براي افرادي مثل من هم كه همچنان در شك و دودلي بين خوشبختي و بدبختي دست و پا ميزنن دعا كنيد....
نمایش نسخه قابل چاپ
براي افرادي مثل من هم كه همچنان در شك و دودلي بين خوشبختي و بدبختي دست و پا ميزنن دعا كنيد....
سلام امشب دعا كنيم اعضا قديمي تالار زودتر به تالار بر گردد امشب دعا كنيم براي شفا گرد افريد
سلام امشب دعا كنيد اعضا قديمي دوباره به تالار بر گردد امشب براي شفا بيماران دعا كنيدامشب براي خانم دكتر دعا كنيد
الـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــتماس دعای فراوان
:323::323::323::323::323:
سلام اعضا تالار امشب براي خانم فرشته مهربان دعا كنيد:323::323:
سلام:72::
سلام به همه دوستان تالار همدردی...
می دونم خیلی از اعضا تالار ارزوهایی دارند..خوب می دونم..ولی می خوام از همه دوستان که امشب رو لاین میام درخواستی بکنم و امیدوارم روی منو زمین نندازید....
من و خیلی از شما می دونیم که یکی از دوستان فعال تالار که به حق خیلی به دوستان در مسائل و مشکلاتشون بی چشمداشت کمک می کنه فرشته مهربان عزیز هست....ایشان همان طور که بارها گفتند سفر کرده ای دارند..من از هرکس که امشب انلاین میشه می خوام و خواهش می کنم امشب انحصاری و ویژه دعا کنید تا خداوند این یار سفر کرده را به وطن بازگرداند.....
می دونم روی منو زمین نمی ندازید..
هرکس وارد این تاپیک میشه و این پیام رو می خونه دوست دارم دستشو رو به اسمون گیره و از خدا بخواد همان طور که فرشته جان دل خیلی از تالاری ها رو بی منت شاد کرده و می کنه خداوند دلشو شاد شاد بکنه و خبری از سفر کرده برسه..دعا کنید از ته قلبتون....
الهی آمـــــــــــــــــــــــ ـــــــین:323:
الهی آمین :323:
خدایا بنده ی کوچکت دعایی دارد بگوید؟؟
بگو
خدایا دعای دوستانم را پذیرا باش.
سلام خانم موعود چند وقت به مرخصي رفته است بيمار است اعضا تالار براي خانم موعود دعا كنيد
:323::323:
یا قاضی الحاجات! حاجات خیر همه حاجتمندان تالار را برآورده بفرما
یا من اسمه دوا و ذکره شفا! همه مریضهای تالار را شفا عنایت بفرما
یا ارحم الراحمین همه اعضا تالار همدردی را مورد لطف و رحمت خویش قرار ده و عاقبت به خیر بفرما
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/i.../d/d2/doat.jpg
اقاي كيوان در تالار خيلي زحمت مي كشد براي اقاي كيوان دعا كنيد:323::323: