شاد عزیز دوستت دارم با اینکه ندیدمت.با اینکه با تو همکلام نبودا م.احساس دلتنگی غریبی بر وجودم سا یه افکنده.
شاد عزیز بمان برای همدردی.بمان شاید فرصتی یابیم تا باز هم از خودمان بگوییم و از زیبایی ها و از زشتی ها و از دردهای پایان ناپذیر.
نمایش نسخه قابل چاپ
شاد عزیز دوستت دارم با اینکه ندیدمت.با اینکه با تو همکلام نبودا م.احساس دلتنگی غریبی بر وجودم سا یه افکنده.
شاد عزیز بمان برای همدردی.بمان شاید فرصتی یابیم تا باز هم از خودمان بگوییم و از زیبایی ها و از زشتی ها و از دردهای پایان ناپذیر.
یادمون نره شادی برای هر چه زودتر برگشتنش به آرامش نیاز داره اینو خودش قبل از این اتفاق به همسرش گفته(طبق گفته های روزن)
بچه ها هر کسی 100 بار (الله صمد ) بگه
هر کی گفت بنویسه
سلام !
خبر جدیدی نیست.؟من فقط به این امید میام تالار که یه خبر شاد و جدیدی از شاد عزیز اینجا اومده باشه!
راستش وقتی یادکلمه شاد میفتم یا میخواهم به کسی یا خودم بگم باید شاد باشه /گریه ام میگیره!
توبرای ما دعا کن شاد عزیز تا آروم بگیریم و توی اون جنگلی که گفتی اگه پیداش کردی و آروم گرفتی یاد این باش:قول دادی برمیگردی و به ما آدرسشو میدی!ما خیلی اینجا برات دلتنگیم برگرد!
گر از این کویر وحشت
به سلامتی گذشتی
به شکوفه ها به باران برسان سلام ما را!
بچه ها خوندین؟ من تا حالا 200 تا
من هم 200 تا
من شد 500 تا
600تا
نمیدونم باید چی بگم فقط خیلی براش دعا خواهم کرد.شاد عزیز لطفا زودتر خوب شو آدم های زیادی منتظرت هستند.(به امید خبرهای خوش از روزن)
من هم الان این ذکر رو میگم
700 تا بچه ها کمک کنید