سلام.
شادترین مولکول جهان اایشونن:
چون ترکیبش شبیه یه ادمه که خیلی خوشحاله
..........
چرا لینک میذارم اینجوری میشه؟!؟!؟! هی مدیر همدردی رو چرا صدا میکنه؟!؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
شادترین مولکول جهان اایشونن:
چون ترکیبش شبیه یه ادمه که خیلی خوشحاله
..........
چرا لینک میذارم اینجوری میشه؟!؟!؟! هی مدیر همدردی رو چرا صدا میکنه؟!؟!
دو تا نکته از صندلی داغ شما معلومه، صداقت و دانش.
ولی دلیل نمیشه به سوالات جواب ندین.
اگر جواب اشتباه هم بدین مهم نیس مهم اینه فکر کنیم براش تلاش کردین.
هر وقت سوال هارو که گفتین نمیدونم پاسخ گفتین سوال های جدیدتر و سخت تر ارسال میشود
- - - Updated - - -
دو تا نکته از صندلی داغ شما معلومه، صداقت و دانش.
ولی دلیل نمیشه به سوالات جواب ندین.
اگر جواب اشتباه هم بدین مهم نیس مهم اینه فکر کنیم براش تلاش کردین.
هر وقت سوال هارو که گفتین نمیدونم پاسخ گفتین سوال های جدیدتر و سخت تر ارسال میشود
سلام، شب بخیر، یکی بهم گفت بی اعصابی یا ناراحتی یه چنین چیزی، خاستم بگم خودمم دارم کم کم به همین نتیجه میرسم. با چند نفر امروز بحث کوچیک داشتم. فک کنم بخاطر این هست که خیلی توی نت میچرخم. ذهنم مشوش و پراکنده هست. تمرکزم به دقیقه رسیده. یادش بخیر تمرکزایی داشتیم ها، ساعتی بود :18:.
راستی میخاستم بگم چه حس خوبی هست دوست داشتن بقیه. کلا خیلی حس خوبی به آدم دست میده. بس که دور و بر ادم، ادمای سوئ استفاده گر هست، هیچ وقت فرصت نشد بی بهانه ادمای اطرافمون رو دوست داشته باشیم.
شمام چنین حسی داشتین؟ حس دوست داشتن ادمای اطرافیونتون بی بهانه ....
- - - Updated - - -
راستی سوال لامپ کم مصرف رو اشتباه جواب دادین.
سلام
http://www.hamdardi.net/imgup/659065ee9172ce0ce9.jpg
........................
اینو تو صندلی داغ از خانم 7 پرسیدید
پاسخ خودت هم بگو و یه آنالیزش کن
...............
مدیر صندلی داغ از شرکت کنندگان ( چه سئوال کننده و چه شرکت کننده )؛ راضی باشه خیلی مهمه :305:
منم که سئوال کننده هستم ،،
خانم 7 متشکرم از لطفتون ،
ان شالله اگه فرصت یاری کنه و توفیق داشته باشم ، بازم ازتون در صندلی داغ سئوال می پرسم و استفاده می کنم
اسکارفیس را بیارید صندلی داغ یادتون نره
منم اگه باشم ان شاالله ، سئوالات خوبی آماده کردم براش .
فعلا با اجازه
در پناه خدا .
7 بزرگوار، یه چیزی رو از من داشته باشین. ایشالا سر وقتش برسه ازتون انتقاد هم میکنم. ولی یه چیزی به ذهنم رسید که میخاستم بهتون بگم. قدر این نعمت رو بدونین انصافی. نعمتی هست که همه ندارن:
صداقت با خود. این عبارت بیان کننده صداقت در حرف و صحبت با دیگران نیست. بلکه بدین معنی است که آدم با خود خودش روراسته. سر خودشو شیره نمیماله. البته تشخیص این مورد توسط دیگران سخته. ولی بنظرم شما اینجوری هستین. کاری به صداقت گفتارتون ندارم. ولی بنظرم صداقت درونی دارین که خیلی خیلی ارزشمنده و در آینده به کارتون میاد. اینو از من داشته باشین...
ایشالا.
و یه مسئله ای که ایشالا اگه فرصت شد جدا توضیح میدم در مورد اعتماد به نفس بیش از حد است. توی این تالار در مورد اعتماد به نفس خیلی صحبت شده، ولی هیچکدام در مورد اعتماد به نفس بیش از حد توضیح نداده. خیلی از بدبختی های ما بخاطر این هست که طرف به محض اینکه به یه صندلی میرسه، اعتماد به نفس بیش از حد پیدا میکنه و هر مزخرفی رو بیان میکنه و هر کسی که باهاش مخالفت کنه، سریع بهش واکنش نشون میده.