چه خوب که آمدی . دلمان برایت تنگ شده بود . :72:
تازه نفسی و از مرخصی برگشته ای و پر انرژی . امیدوارم پر انرژی تر از قبل از مطالب خوبت استفاده کنیم . :72:
منتظر فعالیتهای مفید تو در تالار هستیم . :228:
سلام نيلو جان چه خوب كه امدي دلمان برايت تنگ شده بود اميدوارم در تالار موفق باشيد منتظر فعاليتهاي مفيد تو در تالار هستيم:72::72::72:
سلام
باران جان نمی خواهی بر کویر این دلهای منتظر بباری
بابا دختر تو کجاموندی
یهو رفتی که رفتی ها
نمی گی دلمون رو لازم داریم باید بیایی و دلمون رو پس بدی؟
آرمان حالت چطوره برادر ؟:72::82:!
سرما خوردگی ات بهتر شد ؟! :82:از خوردن مایعات و آب لیمو ی ترش و شیرین تازه غافل نشو .:72:
کیوان تو چی ؟! سرما خوردگی ات خوب شد آقای ورزشکار ؟!
موعود به تکرار خواهر شوهر شدنت مبارک .:228:
انشالله خوشبخت و سعادتمند بشوند . :227:
امیدوارم گرد آفرید و شاد و دانه و سورنا و صبا و....( همه ی غایبین ) حالشان خوب باشد . :72:
حاضرین هم ردیف و مرتب هستند :227:
چرا حال منو نپرسیدی:47:
من حالم خوبه :D:P
فقط یکی از دوستانم از دیشب حاش بد شده :54:
صبح کلی باهم صحبت کردیم نمی دونم الان خوب شده یا نه چه احساسی داره براش دعا می کنم زود زود خوب بشه تو هم بهش کمک کن
دختر مقاوم و خوبی هست ولی بعضی وقت ها این دلرحمی اش کار دستش میده:72:
اسم تو در میان لیست " حاضرین مرتب و ردیف هستند " بود !!!:D
با دوستت حرف زدم . حالش خوب و ردیفه . پارازیت روی فرکانس اش انداخته بودند . صوت و تصویرش مختل بود . الان مرتبه . :D
درست مثل آن روز که به تو آمپول هوا تزریق کرده بودند و به بخش اورژانس منتقل ات کردم. :D
این مشگلش با تو فرق داشت. امان از دست پارازیت !!!:D
می گن پارازیت سرطان زا است . راست می گن ؟!!:300::160:
سلام, به لطف شما؛ بد نیستم ؛بهتر شدم,نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
اینجا تاپیک حال و احواله,نه بحث های علمی و پزشکی؛
افتاد!
کی به من آمپول هوا زدند که خودم خبر نداشتم
کنجکتو شدم بدونم؟
الان که خوب مشقام رو از حفظ بلدم و مثل بلبل برات از حفظ می خونم تازه صد آفرین هم می گیرم
این شاخه از بحث پارازیت ، کد رمزی مربوط به حال و احوال است :160::300:و این پازایتی که من ازش حرف می زنم سرطان روان میاره !!!:303:نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
بالهای صداقت عزیزم
خانمی روز صندلی داغ را می گویم که آمپول هوا بهت تزریق شده بود :D
امروز تو استادی و باید برای ما کلاس و دوره ی فشرده تقویتی بگذاری :227::228:
سلام به همه دوستان حاضر و غایب
امیدوارم غایبین خوب باشند ، بخصوص جناب آرمان که گله مندانه غفلت غیر عمد دوستان رو مطرح کرد ، ( البته چون نزدیک به دو روز از غیبت گذشته بود کسی خیلی کنجکاو نشد ، چون پیش اومده بوده که جناب آرمان غیبتهای بدون کسالت داشته باشه لذا کسی احتمال کسالت رو نمیداده از جمله خود من که دیدم که از 5 شنبه ساعت 3/15بعد از ظهر ایشون نیستند اما تصور می کردم مثل همه وقتای دیگه کاری دارند و عائبند ، مطمئناً اگر یه روز دیگه می گذشت دوستان جویا می شدند ) در هر حال گله شما به دیده منت پذیرفته شد .
امیدوارم حالت به زودی خوب بشه برادر خوبمان
به قول آقای سنگتراشان اینم حکمتی شد که تمرین کنیم همیشه فقط به حضور و سخن توجه نکنیم ، به غیبت و سکوت هم نظر کنیم
آقای سنگتراشان !
خانمها که ثابت کردند اینطورند ، شما آقایون نیازه یاد بگیرید :D:D
و اما دوستان خوبم !
دیده اید که چند روزیه حضورم کمرنگه ، هم گرفتار مشکلات سیستم بودم و در پی رفعش ، هم این که کسالتی عارض شد . این برای آنچه گذشت .
ممکنه چند وقتی زمانهای کوتاهی رو تو تالار باشم و گاه دیر وقت ، چون برنامه هایی دارم که باید بهشون برسم ، از جمله قلمی کردن سوژه ها و یا تکمیل بعضی دست نوشته هایی که چند سالیه تلنبار شده و مهمتر از همه شوژه هایی برای تالار در دست نوشتار و تایپ دارم که زمان می خواهد .
چون با این اوصاف نمی رسم به همه تاپیک های به روز سر بزنم . اگر موردی احساس شد که بد نیست من در تاپیکی شرکت کنم ، لطف کنید با پیام خصوصی یه خبر بدین .
البته خودستایی نشه یه وقت ، اگر جایی می تونم مفید باشم منظوره ، تا زمان حضورم وقت زیادی صرف گشت و گذار نشه و برم سر تاپیک هایی که می شه مؤثر بود
از همه التماس دعا و برای همه هم دعای خیر دارم .
خداوندا چنان کن سرانجام کار
که تو خشنود باشی و من رستگار
این رو از خدا برای همه دوستان می خواهم
مرصی فرشته جونم
مثل همیشه کوتاه مختصر و مفید بود
همیشه موفق باشی
خانه دلت گرم باشه:72:
سلام به دوستان خوبم
اول از همه از تبریکات دوستان عزیزم به خاطر ازدواج برادرم خیلی ممنون . انشاء الله دوستان متاهل در کنار همسر و فرزندانشون خوشبخت باشن و دوستان مجرد هم به زودی ازدواج کنن و عاقبت بخیر بشن :72:
در مورد آقای آرمان ، من حواسم چند روز ازشون خبری نبود میخواستم جویای احوالشون تو همین تاپیک بشم. اما روز شنبه دیدم آخرین بازدیدشون پنجشنبه بوده و این بود که به نظرم طبیعی اومد .ولی به هر حال خدمت این برادر عزیزمون عرض میکنم که غفلت ما رو ببخشند عمدی نبوده و امیدوارم که کسالت شما برطرف شده باشه و سرحال و تندرست باشید:72:.
مدیر گرامی آقای کیوان هم امیدوارم حالشون خوب باشه و کسالت برطرف شده باشه .ولی آقای کیوان حتی اگه خدای نکرده کسالت یا مشکلی هم داشته باشند ، مدام به کار نقل و انتقال پستها مشغولند برای همین کسی نمی تونه متوجه کسالتشون بشه :D همینجه به شما برادر گرامی خسته نباشید عرض میکنم و براتون سلامتی آرزو میکنم.:72:
فرشته مهربان ، شما هم راحت به کارهاتون برسید ما منتظر شما هستیم انشاء الله موفق باشید:72:
سلام دوستان خوبم
درمورد اقاي ارمان ولي به هر حال خدمت اين برادر عزيزمون عرض ميكنم كه غفلت مارو ببخشند عمدي نبوده اميدوارم كه كسالت شما بر طرف شده باشه اميدوارم هميشه سلامت باشيد:72::72:
مدير گرامي اقاي كيوان اميدوارم حالشون خوب باشه و كسالت بر طرف شده باشه برادر گرامي خسته نباشيد عرض ميكنم و براتون سلامتي ارزو ميكنم:72::72::72:
بچه ها دیشب سورنا یک لحظه آن لاین شد و رفت . آنقدر کوتاه که نمی شد یقه اش را گرفت و پرسید . کجایی ؟! چرا غیب شدی ؟!!
باز همین هم غنیمت است و یعنی سلامت است . خدا را شکر .
امیدوارم شاد و دانه و چکامه و صبا و کاترین و بلوم و....( سایر دوستان که غیبتهایشان طولانی شده ) هم صحیح و سلامت و زیر سایه حق باشند .
سلام دوستان عزیزم
خانم « سایه های ماه » گفتند یه چند وقت کوتاهی فرصت اومدن به تالار رو ندارن و خیلی سرشون شلوغ شده تازه سرما هم خوردن .گفتن سلام گرمش رو به همه شما برسونم و این هدیه رو هم بهتون تقدیم کنم . من هم امانت رو به صاحبانش میرسونم.
این دعا را هم در حق همه شما و خاصه آقای آرمان که در جواب احوالپرسیشون گفتم ایشون سرماخوردن ، کردند .
"خداوندا ! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارن ، آنان شایسته محبتند و یادشان مایه آرامش است ؛ در میان خلق منبع خیرند و دارند خصوصیات نیکو ؛ پس خدای من آنان را اکرام کن و بر صفای نیک آنان بیفزای "
آمین یا رب العالمین
سورنا به خاطر گردافرید اومد
من بهش گفتم
احساس وظیفه اجازه نداد بهش نگم:72:
گل مریم ،مهربانم :46:
چه خوب کردی به سورنا گفتی . خدارا شکر که او سالم است . :323:
سلام بچه ها کسی از نقاب خبر نداره
خیلی وقت هست که نمی یاد
اگه خبری دارید
سلام مرا هم برسانید:72:
آقا کیوان ممنون از به روز رسانی تصاویر و شکلک ها
آقای مسلمان هم خیلی وقته نیست
جناب تقاب به دليل تعمير كامپيوترشون بيان البته فكر كنم تا امشب ديگه كارش تموم بشه
سلام ...
گل مريم عزيز چه خوب شد كه خبري از سورنا دادين ....
ميشه از قولمون بهشون بگين اينجا جاشون خيلي خيلي خاليه!
سورناي عزيز.... وقتي شاد مريض بود شما خيلي همت كردين... حالا هم گردآفريد عزيز به دعاي خالص ما نياز داره .... سورناي گرامي برگردين و از اينجا و با ما دعا كنين....
.....
كاش كسي از دوستاي ديگمون خبر ميداد: شاد .... روزن ... استار 7 .... مثل من .... مهاجر .... لرد حامد....
مريم عزيز .... كاترين.... mke .... pooarot
, ..... همه كسايي كه نيستن ولي تو قلبامون جا دارن....
دوستان كسي از باران خبر نداره؟اوضاعش خوبه؟چرا ديگه نيست؟نگرانشم!!!!:303:
مثل اینکه رفته قم
توی مسافرت هست:310:
سلام اقاي لرد حامد چند وقتي تو تالار نيستند
يعني هنوز از اون مسافرت(ماموريت)برنگشته؟فكر ميكردم حالا ديگه تهرانه!؟؟
نمی دانم سربرگ تالار کار چه کسی است ولی تاثیر گذار است و پر معنی . خواستم تشکر کرده باشم .
فرشته ؟!
آرمان ؟!
لرد حامد؟!
باران ؟!
...؟!