کوکی موبایل رو هم دلیت کنید و بهتره history مرورگر را دلیت کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من مشترک انجمن شدم اما نمی تونم به پیام خصوصی جواب بدم.
تا به حال هم هر پیام خصوصی که فرستادم رو بهش دسترسی ندارم مگر از پیام هایی خصوصی دریافتی که پست من توش فوروارد شده باشه.
توی پوشه فرستاده شده هم خالیه برام و هرچندبار که پیام میفرستم ، جایی اثری از پیام فرستاده شده نمی بینم. علتش چیه؟
با تشکر
با سلام و احترام
در کنترل پنل خودتون به قسمت ویرایش تنظیمات شخصی بروید در تنظیمات پیام خصوصی تیک ذخیره یک پیام خصوصی فرستاده شده را بزنید.
سلام :72:
من دلم می خواد با همه ی دوستام، و با شما حرف بزنم. بهتون بگم که یه پله رفتم بالا. یک پله ی ارزشمند.
اما جایی برای نوشتن نیست. اگر صلاح می بینید تاپیک حال و احوال رو برگردونید. :72:
ممنونم کمند :72: به من لطف داری. :72:
راستش من بیش از هرچیز، یه جانورِ سمجی هستم (بی نهایت :72: استفاده کردن از کلمه ی جانور، برای انسان، بی احترامی نیست. حداقل از نظر من. چون انسان قبل از هرچیز، یک موجود جانداره).
تو امتحاناتم و کنکور هم خیلی سختم بود یک مسئله رو بذارم کنار و برم سراغ مسئله ی بعدی. وقتی می چسبم به یک مسئله ای، دیگه چسبیدم!
از وقتی اعتمادم به شوهرم (بعنوان مردی که برای ساختن یک زندگی خوب بتونم روی توانایی هاش حساب کنم) شکست، اون قبل از هرچیز برای من یک "مسئله" بود (هنوزم هست). مسئله ی من.
در مورد نوشتن در تاپیک حال و احوال، گذشته از هر تشخیصی که مدیرهمدردی در موردش داشته باشه (که بخوان برگردونن یا نه)، پیشنهاد خوبی دادی. هرچند این تاپیک هم برای احوال پرسیه و هم احوال گویی، اما برای احوال گویی، تاپیک های دیگه ای هم داریم. لازم نیست به در بگم تا دیوار بشنوه، خیلی تاپیک ها ساختیم و از همدیگه خواستیم که بیان احوالاتشون رو توش بنویسن. می تونم از اونها استفاده کنم. :72:
سلام
تشکر از مدیران گرامی و زحمتکش تالار
ببخشید در کنترل پنل و تنظیمات که شامل ( اطلاعات شخصی - امضا - آواتار و....) برای تغییر و ویرایش ....خطای زیر را میدهد :
Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/hamdardi/domains/hamdardi.net/public_html/profile.php on line 1918
ممنون.
سلام
محرم و صفر تمام شده ولی هدر تالار همچنان تو فضای محرم و صفر هست.:305:
بریم به استقبال جشن میلاد پیامبر:310:
سلام
مجبور شدم برای رسیدگی به مشکلم تاپیک بزنم.
حق عضویت پرداخت کردم حدود ۲ هفته پیش.ولی هنوز برام فعال نشده.
بارها پیام گذاشتم در قسمت" تماس با ما "رسیدگی نشده!
اگر اون موقع یه مشکل داشتم که میخواستم مشاوره خصوصی بگیرم بعد از ۲ هفته دیگه چه فایده ای داره؟!
درصورت صلاحدید میتونید این تاپیک رو حذف کنید
با سلام
متاسفانه هیچ پیامی از طرف این نام کاربری واصل نشده است.
اگر با ایمیل یا نام کاربری دیگری پیام فرستاده اید در همان ایمیل و پوشه اسپم مشاهده کنید.
همچنین برای اینکه بررسی دقیق از موضوع شما شود بنده 2 روز نام کاربری شما شارژ می کنم و از طریق پیام خصوصی زمان پرداخت و مشخصاتش را جهت بررسی ارسال فرمایید.
سلام جناب مدیر محترم
ببخشید اینجا پست میذارم چون چندبار از طریق تماس باما پیام گذاشتم ولی رسیدگی نشد
من چند روزه اشتراک ازاد بیست روزه خریدم هنوز فعال نشده با همین نام کاربری پیام دادم و ایمیل هم دوتا ایمیل گذاشتم چون نمیدونم کدوم ایمیل رو تو سایت ثبت کرده بودم
لطفا اشتراکمو فعال کنید خیلی ممنونم
با سلام و احترام
بله پیام شما دریافت و حساب شما هم شارژ شده است. لیکن چون 2 ایمیل و دو نام کاربری داشتید این مشکل برایتان پیش آمده است.
متاسفانه در موارد که کاربری دو نام کاربری دارد و 2 ایمیل دارد چنین مشکلاتی برایشان پیش می آید و همان طور که در ایمیل برایتان فرستادم آن نام کاربری از شما شارژ شده است که ایمیلش را وارد کرده اید.
شما باید از همان طریق تماس با ما اطلاع دهید تا یکی از نامهای کاربری شما غیر فعال و دیگری به همراه شارژ باقی بماند.
سلام مدیر همدردی من هم دیشب اشتراک خریدم تائیدیه ایمیل اومده برام ولی هنوز دسترسی ندارم به مشاوره خصوصی ممنون میشم پیگیری کنید
سلام مدیر همدردی عزیز من هفته گذشته ایمیل زدم که نام کاربری دیگر من رو غیر فعال کنن و شارژ من رو با این نام کاربری فعال کنند ولی هنوز اتفاقی نیافتاده متاسفانه
ممنون میشم پیگیری کنید
به قول دوستان من هفته پیش نیاز به کمک داشتم و الان دیگه چه نیازی دارم که مشاوره خصوصی من فعال بشه یا نشه،
با سلام
علت اینکه در قوانین همدردی شماره 6 خیلی سخت گیرانه و با صراحت نوشته ایم اگر کسی دو نام کاربری داشته باشد حساب او مسدود می شود چندین دلیل دارد. یکی از آنها همین مشکلاتی هست که کاربران برای خودشان و ما ایجاد می کنند.
وقتی دو نام کاربری هست یعنی فرد دو ایمیل دارد و ما با دو شخص ارتباط می گیریم و در نتیجه ممکن است فرد پیام ما را نگیرد.
بنده متاسفانه ایمیلی با نام کاربری فعلی از شما دریافت نکردم.
دقت کنید متاسفانه مواردی بوده است که ایمیلی مبنی بر شارژ یا مسدود کردن یک حساب کاربری برای ما ارسال شده است. اما آن حساب مربوط به خود شخص نبوده است.
لذا صرفا با ایمیلی که ثبت نام کرده اید می توانید درخواستی برای آن نام کاربری بدهید.
اکنون همین نام کاربری شما را موقت شارژ می کنم تا از طریق پیام خصوصی نام کاربری دیگر خود را جهت مسدود کردن تایید فرمایید.
سلام دوستان میتونید به من کمک کنید که چه جوری تایپک بزنم
که حاوی مشکلم باشه و از دوستان راهنمایی بخوام
سلام صفحه ی اصلی تالار رو مشاهده کنید.
کمی پایین تر بخشی با نام ( ازدواج ) هست...
وارد انجمن طرح مشکلات ازدواج، ارتباط مراجعان-مشاوران بشین.
در این قسمت سئوالات مراجعان در مورد انتخاب همسر، ارتباط جهت ازدواج با جنس مخالف و مشکلات ارتباطی از این قبیل هست که اگر سؤالتون در این خصوص هست میتونید بپرسید.
اگر سؤال شما مربوط به این بخش نیست ، مجدد وارد صفحه ی اصلی تالار بشین .
قسمت پایین تر بخش ( مشاوره خانواده ) رو مشاهده میکنین.
از اونجا وارد انجمن طرح مشکلات خانواده، ارتباط مراجعان-مشاوران بشین . در این قسمت سئوالات مراجعان در مورد خانواده ، مشکلات زندگی مشترک و ... هست، اگر سؤالتون در این باره هست میتونید بپرسید.
اگر باز هم مشکل شما مربوط به این بخش نبود مجدد وارد صفحه ی اصلی تالار بشین.
در آخر بخش ( روانشناسی آرامش و کمال.... )
عنوانی با نام روانشناسی عمومی و طرح مشکلات فردی میبینید ، وارد انجمن بشید و اگر در رابطه با خودتون مشکلاتی مطرح هست تاپیک بزنید. ( مثل افسردگی، اضطراب و ... )
در نظر داشته باشین وقتی وارد هر کدام از این قسمت ها میشین بالای هر انجمن یک کادر سورمه ای رنگ هست با این عنوان ↓
+ ارسال موضوع جدید
کلیک کنین و سپس عنوان رو انتخاب کرده و متن مورد نظرتون رو در قسمت توضیح بنویسید و سپس روی ارسال کلیک کنید . در آخرین مرحله منتظر باشید تا دوستان و کارشناسان محترم پاسخ شما رو بدند.
موفق باشین:72:
با سلام و احترام و همچنین خداقوت
لطفا زمان ویرایش پست های ارسالی رو بیشتر کنید.
زیرا باید چند عامل دیگر هم جدای از نظرات عزیزان مد نظر قرار بگیره؛
۱. قطعی ناگهانی اینترنت
۲. پیش آمدن مورد ضروری برای کاربری که پست ارسال کرده است.
۳. خطور ناگهانی مطلبی به ذهن که نوشتن آن کمی زمانبر هست.
و ...
با تشکر:72:
با سلام
متاسفانه از آنجا که سابقه داشت پس از ارسال پستی ، پاسخ برای آن ارسال می شده و پس از آن اصل پست ویرایش و پاسخ ناقص می شده است ، ناچار برای ثبات ساختار تاپیک این تصمیم پس از سالها تجربه اتخاذ شده است.
ما پیشنهادمان اینست که مطالب مورد نظر نخست در ویرایشگر word کاملا تایپ ، ویراستاری و اصلاح گردد و در آخرین گام در تاپیک مورد نظر کپی و ارسال گردد.
با تشکر
.
سلام و وقت بخیر خدمت مدیریت
من تاپیکی با عنوان
کلاس اینترنتی آموزش سریع هنر ( توانمند سازی زنان )
http://www.hamdardi.net/showthread.php?t=46605&p=456326
در یکی از بخش ها ایجاد کردم که الان خواستم پست جدید بگذارم دسترسی نداشتم. اگر قانونی رو رعایت نکردم یا اشتباهی هست لطفا بفرمایید و یا اصلاح کنید اما تاپیک رو بدون توضیح نبندید.
چنین تاپیک هایی برای خانم ها مفید هست.
با تشکر:72:
با سلام و احترام
اتفاقا یکی از تاپیک های بسیار کاربردی و مناسب برای بسیاری از اعضاء هست که حتما مورد استقبال هم قرار می گیرد. و مشکلی هم ندارد و باز هست.
لطفا واضح بفرمایید که مشکل چیست. سایر کاربران هم می توانند آنجا مطلب قرار دهند اگر باز هم مسئله ای بود در خدمتم
با تشکر
آقای مدیر عرض سلام خدا قوت:72:
من یه اسکرین الان گرفتم، لطفا عکس زیر رو ببینید، من تو تاپیکم آنلاینم اما جایی برای درج پست جدید و ارسال نیست.
من همون روزی که تاپیک زدم دیگه نتونستم پستی داخل اون تاپیک ارسال کنم.
http://s10.picofile.com/file/8394209...416_131248.JPG
فایل پیوست 878
- - - Updated - - -
سلام و وقت بخیر خدمت شما:72:
از تاریخ و ساعت
دوشنبه 25 فروردین 99 12:26
من تاپیکی در بخش اعتقادی و اخلاقی ایجاد کردم ( بدلیل داشتن دسترسی و دیده شدن تاپیک برای بانوان در آخرین ارسال های تالار ) که فوراً به بخش آموزش منتقل شده و دسترسیم به تاپیک محدود شد.
بارها طی چند روز گذشته در اینجا ، تاپیک احوال پرسی و حتی گزارش مطرح کردم که جایی برای گذاشتن پست و ارسال در این تاپیک نیست. ( طبق عکسی که همینجا صفحه ی قبل گذاشتم )
اما اصلا تغییری ایجاد نشد.
http://www.hamdardi.net/showthread.php?t=46605&p=456326
من چند پست رو فقط بخاطر این گزارش ها از دست دادم و این آخرین گزارش من هست و دیگر پیگیری در این زمینه نمیکنم.
سلام، وقت شما مدیریت محترم و کارشناسان گرامی بخیر و شادی
ماه رمضانتون سرشار از رحمت پروردگار...:72:
از زحمات مدیریت محترم همدردی و سایر کارشناسان گرامی تشکر میکنم.
انتقادی که دارم این هست مدیریت و سایر کارشناسان خیلی کمتر از بقیه دوستان در تاپیک های پیچیده مشارکت میکنن.
من شخصا از دانش شما بهره میبرم و همچنین برخی استارترهای محترم یک راهنمایی فنی و دقیق نیاز دارن.
الان من چند روز پیش دو تاپیک برای بخش کارشناسان گذاشتم ولی فقط از بچه های سایت کمک کردن.
خانم فرشته ی مهربان و آقایان کارشناس ( با رنگ کاربری صورتی و بنفش ) حضور بسیار کمرنگی دارن و این مسئله بنظرم نیاز به توجه و بررسی داره.
بالاخره همه ی ما در روز اوقات فراغتی داریم که میشود حدود نیم ساعتش رو به سایت همدردی اختصاص بدیم. ( یا در هفته حداقل دو ، سه باری مشارکت مؤثر داشته باشیم )
لطفا مطلب من رو مد نظر داشته باشین ، متشکرم:72:
سلام، وقت بخیر
مدیریت محترم همدردی
متأسفانه باز هم تاپیک توانمند سازی به بخش علمی و آموزشی منتقل شده و من هیچ گونه دسترسی برای گذاشتن پست های جدید در تاپیک ندارم. این تاپیک اگر از بخش اعتقادی ، اخلاقی منتقل بشه قاعدتا دسترسی اعضای عادی به اون متوقف میشه و نمیدونم چرا باز این اتفاق افتاده!:81:
http://www.hamdardi.net/forum35.html
سلام، عرض ادب و خداقوت
مدیر فنی محترم، چند مشکل جدید مطرح هست؛
۱. پست هایی که ارسال میشن، مطلب دو بار در یک پست ارسال میشه. من برای بقیه دوستان هم دیدم چنین بود. گاهی وقت ها با همون بار اول ارسال ( دو بار پست میشه ) و گاهی وقت ها ارسال میکنیم یکراست میره تو صفحه ی ویرایش و اگر کسی باز ذخیره رو بزنه مجدد ( دو بار ) ارسال میشه.
۲. من میخواستم عکس بگذارم ( برای تاپیک هنر ) متوجه شدم هر چه روی لینک عکس میزنم چیزی جز یک صفحه ی سفید خالی نمیبینم. پنج ، شش بار امتحان کردم.
۳. وقتی میخوام مطلب رو ویرایش کنم و روی ویرایش میزنم لود نمیشه که محل ویرایش رو باز کنه بهمین علت مجبورم در تب جدید باز کنم تا بتونم مطلب رو ویرایش کنم.
حالا اگر اعضاء محترم مشکلی دیگری میبینن اطلاع بدند، با تشکر
:72:
گرینه تشگر غیر فعال شده، کلا گفتین میخاین تغییرات بدین من گفتم حتما تغییراتتون بهتر مبکنه سایت رو ، نگو زد داغون کرد همه چی رو. مثه وضعیت مملکت هست ، هر چی جلوتر میری بدتر میشه :311:
با سلام
با توجه به تغییر سرور به مرور تنظیمات جدید اعمال می شود. با تشکر از عزیزانی که مشکلات را اینجا منعکس می کنند ، خواهشمند است بازهم اگر مشکلی هست در همین تاپیک ارسال کنید تا پیگیری شود.
با تشکر
سلام
ویرایش کار نمی کنه ولی من یه شیوه پیدا کردم کار می کنه :)
پستی از خودتون که می خواین ویرایش کنید ، روی آیکون " ویرایش پست " راست کلید کنید ،،
با توجه به مروگرتون ( من کروم دارم ) open link in new tab را بزنید تا در یه Tab دیگه ، ویرایش پست باز بشه
بعد ویرایش کنید
- - - Updated - - -
سلام و خدا قوت :72:
برخی تاپیک ها وقتی صفحات قبل یا بعد رو میخوایم باز کنیم، باز نمیشه و چنین پیامی میبینیم.
Not Found
The requested URL /thread46156-2.html was not found on this server.
www.hamdardi.net