سلام؛
چند روزی هست که محمد ابراهیمی هیچ پستی ارسال نکرده؟! دلم براش تنگ شده.
برایش مینویسم:
درسته که رسم دنیا فراموشی است ،اما تو فراموش نکن که همدردان همدردی در لابه لای زمان به یاد تو هستند
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام؛
چند روزی هست که محمد ابراهیمی هیچ پستی ارسال نکرده؟! دلم براش تنگ شده.
برایش مینویسم:
درسته که رسم دنیا فراموشی است ،اما تو فراموش نکن که همدردان همدردی در لابه لای زمان به یاد تو هستند
سلام به همه دوستان عزیز همدردی :324: صدا میرسه؟
سلام سارا جووووووووووووون چطوری همه چی میزونه؟خودت خوبی؟خبری ازتون نیست؟
سلام دوستای گلم.:46:
چرا اینقدر تالار ساکته :302:.کجائین ؟؟؟؟؟؟
اومدم بگم من فردا دارم میام ایران :227:.تا ۳ هفته هم نمیتونم بیام تالار ولی خیلی دلم براتون تنگ میشه .:43:
دوستون دارم:72:
صبح قشنگ اولين روز هفته و آخرين روز از ماه بهمن همگي دوستان بخير :72:
امروز به هزار و يك علت يكي از صبح هاي خاص و بي نظير زندگي هر يك از ماست .:227::310:
آمدم تا ياد آوري كنم قدر اين روز را بدانيد و نهايت استفاده را از لحظه لحظه ي آن داشته باشيد :305:و مقداري از انرژي هاي خوب خودم را در نهايت احترام تقديم به شما نازنين دوستان بكنم .:227::46::310:
اولين ظهور از نشانه هاي نعمت
حضور mostafun عزيز است كه با حضور گرم و شكستن قفل سكوتش به يادمان مي آورد همه كبوتر جلد تالار هستيم .
خوش آمدي
سلام به همدرهای خوب خودم:72:
حالتون چطوره ؟ خوبید ؟ خوشید ؟ سلامتید ؟
اول تا یادم نرفته بگم، این آقای imans کجا رفت غیبش زد؟؟!!!
قرار نبود با اشنا کردن کسی با تالار و سایت خودش از اینجا بره ؟ قرار بود ؟؟
آهای آقای imans هرکجا هستی انشاء الله که حالت خوبه و از کسی هم دلخور نیستی(منظورم ما همدردهات هستیم)!
اگه دلخور شدی من که از طرف خودم عذرخواهی میکنم :72::72::
یه آقا محمد هم داشتیم که از مشکلات رفتاری همسرش شکایت میکرد، کجاست ؟
اما خودم یه حس عجیبی دارم، استرس و اضطراب و نمیدونم نگرانی یا چی ...
با نزدیک شدن به سال نو دلم میگیره چون یاد بابام می افتم :302:
قبلا میرفتیم خرید و هرچی می خریدیم می آوردیم جلو بابام پهن می کردیم و میگفتیم این چیه ، اون چیه و ...بابام نگاه میکرد اما حالا ...
ضمن عرض سلام و احترام به همه دوستان گل همدردی:72:
آنی جان! من که هر چی سرم رو خاروندم نفهمیدم امروز چه روزیه!
از صبح هم که از خواب پاشدم، سرم داره عین چی درد میکنه. استامینوفن جان هم هنوز کاری ازش بر نیومده. کلا E.N.T بنده درب و داغونه این روزا. چشم درد روهم که بهش اضافه کنی اونوقت می بینی که جنسم جور جوره:302:
حالا لطفا بفرمایید که امروز چه روزیه؟ و قراره چه گلی به سر ما زده بشه؟
ضمنا انرژی هات فکر کنم اشتباهی سر از جای دیگه در آوردن! بفرستشون بیان اینجا! آدرسو که بلدی؟
ضمنا به آقای mostafun هم خوش آمد میگم.
امشب داشتم ای میل تکونی میکردم، چشمم به جمال ای میلهای قدیمی روشن شد و کلی خاطره بازی کردم با این ای میلها. :43:
آاااای جوانی کجایی که یادت بخیر:305:
در همین میان یاد و خاطره برادر جوان و آگاه خودم، نقاب گرامی برام زنده شد و فکر کردم با نقل قول یکی دوجمله از ایشون یادآور جای خالیشون توی تالار باشم:
"... وقتی غمگین میشیم - خودم تجربش رو داشتم - تنها به یک بعد قضیه که اون هم بیشتر منفی هست می پردازیم
کلا عادت کردیم در طول زندگی به چیزهایی فکر می کنیم که نمی خواهیمش..انرژیمون رو بخاطر چیزی هدر میدیم که واقعا ازش متنفریم..."
امیدوارم نقاب گرامی هر کجا که هستند در سایه الطاف حق سلامت و موفق باشند:323:
سلاااااااااااااااام صبح قشنگ اولين روز از اسفند همگي بخير
به به چه روز فوق العاده اي . آسمان شهر من در اين منطقه ي ابري است و سرد ( اين هم از عجايب كلان شهر تهران عزيز ! )
و از عجايب تجربه هاي گاه به گاه زمستاني خبرتان دهم ، گنجشكها برگشته اند و چه مي كنند اين نازنين مهربانان خوش صدا و بازيگوش و با معرفت با اين قناري گرفتار و در بند همسايه كه نايلون پيچش كرده اند !و.... جاي همگي خالي .( ديروز گنجشكها نبودند و قناري همسايه نايلون پيچ تنها بود و....)
بانو بي دل نازنيننم
منتظر چه چيز خاصي بودي ؟!
خاص تر از اينكه هستي و هستم و نفس مي كشيم وزميني و خدايي و نوايي و.........آهنگ زندگي جاري است و چشم داريم و مي بينيم و پردازش مي كنيم زشت و زيبا را از نگاه محدود خود و....و دستهايي داريم كه به مهر و خشم به سمت هم دراز ميكنيم و.......پاهايي كه روهرو هستند و بي قرار و بي قراريشان را درك نمي كنيم و....
اما ديروز گذشت امروز، امروز است با فرايندهاي و وپژگيهاي خودش . نه من آدم ديروزم نه آدم فردا و تو نيز ...و زمين هم .....و آسمان هم
پس امروزمان در ثانيه هايش زيبا .
خدا رو شکر
آقای imans برگشته:310:
رسیدن به خیر برادر :72:
حال و احوال یاران همدردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااام
عیدتون مبارک.....خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خب خدا رو شکر :323:منم خوبم...
انی جوووووووووون خیلی انرژی مثبتی هاااااااااااااا:310:,واقعا هاااااااااا چرا ما ازین دید به زندگی نگاه نمیکنیم,وجود همچین افرادی تو همدردی یه نعمته:46:
سارا جوووووووون امیدوارم توام خوب باشی :227: چند وقتی پست نمیزدی دلم میگرفت خیلی شاد و شیطونی با پستات کلی منم شاد میشدم :311:
دوستتون دارم:72:
سلام به همگی
بابا تورو خدا بیاین الکی به آدم بگین دلتون تنگ شده چی میشه مگه؟
آخه چه وضعیتیه سه روزم نیای تالار هیچکی نمیگه تو کجایی؟ نه خبری از بهشته (مریض بودی خوب شدی؟) نه تسوکه نه سیسیلی نه شیدا نه ...
میدونم که دلتون تنگ نمیشه برا آدم خودم اطمینان دارم:311: ولی الکی بیاید به آدم امید واهی بدین که بد نیست نه؟
اومدم شهرستان مامانم بعد از دو روز امروز بهم زنگ زده من حموم بودم وقتی برگشتم دیدم مامانم زنگیده خوشحال پریدم رو گوشیم و بهش زنگ زدم میگم سلام مامان نگران شدین؟ (تو رویاهام دارم فکر میکنم میگه ببببببببله معلومه!:43:)
میگه تلویزیون هیچی نداشت حوصلم سررفت بهت زنگ زدم!!!!!!!!!!:311:
حالا پارسال که میخواستم کارشناسی ارشد شرکت کنم گفت حق نداری نه شهرستان بزنی نه راه دور تو تهرون یکی از همین دانشگاههای اطراف خونمون بزن من دیگه تحمل ندارم!!!!!!!!!!!
بچه ها یه نفر تو اتاقمه والنتاین از سه تا پسر کادو گرفته داشت یکی از اون کادها رو واسه یه پسر چهارمی کادو میکرد بهش بده!!!!! بهش میگم مگه تو چند تا دوست پسر داری؟ میگه اینا که دوست پسر نیست اینا دوستامند!!
خدا قربونت برم ما که ناشکر نیستیم چون میدونم که دل همه واسم تنگ میشه:227: دختر به این دوست داشتنی ای، به این ماهی:46: به این نازی :227: ... مگه میشه کسی دلش براش تنگ نشه!!!! (سنگ پای 2011 جدیده جدید) منتها اینقدر کم طاقتیم و به قول اون بزرگوار کبوتر جلد که فرصت نمیدیم!
مثل بقیه ی اعضا که دل منم براشون تنگ میشه.:46:
راستش توی خواب هم نمی دیدم که کسی را پیدا کنم که این قدر باهاش شباهت فکری داشته باشم حالا این که خودم پیدا کنم که پیشکش این که خانواده ام که معیارهاشون با معیارهای اشتراکشون 30 درصد هم نبود این جور کسی را پیدا کنند واقعا برایم غیر قابل تصور بود! بیش از پنجاه مورد را بهم معرفی کرده بودند و همه توی همون مراحل اول گزینش رد شده بودند! و حالا این دختر خانمی که پیدا کرده اند عمرا فکر نمی کنم چند سال می گشتم پیدا می کردم همه کسانی که پیدا میشدند من اون ها را لایق خودم نمی دونستم! (از لحاظ ایمانی وگرنه من آدم مغروری نیستم ) توی این مورد من خودم را لایق اون نمی دونم!
دیشب برای بار جلسه دوم رفتم خواستگاری!
الان منتظر نتیجه ام توی دلم می گم که خدایا هر چی تو بخوای راضی ام و اگه هم نشه حتما خیری توشه اما نمی دونم اگر این مورد نشه تا چقدر وقت دیگه باید باز بگردم تا مورد خوبی پیدا بشه!
برام دعا کنید!
سلام یاسا! غایب بودی مگه؟:311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
راستی، نبودی تو تالار؟:58:
ما هم اینجا خدایی نکرده قاقیم دیگه؟ (راستی قاق چیه؟ یه وقت حرف بدی نباشه؟:163:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
به چشم مبارک نمیایم؟
چه مامان با حالی داری! درست عین مامان خودم:311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
نگران نباش، دوست پسراشم یه عده عین خودشن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
موعود خانومی سلام
کجا بودی
خانومی اومدی تالار... دلم واست تنگ شده بودی... چه حال چه خبر؟:43:
سلام
بالهاي صداقت ، نبايد عكست رو توي تالار بزاري من عكست را سانسور كردم:311:
دمت گرم جناب سنگتراشان ... صاحب اختیارید... تالار خودتون هست... ماشااله دست به قلمتون هم که عالیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
:104::104::104:
خوش ذوقي جالبي بود كلي خنديدم .ممنون
بالهاي صداقت تو جيگر مني با اين عكس خوشگلت . :46:خيلي عكست بامزه است . اما چرا اينقدر لاغر شدي و مسئله ي اصلي اين چشمهاست !!!!!!!!:311::46:
موعود خوش آمدي كفتر جلد . :46:
موعود جان ببین اینها دارند به من می خندند :302:
من واسه اومدن تو هول شدم عکسم رو گذاشتم توی تالار http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...4a7b88f338.gif
ما داريم سعي مي كنيم با هم بخنديم نه اينكه به تو بخنديم عزيزم .
خودت كه خوب مي دوني شوخي است و اين عكس هم عكس واقعي تو نيست . خانم گل . اين حس صميميت هست اگر تونستي يك عكس خوشگل هم براي من پيدا كن و بگذار يه خورده حالا به من بخنديم .
جدي كار جالبي است . مي خوام ببينم آني از نگاه بالهاي صداقت چگونه است ؟چه كيفي مي ده ؟!
سوژه ي عكس درخواستي
آني وقتي كه به بالهاي صداقت و موعود و...كل بچه هاي تالار مي گه كه دوستشون داره .
وای ممنون آنی جان که اجازه فرمودید عکستان را بگذاریم:227:
با اجازه بزرگترها بنده شروع میکنم.
وقتی آنی کوچیک بود
http://1.bp.blogspot.com/_rXbFzaGP6u...meditation.jpg
بزرگ که شد
http://happinessrx.files.wordpress.c...on-cartoon.jpg
وقتی آنی فسیل میشود (بعد از دو هزار سال)
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...UC0gnSrm58&t=1
شرمنده! دیر گفتی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
البته باشه چشم اونم میذاریم.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...PHFpUuzRf9NjCw
بي دل من اين عكسها را ندارم :311:و نمي تونم ببينم :302:
درستش كن عزيزم :46:
دنیا رو ببین چه گنده! کور به کچل میخنده:58:نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
اختیار دارین شما تاج سرین :46:نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
ولی من افتخار آشنایی خیلی زیاد با همه ی اعضا ندارم و درضمن مگه میتونم با شما بزرگای تالار شوخی کنم؟ ترجیح میدم سربه سر همین بچه مچه ها بذارم دیگه! بهشت و تسوکه و شیدا و ...:163:
یاسا بنظرم ارتباظ ضرب المثلت با نقل قولی که از بنده کردی مثل رابطه گودرز و شقایق بود:311:
بچه ها این آقای baby باز نزدیک عید شد و غیبش زد! یعنی کجا میتونه باشه؟
[img]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSs-VQlvX9e5S-
j6L2iGd5woWajXG19tcQ83fvTOrqLu_PmJUkXjQ[/img]
کمک خواستید زنگ بزنید تسوکه و کیوان و ... اینجا همدرد زیاد دارین، خلاصه تعارف نکنید:311:
.................................................. .................................................
3 تا عکس دیگه گذاشتم اما لود نشد مجبور شدم حذفش کنم!
آقای مدیر چرا اینجوری شده؟
یاسا من دلم برات تنگ شده بود,
تو اون صندلی هه بود یخ یخ بود:311:پرسیدی کیا نباشن دلت براشون تنگ می شه؟ گفتم بخوام غربال کنم بیشتر از 10 تا می شن یکی ش خود تویی,
پست هات همیشه مستدام،
در آستانه شروع سال جدید مادر گرام ما را بیچاره کرد( اشک تو چشماتون جمع شه تا ادامه بدم...) جمع نشد؟ ( هیشکی منو دوست نداره:302:)...
ما عید نخوایم کی رو باید ملاقات کنیم؟ عید می خوایما مهمون نمی خوایمممم:311:
این ترم مرخصی نگرفته بودم الان تو خوابگاه بودم:227::227:
مادر محترمه از اینجا رد شد بهش نگینااا.. ما بسیار دوستش می داریمممممممم:43:
سانسور آقای سنگتراشان خیلی باحال بود:311: کلـــــــــــــــــــــــ ی خندیدیم:199:دست به قلمتون هم حرف نداشتا:311: ای ول مدیر همدردی:227:+ ( آیکون پرتاب گل به سر و روی مدیر)
و این که:
یه امتحان هم دارم چند هفته دیگه، همه زحمت های 1 ساله م... تا اون موقع نمی تونم بیام تالار ولی...
دلم برا همتون تنگ می شه، تک تک تون...
التماس دعا...
به به اوىژه جون چه عجب كم پيدا بودى...خوشحال شدم اى بابا باز سارا جون غيبش زد
دلم تنگ شده سارا خانم
سلااااااام
حال و احوال بر و بچه های همدردی چطوره ؟
امیدوارم حال همه تون خوب باشه و دلتون شاد و لبتون خندون :310:
من که .........استرس دارم، می ترسم ، نگرانم
نمیدونم چرا از این ماه اسفند خوشم نمیاد:302: ناشکری نمیکنم ها ، دست خودم نیست
همیشه این موقع ها بیقرار میشم و مضطرب
چکار کنمممم ؟
به به به........غزاله خانوم گل گلاب! از این ورا خانوووووووووووم!
چه حال؟ چه خبر؟
دست قشنگه رو بزنیم؟ تبریکه رو بگیم بالاخره عروس خانوووووووووووووم؟
نکنه عروس خانوم شدی و از ترس شیرینی دادن صداشو در نمیاری؟
من که دلم غش میره برای یک شیرینی خوششششششششششمزه عروسی!:227::104::227::104::227::104:
سلام خدمت سرکار خانم چکامه
صفا اورید خانم. :72:
من داستان زندگیتون رو خوندم و بنظرم فردی استثنائی هستید. از آخرین ارسالتون بیشتر از یکسال می گذشت و از اینکه باز بین دوستان همدردی می بینمتون خیلی خوشحالم.
البته امیدوارم همه چیز عالی باشه و مشکلی نداشته باشید.
چکامه جان اوضاع به کامه؟
سلاااام
اهالی همدردی حالشون چطوره؟
انشاء الله که همگی خوبید:310:
منم مشغول کارم:82:
این روزهای آخر سال سرم شلوغتر شده و از طرفی
حوصله ام کمتر
استرسم بیشتر
کسالتم بیشتر
اماااااااااا
امیدم به خدا خیـــــــــــلی خیلی بیــــــــــــشتر:323:
با این همه گرفتاری و دلتنگی و اعصاب خوردی ، احساس میکنم خیلی به خدا نزدیکتر شدم و همین روزهاست که خدا یه هدیه بهم میده، حالا می بینید!:310:
دیروز آخر وقت دو ساعت مرخصی ساعتی گرفتم که برم سرخاک پدرم:46:
وقتی رفتم هنوز خونوادم و دیگران نیومده بودن...
خیلی حس خوبی داشتم که قبل از همه رسیدم...
یه راز داشتم که تا وقتی بابام در قید حیات بود بهش نگفته بودم ، یعنی به هیچ یک از اعضای خانوادم نگفتم! اما دیروز حسابی با بابام حرف زدم و رازمو بهش گفتم:163:
خودش میدونه دختر بدی نیستم اما باور کنید حتی حالا که سرخاکش گفتم خیلی خجالت کشیدم و با شرم و حیا بهش گفتم.
گفتم بابا جون مگه همیشه نمی گفتی " خدا ازت راضی باشه " خب حالا برام دعا کن.خودم که بار گناهم زیاده و سنگین ، شاید خدای مهربون به خاطر رضایتی که تو ازم داری کمکم کنه و مشکلمو حل کنه...آخه میگن رضایت و نفرین پدر و مادر در حق
بچه هاشون برای خوشبختی یا عدم خوشبختیی شون خیلی تاثیر داره و مهمه:316:
میدونم دعام میکنه.
از شما دوستان عزیز هم التماس دعا دارم:316:
سلام به اعضای خوب تالار مدیر خوب همدردی مدیران خوب تالار در اخر سال 89 حالتون خوب باشداین رو ز های اخر سال خیلی سر شلوغ شده است انشا الله که همگی خوبید براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
علیک سلام,
ای روزگار! چه دوره و زمونه ای شده ها!خواهر!http://www.hamdardi.net/imgup/5521/1...0833134b1f.gif
محمد جان تو سرت شلوغ شد ،و این واگیر شد، و فراموش شد.:82:
یک برگ کهنه کردم و یک برگ جدید اضافه شد و باز از درخت کم شد.اما چون فراموش شد؛کسی نمیدونه چی به چی شد؟! به جان ناظم همایونی تالار
چی مبهم نوشتم؟! خب کردم؛ http://www.hamdardi.net/imgup/5521/1...5f6779f285.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/5521/1...8318a88a18.gifاز این طرف اضافه شد و از آن طرف کم شد......
(حالا تو کف بمونید که دارم چی میگم)
دم همراه اول گرم؛که اول صبح دیروز برام پیام زد،ای ولhttp://www.hamdardi.net/imgup/5521/1...239e82e0c9.gif
فکر کنم باید آسه آسه، به فکر باشم http://www.hamdardi.net/imgup/5521/1...dccb644d32.jpg آره کیوان جان اشکال نداره http://www.hamdardi.net/imgup/5521/1...0bf6e0c628.gif
آقاي ناظم اجازه؟ ميخوام پست پرابهام و ايهام شما رو تفسير كنم با اجازه
فقط خواهشا اگر تفسيرم كاملا غلط بود به روي مبارك خودتون نيارين و ضايع نفرمائيد
.نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
به روی خودم نیاوردم:311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
ای بابا!
آقا کیوان بابا ما دلمون خوش بود شما رفتی معلم شدی...سر براه شدی:163: و خلاصه دیگه از تریپ رمزآلود بودن و سکوت غمغینانه و داریوش و... اینا اومدی بیرون.
حالا حکمت این نوشته های شبیه پیشگوییهای نوستراداموس حضرتعالی چیه؟
اینبار تریپ عاشقیته؟:311: بسوزه پدر عاشقی!
پسرم! مادر! بخدا این بچه های (دانش آموز) بنده خدا گناه دارند! خدایی نکرده معلم ورزش دارند نه دبیر فلسفه!
نه یاسا جان! اینا هیچکدومشون ضد زن نیستن! اینا همش هارت و پورته! شما باور نکن!
نشنیدی میگن: نفرت مقدمه عشقه؟
کلا این آقایون هر کدوماشون که قراره به غلامی پذیرفته بشن:311: قبلش چند صباحی کری میخونن.
البته این آقا کیوان ما بنده خدا اصلا تو این باغها نبود! از وقتی ما ایشونو دیدیم، قیافه پروفسور همین شکلی بود. شما به گیرنده هاتون دست نزنید. اشکال از فرستنده است!
کلا ما سعی میکنیم به همین شکلی به حرف اومدن آقا کیوان هم راضی باشیم و خدا رو شکر کنیم. چون من دیگه داشتم کم کم نگران میشدم اما خوشبختانه دیدم که خطری متوجه ایشون نیست!
حالا ننه! طوری نشده! امسال عید هم زنبیل ات رو بیار، انشا الله خدا ایندفعه یه همسر خوب برات میذاره توش:227:
زنبیله رو داری هنوز؟:311:
یاسا جان، کیوان و کامران و بی بی و... کلا end بچه مثبت های تالارند.
خدا انشالله نصیب گرگ بیابون نکنه مادر! قبلنها یه دو سه تایی بودن (نه همون دو تا) که کافی بود یک کلمه حرف بزنی! عین اژدها بهت حمله میکردند و تکه پاره ات میکردن!
خدا رو شکر سایت از اشرار پاکسازی شد. و الان شبها که ما میخوابیم...آقا پلیسه بیداره
.................................................. ..............
راستی همراه اول، تولدتون رو تبریک گفت؟
ما هم تبریک بگیم؟
آقا اسفندی تشریف دارند؟
یکی از خصوصیات اسفندی ها همین اطلاعات ندادنه!
اگه میتونستن، شناسنامه هم نمیگرفتن که کسی از وجودشون روی کره زمین خبر نداشته باشه!:58:
فکر کنم بهتر بود به جای معلم ورزش شدن، میرفتید توی یکی از این اینتلیجنس سرویسها استخدام میشدید. بد نبود ها!
http://www.hamdardi.net/imgup/5521/1...fca60c2ed1.gifنقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
این تا اینجا
راستی این طفل معصوما دارن افسرده میشن!!!
تولدت مبارك كيوان جان
سلام بچه ها. من تازه کارم.از آدمای اینجا بسی خوشم اومده. دمتون گرم.به همتون خسته نباشید میگم.من 19 سالمه کمتر از اون چیزم که مشاوره بدم ولی همه جا خودمو ازین به بعد قاتی میکنم:227:
در روزگاری که بهانه های بسیار برای گریستن داریم ،
شرم خندیدن، به مضحکه هم میهنان مان را بر خود نپسندیم.
کار سختی نیست نشنیدن، نخواندن و نگفتن لطیفه های توهین آمیز...
با اراده جمعی این عادت زشت را به ضدارزش تبدیل کنیم.
کار سختی نیست، برای دوستانتان بفرستید
:72:با عرض سلام و ادب و احترام به اعضای محترم تالار همدردی
باز هم بعد از مدتی به دنیای مجازی سر زدم و خواستم از شما دوستان گرامی احوالپرسی کرده باشم اما به دلیل شارژ نبودن آکانت مجبور شدم در این بخش مطلب بنویسم که باز هم از مدیران گرامی عذر خواهی می کنم .
چون رفته رفته به سال جدید نزدیک می شیم و شاید فرصت نشه در ابتدای سال نو خدمت شما برسم و تبریکی عرض کنم خواستم تا از همین الان پیشاپیش سال جدید رو به همه شما عزیزان تبریک بگم و بهترین آرزوها را برای شماداشته باشم .
ان شاالله امسال سالی سرشار از خوبی و خوشی و به دور از گرفتاریها و مشکلات برای همه شما باشه و با دلی خندان در کنار کانون گرم خانواده هاتون باشید و لحظات قشنگ زندگی رو با خوبی و خوشی سپری کنید :72:
موفق و پیروز باشید:43::72:
سلام مدیر خوب همدردی اخر سال خیلی سر شلوغ است مدیران خوب تالار اخر سال خیلی سر شلوغ است کم به تالار سر می زندخانم سارا کم به تالار سر می زنید خانم موعود اقای لرد حامد اقای نقاب خانم باران 68 خانم گل مریم خانم مهتاب چند وقتی تو تالار نیستند امیدوارم زودتر به تالار بر گرددجا در تالار خالی است براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72: