نوشته اصلی توسط
gholam1234
سلام خانم سون. سوالای من:
سلام آقا غلام
1- عبارت pschologically weak به چه معناست؟ راه برون رفت چیه؟
من تا حالا این عبارت رو نه شنیدم و نه جایی دیدم ، توی اینترنت سرچ کردم و اونجا هم پاسخ روشنی نداده بود ، اونطور که دیدم به معنی ضعف نفس و اراده بود . اگر واقعا معنی این عبارت همین است که توی اینترنت پیدا کردم بهم بگین درسته تا من توضیحاتی رو که در این مورد مطالعه کردم براتون بگم .
2- شخصیتتون درونگرا یا برونگراست؟
فکر میکنم بیشتر درونگرا ، حتی تست mbti هم دادم که نتیجه درونگرا بود ، مثلا اگر مدت های طولانی توی خونه بمونم و بیرون نرم احساس بدی ندارم و اذیت نمیشم و خب اغلب زیاد صحبت نمیکنم مگر اینکه واقعا به یه مبحثی علاقه داشته باشم و یا جوگیر شده باشم :) و یه نکته ای که چند وقت پیش پی به اون بردم این بود که من بیشتر اوقات فیلم هایی که قبلا دیدم دوباره و چند باره میبینم و کمتر پیش میاد که فیلم جدیدی که میگیرم رو به اندازه ی قبلی ها ببینم و اتفاقی یکبار توی فضای مجازی خوندم افرادیکه فیلم هارا چند باره میبینند و کمتر سراغ فیلم های جدید میروند شخصیت درونگرایی دارند .
ولی خب خیلی از اوقات هم بوده که در جمعی بودیم و بخاطر صحبت های جذاب و خوبی که داشتم توجه و نظر همه جلب میشده سمت من .
ولی خب باز هم میشه گفت درونگرایی در من بیشتره
3- اشتغال خانم بعد از ازدواج چه محاسن و چه معایبی میتونه داشته باشه؟ شما خودتون راضی هستین؟
بنظر من یه خانم چه قبل و چه بعد از ازدواجش بهتره شاغل باشه و از خودش درآمد داشته باشه ، ولی بهتره بعد از ازدواج کنترل شده باشه تا فرد بتونه به زندگی مشترک خودش هم رسیدگی کنه ، محاسن رفتن سر کار این هست که زن برای خودش منبع درآمد داره و نیاز نیست برای دریافت پول از همسر خودشو کوچیک کنه و هر چیزی که دوست داره میتونه برای خودش بخره ، موجب بالا رفتن عزت نفس و اعتماد بنفس در فرد میشه که این یک نکته ی خیلی مهمه ، در اعماق وجودش به این باور میرسه که مفید واقع میشه .
من خودم قبلا فکر میکردم بهتره خانم خانه دار باشه اما نظرم تغییر کرد . و دوست دارم تا وقتی ازدواج نکردم بتونم شغل خوبی پیدا کنم . ما آدما قراره تو این دنیا زندگی کنیم نه اینکه برای بدست آوردن پول بیشتر و موفقیت های بالاتر زندگی کردن رو فراموش کنیم ، بنظرم بیشتر آدما فکر میکنن اول باید همه ی مسائل زندگی روبراه بشه و آماده بشه و بعد تازه زندگی شروع میشه .
4- وظایف مرد و زن در زندگی مشترک چیست؟ اینکه بگیم مرد یه سری وظایف داره و زن یه سری وظایف دیگه، این نگاه جنسیتی هست به مرد و زن در بحث ازدواج؟؟؟
نه نگاه جنسیتی اتفاقا خوبه ، توان و نیروی مرد و زن با هم متفاوته و هر کدوم باید بر اساس فطرت خودشون عمل کنن ، البته بگذریم از خانم هایی که خودشون سرپرست خانواده هستن ... ولی در حالت عادی باید تفکیک شده باشه این موضوع .
5- با انتقاد ازتون چجوری برخورد میکنین؟ سریع موضع میگیرین و میگین من هیچ مشکلی ندارم و اونی که مشکل داره خود شما هستین؟!!!
اگر یه چیزی را اشتباه برداشت کرده باشن سعی میکنم با توضیح بفهمونم که دارن اشتباه میگن و اینطوری نیست .
در موقعیت های دیگه فکر میکنم بیشتر سکوت میکنم و جوابی نمیدم ، شاید طرف مقابل فکر کنه نسبت به حرف هاش اهمیتی نمیدم ولی اغلب توی خلوت خودم به انتقاد فکر میکنم و اگر درست گفته باشن سعی میکنم اصلاح کنم خودمو . در کل انتقاد پذیر نیستم و تحت تأثیر انتقاد های بیجا و بی معنی قرار نمیگیرم ، گاهی اوقات ممکنه بعضی ها سر مسائل خیلی بی اهمیت ایراد بگیرن و بهتره آدم اهمیتی نده .
6- یه سوتی با مزه از خودتون تعریف کنین؟
واقعا تا حالا چیزی به اسم سوتی نداشتم که بامزه باشه ، بیشتر فکر کنم شاید یادم بیاد چون در چند سال اخیر چیزی نبوده .
7- نظرتون در مورد افراد زیر در قالب یک یا دو کلمه:
اول از همه بگم اینا تصورات من از کاربران تالاره که از پست هایی که گذاشتن متوجه شدم و ممکنه برداشت من اشتباه باشه ، کلا نمیشه قضاوت کرد ولی حالا اینا نظرات منه ،
MVAZ آروم ، با ایمان
الهه زیبایی ها در ظاهر که پر انرژیه و شاده
AMMINN دلسوز و مهربان و مشاوری حاذق
مدیر با دیسیپلین
سحر بهاری اطلاعات و دانش بالا
SCI نمیشناسم
باغبان آروم ، صبور و با حوصله ، راهنما و مشاور خوب ،
خادم الرضا ذهنیت مثبتی دارم .
خاله قرمزی خاکی و صمیمی و شوخ طبع ، جاشون خالیه در تالار
SCARFACE والا نظر خاصی ندارم ذهنیت مثبتی نسبت بهشون دارم .
غلام 1234 کنجکاو ، احساساتی
Pooh دختر خوب تالار
خودتون خوش قلب و حامی ، امید داشتن و امید دادن ( خب در کنار اینا نقاط ضعفی هم دارم )
گیسو کمند ذهنیت مثبتی دارم .
مصباح الهدی تا جایی که پست هاشون را خوندم شخصیتی که مذهبی هستن و خب ذهنیت مثبتی نسبت به ایشون هم دارم .
اثر راشامون من زیاد پست های ایشون رو نخوندم ولی جدای از اینکه اعتقادشون فرق میکنه اما ذهنیت منفی نسبت بهشون ندارم .
8- حجاب شما چیه؟ اصلا یه خانم چرا باید حجاب ظاهری داشته باشه؟ ضرورتی داره؟ مهم دل و نیت آدم هست، حجاب ظاهر حالا هر چی میخاد باشه...
اول از همه اینکه اگر توی جامعه دقت کرده باشین دیگه آنچنان محدودیت هایی برای خانم ها نیست ، ماشاءالله با هزار قلم آرایش و موهای بلند که از زیر شالشون پیداست و مانتو های جلوباز و شلوار های تنگ و دیگه بنظرم جایی برای این نمیمونه که بگیم زن ها رو محدود کردن . ولی خب وقتی توی جامعه و مملکتی داری زندگی میکنی که از قوانینش حفظ حجاب هست باید به اون احترام بزاری و اگر میخوای آزاد و راحت تر باشی برو یه کشور دیگه و هر جور دوست داری پوشش داشته باش .
این موضوع دل و نیت بهانه ای شده برای یه سری وگرنه خودمم موافقم و به کرات دیدم که دخترانی بودن مانتویی ولی خوش قلب تر و ساده تر و بدجنسی نداشتن و فکر مریض نداشتن و اما یه سری از چادری هایی که ... بگذریم
من برای خودم حجاب چادر را انتخاب کردم و راضی ام و احساس امنیت بیشتری میکنم با چادر و از نگاه هایی که به خانم ها و دختر های مانتویی میشه توی خیابون احساس بدی بهم دست میده و تعجب میکنم که یه سری اصلا براشون مهم نیست .
بحث مفصله در این رابطه .
9- اعتقادی به ازدواج سنتی دارین؟ چجوری میشه شناخت خوبی بدست آورد در این دوران؟
بله ازدواج سنتی خوبه و بهش اعتقاد دارم ، با طول دادن جلسات خواستگاری و گفتگوی بیشتر و قرار گرفتن در موقعیت های مختلف میشه تا حد زیادی از ویژگی های شخصیتی فرد مطلع شد ، البته حتما باید به یک مشاور با تجربه و دانا هم مراجعه بشه برای آگاهی و شناخت بیشتر