با سلام
لطفا اگر از اين به بعد با error مواجه شديد، نوع erroe و مشخصاتش را بفرماييد تا بررسي شود.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
لطفا اگر از اين به بعد با error مواجه شديد، نوع erroe و مشخصاتش را بفرماييد تا بررسي شود.
Type error: Object Required
آقا این مشکل چیه که تالار مثل این عابر بانک ها بعد از ساعت 12 شب به مدت چند ساعت میره تو کما :311:
نمیدونم دیگران هم این مشکل رو دارن یا نه اما تمام صفحات تالار به سختی بالا میاد و رنگ و رو پریده بالا میاد
حتی رنگ و لعابی که میتونستیم به این نوشته ها بدیم هم پریده
چکار کنیم ؟ آیا دیگران هم این مشکل رو دارن ؟
به مرورگر هم ربطی نداره کلا این مشکل هست .
نکنه مدیرا به تالار ساعت دادن که دیگه ساعت خواب تالاره و برای همینه که بی رنگ و رو میشه و دیگه صفحاتش باز نمیشه:311:
ببخشید من این مشکلی که گفتید ندارم ولی یه مشکل دیگه دارم قسمت فرم کمک های داوطلبانه به همدردی اصلا بالا نمیاره از طریق hamdardi.com هم که میریم قسمت پرداخت اینترنتی که با کمک سایت وفاقه تمام عملیات رو انجام میدی بعد خطا میده و واریز نمیکنه نمیدونم خواهشمندم بررسی بشه. ممنون میشم.
با سلام
baran.68 گرامي
مشكلي كه گزارش كرديد احتمالا مربوط به سيستم خودتون باشد، فكر كنم بايد يك مونيتور جديد تهيه كنيد:311:
كنجكاو محترم
ضمن تشكر از گزارش مشكلاتتون.
مشكل اول حل شد. مشكل دوم نيز در حال پيگيري از طريق مسئول فني پرداخت اينترنتي هستيم.
انشاء الله بزودي مرتفع شود.
یعنی مانتیور من فقط به همدردی حساسیت پیدا کرده !!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
آخه با سایت های دیگه میونه خوبی داره ، خیلی وقت هم نیست که با همدردی آشنا شده آخه مانتیور جدیده اما اول کار و این حساسیت ؟ عجیبه !!! باید ضد حساسیتی آنتی هیستامینی چیزی بهش بدم .:311::311:
ممنون از پیگیریتون
سلام مشکل پرداخت از طریق اینترنت از طریق سایت وفاق هنوز حل نشده .
سلام
من تو صفحه پروفایلم تعداد روزهای باقیمانده از شارژ کاربری رو نمی تونم ببینم. تازه حق عضویت پرداخت کردم. پر رنگ شدم اما همچنان نمی تونم تعداد روزهارو ببینم. مشکل از کجاست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط green
پی گیری می شود
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط green
حل شد.:72: