الهی شکر .بالاخره انتظار ما هم سر اومد.
نمیدونم الان چی بنویسم....
.خدایا شکرت .
نمایش نسخه قابل چاپ
الهی شکر .بالاخره انتظار ما هم سر اومد.
نمیدونم الان چی بنویسم....
.خدایا شکرت .
از همتون ممنونم که تا آخرین لحظه شادی رو تنها نذاشتین، ممنونم که با دعاهاتون به برگشتن دلگرمش کردین، ممنونم.. هر خبری شد میگم، بچه ها خیلی خوشحالم، شاید درست نباشه توی این روزها خوشحال بود اما دست خودم نیست، دست خودم نیست، اگه محرم نبود بزرگترین جشن رو به مناسبت برگشتن شادی می گرفتیم، نمیدونم از خوشحالی چی بنویسم، خیلی خوبه که این حالتش طولانی نشد، من حتی تحمل این رو نداشتم که یک ماه طول بکشه، 15 روز شد خوبه خیلی خوبه خیلی خوبهههههههههههههههههههههه ه
آقا کیوان خوشحالم که شما الان هستین، اینطوری من امکان سالم موندنم بیشتره، میترسم سنگکوب کنم، خیلی دوست داشتم الان اونجا بودم، خیلی دوست داشتم اولین کسی که میدید من بودم، کاش امید زودتر میومد، اصلا باورم نمیشه، هزار بار پرسیدم از مامانش از باباش از همسرش، هزار بار پرسیدم تا باورم شد، اونا هم همه از خوشحالی داشتن گریه می کردن، خدایا شکر که انقدر مهربونی و انقدر حکیمی. خدایا شکررر
95500+5000= 100500
پونه عزیز به خاطر باز کردن این تایپیک ازتون ممنونم، دوستان عزیز به خاطر دعاهاتون ممنونم، اگه شما نبودید امشب انقدر خوشحال نمی شدیم. ممنونم بچه ها ممنونم
خدای من باورم نمی شه . چقدر خوشحال شدم . خدارو شکر .
اینقدر دلم از اتفاقی که برای شادی افتاده بود گرفته بود که دیگه دستام یاری نوشتن توی تالارو نمی کرد . دیگه تو تالار هیچی نمی نوشتم فقط تاپیک شادی رو می خوندم ببینم حالش بهتر شده یا نه . الان که وارد تالار شدم و دیدم برگشته خیلیییییییییییییییییییییی ی خوشحالم خیلییییییییییییییییییییی.
پارمیس جون نمی دونی چقدر خوشحالم، چقدر خوشحالم، از خوشحالی همه وجودم داره ضعف میره، به نظرت چی کار کنم؟ چی کار کنم تا بتونم خدا رو شکر بگم؟ باید چی کار کرد؟؟؟؟
آقای حامد، امتحان خانم شاد تموم شد، یک ساعت پیش گفتن برگه ها بالا! شما نمیخواین از جنگلتون بیاین؟ شادی اومد، بعد از دو هفته، بعد از 15 روز که 15 قرن گذشت، خیلی سخت گذشت، خیلی سخت خیلی سخت خیلی سخت
منم شوکه ام به خدا . دو رکعت نماز شکر بخون روزن گلم . مرسی که این خبر خوبو دادی . خدایا ممنون که دل بچه های اینجا رو شاد کردی . ممنون که شادی رو بهمون برگردوندی
سنگيني باري كه خدا بر دوش ما ميگذارد آنقدر زياد نيست كه كمرمان را خرد كند ، آنقدر است كه ما را براي دعا به زانو در آورد.
ای خدا الهی شکر............
شکر
شکر
شکر
شکر
شکر
شکر
شکر
باور کن دارم از خوشحالی گریه میکنم
خدایا دوست دارم
دوست دارم
دوست دارم
دوست دارم
دوست دارم
دوست دارم
مرسی روزن الهی همیشه خوش خبر باشی
خدایا شکر . مرسی روزن جان . خیلی خوشحالمون کردی . شاد کی میاد به تالار ؟ سلام مارو بهش برسون .
منم خیلی خوشحال شدم
امیدوارم که همیشه خوش خبر باشی روزن جان:16:
http://irapic.com/thumbs/1230959390.jpg
خوشحالم که شما هم خوشحال شدین، فعلا باید تحت نظر باشه، آخرین خبری که گرفتم یکی یکی رفتن پیشش، اما نمیتونه صحبت کنه، کسی رو نمیشناسه، دکتر گفته که باید به مرور زمان همه چیز رو بهش یاد آوری کنیم، برای صحبتش هم باید مراکز گفتار درمانی بره، البته باید اول یه سری عکس برداری و آزمایش بده، باید ببینن وضعیت تومورش به چه شکله، فعلا چند روز باید تحت مراقبتهای ویژه باشه، امیدوارم زودتر سلامتی کامل رو به دست بیاره...
مهاجر عزیز، از پیشنهادی که دادین ممنونم، امشب دو تا گوسفند قربانی کردن (قبل از برگشتن شادی) وهمسر من هم گوشتش رو محله های پایین شهر خیرات کرد. اونم تازه اومده اصلا باورش نمیشه که این اتفاق افتاده!!! خیلی خوشحاله...
خدایا شکرت،
نمی تونم چیزی بگم یعنی از شدت احساسات نمی تونم درست فکر کنم،
به تو دوست وفادار و عاشق پیشه تبریک میگم،
بیاین تصمیم بگیریم هر هفته همون ساعت برای دوستای تالاری و همه مسئله دارا و خودمون دعا کنیم همون ساعت ،
11 شب پنجشنبه،فعلا از نمی تونم درست تایپ کنم
یا حق
من چطوری می تونم توی تالار فریاد بزنم و از همه تشکر کنم؟؟؟ کاش می شد!!
خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
بچه ها ممنون
بچه ها ممنون
بچه ها ممنون
همه خوشحالن ، ما هم خوشحال شدیم ،
با اینکه شاده عزیزو زیاد نمیشناختم
ولی خوشحالم سلامتش بهش برگشته .
خدا رو شکر
همه خوشحالن ، ما هم خوشحال شدیم ،
با اینکه شاده عزیزو زیاد نمیشناختم
ولی خوشحالم سلامتش بهش برگشته .
خدا رو شکر
یکی واقعا اون بالا هوای مارو داره...
بعد از سالها از شدت شادی اشک ریختم ،
آواز خوش هزار نتوانم کرد
شکر یک از هزار نتوانم کرد
گر بر سر من زبان شود هر مویی
شکر یکی از هزار نتوانم کرد
هر شب از ناراحتی خوابم نمی برد امشب از خوشحالی! تا بی خوابی باشه از این بی خوابی ها :D
آقای مهاجر اشک شوق خیلی خوبه مخصوصا اگه این اشک حاصل لطف بیکران خدای بزرگ باشه. من که داشتم افسردگی می گرفتم، همه چیز به موقع بود.
آقا محسن ممنون، با اینکه شادی رو نمی شناختین نه در غمها تنهامون گذاشتین و نه در شادیها.
...........................
نمی دونم چی بگم نمی دونم
چرا؟نقل قول:
نمی دونم چی بگم نمی دونم
وای خدای من چه خبر خوبی اول هفته ، سر صبح به من دادید . از خوشحالی نمیدونم چیکار کنم .؟ خدایا شکرت ...........:203::203::203::203:
از همه بچه ها ممنون .
سلام
خدا را شكر.
پير ما گفت خطا بر قلم صنع نرفت
آفرين بر نظر پاک خطا پوشش باد
صبر و شكر همان آموزه های دینی ماست كه نه ما را نا امیدوارانه به انزوا می كشاند نه مستانه به بیخبری و مستی.
و اكنون به آنچه كه از از سوی او تقدیر شده است، تسلیم ،صابر و شاكریم.
خدا رو شکر خدا رو شکر خدا روشکر
روزن جان ایشالله همیشه خوش خبر باشی
واااااااااااااااااااای چقد خوشحالم
:73::227::227::227::73:
خدا رو شکر
نمیدونم باید چی بگم. خیلی خوشحالم
خدا کنه تومورش کامل از بین رفته باشه
خیلی خوشحالم که شاد عزیز برگشته . خدا رو شکر . دوستان نظر تون چیه که توی همین تاپیک هر کسی بیماری داره بیاد و بگه تا همومون برای سلامتیش دعا کنیم . من فکر میکنم توی این جمع ما دلشکسته ای بوده که خدا دعای اونو مستجاب کرده . امیدوارم که خداوندبه همین روزهای عزیز تمام بیماران رو شفا بده . بیمارهایی که روی تخت بیمارستانها افتادن و کسی رو ندارن ، بیمارهایی که با یک جراحی کوچیک خوب میشن ولی پول عمل رو ندارن ، بچه های سرطانی ، همه و همه رو دعا کنیم . خدایا به بزرگی و عظمتت قسم که تمام بیماران رو شفا بده و به جمع خانواده هاشون برگردون .الهی آمین :203:
روزن جان چي شده ،
تو رو خدا به منم بگيد .
خبري خوشحالتر از اين نمي تونست ، افسردگي چند هفته اي منو تبديل به يك اميد تازه درد درونم بكنه !!!!
واقعا خوشحالم ، بقدري كه اشك جلويه چشامو گرفته و اونم تو محيط كارم و با 3 تا ارباب رجوع سمج !!! فدايه يه تار مويه شادي عزيز
خدايا شكرت . خدايا صد هزار مرتبه شكرت ،
روزن عزيز به اين سادگي ها رهات نمي كنيم ، مرتبآ خبر از احوالات شادي بهمون بده . منتظريم
واقعاً چيزي خوشحالتر از اين نمي تونست امروز من رو خوشحال كنه. ممنون روزن جان كه خبر خوبي دادي. هميشه خوش خبر باشي عزيزم. خيلي خوشحالم. از خوشحالي گريه ام در اومده. بالاخره خدا حاجت دل همه دوستان و خانواده شاد رو داد. الهي شكرت. الحمدالله.
بچه ها شما كه انقدر دلتون پاكه براي غزه هم دعا كنيد. من چند روزه هم براي شاد وهم براي غزه دعا مي كنم. اونها هم خيلي احتياج به دعا دارند.
خداروشکر خدارو صدهزار مرتبه شکر به کرم خدا به بزرگی خدا به مروت خدا بیشتر پی میبریم واگر بیشتر فکر کنیم ایمانمون باید قویتر بشه
روز زن عزیز خوش خبر باشی
شب جمعه خیلی هم درگیر بودم هم به دلایلی اعصابم خوردبود آنقدر که حوصله نداشتم یکدفعه چشمم به ساعت افتاد دیدم یکربع به 11 است شروع کردم به دعا ولی ساعت 11 چنان حس عجیبی داشتم که خودم باورم نمیشد از این که در این ساعت عدهای از جاهای مختلف همه به یکسو نگاه میکنند و دعا میکنند حس خوبی بهم دست داد احساس میکردم دعای همه قبول شدم یک جورایی برام مسجل شده بود امروز خبر خوبی میشنویم امروزم که وارد تالار شدم از خوشحالی شکر خدا گفتم ، امیدوارم خداوند تمام مریضها رو شفا بده
شاد عزیز خوش آمدی امیدوارم به زوذی نوشته هاتو توی تالار ببینیم
روزن جان واقعا خوشحالمون کردی. اینقدر که تو خونه به همه سپرده بودم ساعته 11 رو بهم یادآوری کنن که همه منتظره خبری از شاد هستن . امروز دسته پر میرم خونه . روزن جان سلام همه مارو به شاد عزیز برسون.
خدایا بزرگی و کرمتو شکر.
فقط خداست که خداست!:D:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط غریب آشنا
چقدر از دیدن و شنیدن این خبر خوشحالم!آنقدر که اشکام جاریه ولبهام هیچی نمیتونه بگه.من عادت دارم تا جواب دعائی یا سوالی را نگرفتم هیچ کاری نمی کنم و منتظرم تا حتما جوابی رو که باید ومیخواهم بگیرم .بادیشب دوشب میشد که میخواستم برم مسجد و امامزاده ای که نزدیک خونه امونه برای مراسم محرم ولی هر بار نمیشد .یه شبو اومدم اینجا دیشب هم انگار منتظر یه خبری باشم برای دیدن یوسف پیامبر نرفتم .ولی امشب باسر میرم(اگه خدا بخواهد و به همن شبای عزیز قسمش میدم همونطوری که ما را از چنگال غم آزاد کرد وشادی مارو برگردوند شادی مردم غزه و آسایش اونا رو هم به همین زودی برگردونهً!وقتی اینهمه دل پاک هست اینجا برای دعا:203:
دیگه چه شکی به استجابت دعا!:227:
هزاران بار خدا رو شكر كنيم بازهم كم كرديم. بچه ها براي مردم غزه خيلي دعا كنيد. براي دلشكسته هاي آنها هم دعا كنيد.
يعني حاش خوب شد؟!
به هوش آمد؟!؟؟؟
خدايا هزار مرتبه شكر كه به دعاهاي ما گوش فرا دادي و آنچه كه صلاح بود را انجام داد
چشم همه دوستان روشن