RE: لوح تقدیر و سپاس از دوست خوبم .....
امان از دست تو بي دل
به واقع دوستت دارم و خدا را شكر مي كنم كه نازنيني چون ترا در تالار داريم .
بدينوسيله از روحيه ي خوب و انرژي مثبتي كه در تالار ريخت و پاش مي كنيد از شما تشكر مي كنيم و اين لوح تقدير از طرف تمامي اعضاي تالار همدردي تقديم شما مي گردد .
بيب بيب هورا ، بيب بيب هورا بي دل
اگر گذاشتي شيطونك خانم مثل يك قواره خانم به كار و زندگي ام در تالار برسم
لوح تقدیر وسپا س
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم با لهای صداقت
بدینوسیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات و محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سا ر ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعا ل مسلت داریم:72::72::72::72:
به نمایندگی از دوستان اعضا تالار همدردی
منم به این وسیله از محمد ابراهیمی عزیز و شیدا حاتمی نازنین به خاطر مدیریت خوب صندلی داغ . و از جناب sci گرامی برای راهنمائیهای خوبش در تاپیک می خواهم همسر دوم شوم صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم و از خدای بزرگ آرزوی توفیقات روز افزون را برایشان دارم
شاد و سربلند و خرم و تندرست باشید در لحظه لحظه های زندگی
آمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــین :323::323::323::323:
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و برادر گرامی اقای خا ر پشت
بدینو سیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات و محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سا ر ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعا ل مسلت داریم:72::72::72::72:
محمد جان ممنون
این لوح تقدیرو با چی میفرستین
پیک موتوری ؟
زحمتتون نشه ادرس بدین خودم میام میگیرم http://www.pic4ever.com/images/bliss.gif
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم اریا نا
بدینوسیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تا لار گفتگوی همدردی و زحمات و محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سا ر ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعا ل مسلت داریم:72::72::72::72:
به نمایندگی از دوستان اعضا تا لار همدردی
من واقعا از نظر لطفی که به بنده داشتیدکمال تشکر رادارم.
کما اینکه اصلا شایسته این لوح نبوده وبا اجازه شما ودوستــــــان می خواهم این لوح
ارزشمندرابه خانم بالهای صداقت که دلســــوزانه وبا آرامش مشکلات دوستان راتحلیل
می کننداهدانمایم.:72:
بدينوسيله از زحمات دوست خوبمان جناب آقاي sci كه با راهنمايي هاي ارزشمندشان گامهاي موثري در حل مشكلات مراجعان برداشته اند تقدير و تشكر مي شود.
اين لوح تقدير به پاس حضور شما در تالار تقديم مي گردد.
به نمايندگي از دوستان و اعضاي تالار همدردي
همواره شاد و موفق و پيروز باشيد
http://www.hamdardi.net/imgup/21952/...a4d94ae8d9.jpg
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم فرشته مهربان
بدینوسیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات و محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سا ر ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعا ل مسلت داریم:72::72::72::72:
اين هم لوح تقدير به افتخار فرشته مهربان عزيز كه بسيار در تالار زحمت مي كشند:
http://www.hamdardi.net/imgup/21952/...cadcc88ac7.jpg
موفق و پيروز باشيد:72: