RE: خانومم میگه خسته شدم ازت, واسم اهمیتی نداری !
خدا سایه پدر و مادرا رو از سر ماها کم نکنه !
مادرم الان به خانومم زنگ زد البته با هماهنگی که با من کرد و گفت :
" سلام دخترم, خوبی ؟ زنگ زدم تا چند مورد رو بهت بگم تا راحت تر تصمیم بگیری. چرا فکر میکنی من سیاست مدار و فضولم ؟ مگه من چیکار کردم ؟ گذشت رو میگی سیاست مداری ؟ آخه چرا ؟امیررضا فقط با تو کامله ! چرا فکر میکنی من امیررضا رو بیشتر دوست دارم ؟ به خدا من واسه دو تاییون میمیرم ! آرزوم اینه که شماها خوشبخت بشین دخترم. من تورو مثه دختر خودم دوست دارم عزیزم. الانم زنگ زدم تا بگم تو هنوزم اینجا تو قلب و خونه ی ما جا داری< هنوزم همه دوست دارن اینجا, اینا رو گفتم تا راحت تر تصمیم بگیری."
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hasti3
چشم آخه اون موفع کیبوردم فارسی نداشت
چشمت بی بلا خانمی:72:
گاهی وقتا ادم نمیخواد طرف مقابلش زیاد تحویلش بگیره و نمیخواد با بعضی ها زیادتر از حد صمیمی بشه اما اونا میخوان و این لج ادمو در میاره
من در این مورد کاملا همسرتو درک میکنم اگه خواستی بعدا در پیام خصوصی بهت میگم چرا!؟
اگه امکان داره و زحمتی نیست واسم پیغام خصوصی بفرست. ممنون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hasti3
چشم آخه اون موفع کیبوردم فارسی نداشت
چشمت بی بلا خانمی:72:
گاهی وقتا ادم نمیخواد طرف مقابلش زیاد تحویلش بگیره و نمیخواد با بعضی ها زیادتر از حد صمیمی بشه اما اونا میخوان و این لج ادمو در میاره
من در این مورد کاملا همسرتو درک میکنم اگه خواستی بعدا در پیام خصوصی بهت میگم چرا!؟
چرا؟؟.......... خب اینجا بگین ما هم بدونیم:72:.........
راستی یادم رفت جواب خانومم رو بگم. اون به مادرم گفت :
من دروغ نمیگم ! پسر شما هر چی دلش میخواد میگه !!! ( الله اکبر ). اون به من بی احترامی میکنه نه من !!!!!!!!!!!!!!!
آخه چرا این دروغ داره میگه. شماها که شاهدین ! منه بدبخت که چند روز فقط منت کشی میکردم ! از امروز حتی نمی خوام جواب سلامش رو بدم. این تصمیمیه که گرفتم.
مادره من پای تلفن گریه اش گرفت, که ما تورو دوست داریمو ... اما اون اصلا به روی خودش نمیاورد.
خدا چرا ...
بهتره منتظره جواب بقیه نباشم!!بیخیال
از آقای سنگ تراشان میخوام این تاپیک رو پاک کنند.
سلام امیررضا1
تمام كاربرانی كه در این تالار فعالیت می كنند ملزم به اجرای تك تك بندهای قوانین تالار همدردی هستند.
این هم لینك قوانین تالار همدردی
این تصویر هم را جهت سهولت بیشتر از قوانین تالار در ذیل قرار می دهم
http://www.hamdardi.net/imgup/28/124...1758afce41.JPG