بخش دوم سؤال من از آقای Mvaz و تشکر از ایشان بابت پاسخگویی
۱۳.
این جهان کوهست و فعل ما ندا
سوی ما آید نداها را صدا
لطفا این بیت رو برای من تفسیر کنین. اگر مشابه ی اون حدیثی، روایتی، آیه ای هست هم در نوشته ی خودتون بگنجانید.
:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
بخش دوم سؤال من از آقای Mvaz و تشکر از ایشان بابت پاسخگویی
۱۳.
این جهان کوهست و فعل ما ندا
سوی ما آید نداها را صدا
لطفا این بیت رو برای من تفسیر کنین. اگر مشابه ی اون حدیثی، روایتی، آیه ای هست هم در نوشته ی خودتون بگنجانید.
:72:
ام واز سلام، منظور شاعر از این چند مصرع چی بوده؟
پرده دیگر مکن و زخمه به هنجار کهن زن؛
لانه جغد نگر، کاسه آن بربط سغدی ز خموشی؛
نغمه سر کن که جهان، تشنه آواز تو بینم
http://www.hamdardi.net/imgup/659065e9efeb738584.png
سلام
چطور مطوری دوست عزیز
خوفی
جواب سئوالات را با رنگ مختلف بذارید لطفا و این پیر مرد را اذیت نکنید با پاسخ با یه رنگ :))
متشکرم
9 -مردی که دارایش 100 میلیون هست و برود خواستگاری و بهش بگویند یک میلیارد مهریه را قبول کند و راهی ندارد جز این ،، و اگه این مرد قبول کند نتیجه می گیری که اون مرد .....
الف ) یه عاشق واقعی هست و برا رسیدن به اون دختر ، هر کاری می کند
ب ) از نعمت عقل محروم هست
ج ) گزینه الف و ب
د ) هیچکدام ( اگه این گزینه را انتخاب کنی باید خودت یه گزینه جدید بگی )
10 - من یه جُک می گم تو هم بگو :
مردی گوشی موبایلش دستش هست و در قسمت پذیرایی خانه دراز کشیده و یه پتو هم داره ،،یه دفعه با موبایل میره زیر پتو ،،،همسرش بهش میگه چی کار می کنی مرد ،،
شوهرش میگه شما فرض کن دارم با همسر دومم حرف میزنم :)
زنه میره یه ماهیتابه بر می داره می زنه تو سر اون بنده خدا ،،مرد میگه چی کار میکنی زن ؟
خانم خونه میگه شما فرض کن یه سوسک کشتم :))
11- در یک دل ،دو محبوب نمی گنجد ،،،در مورد این یه توضیحاتی بفرمایید ؟
12 - به نظرت ما آدم ها چرا فکر می کنیم مرگ برا دیگران هست و خودمان در امان هستیم ؟
دیشب یه عکس هایی رو دیوار بود که چند روز پیش بودند ولی الان نیستند
بعضی موقع ها میگم شاید ما هم زمان نداشته باشیم و باید هروز و هر دقیقه آماده باشیم
نظرت چیه کاکا؟
13 - نقاشی را بکشید و بذارید اینجا
سایت زیر کمکت می کنه :
https://easydrawingtutorials.com/ind...aw-road-runner
رنگ آمیزی نمی خواهد - فقط بنا را کامل بکش :)
ببینم چی کار می کنی جَووون :)
http://www.hamdardi.net/imgup/659065ef89330c9133.jpg
14 - اول تخم مرغ بوده یا مرغ؟
15- اگه خداوند به تو اجازه بده در زمان ها گذر کنی ( قدیم - حال - آینده ) ، دوست داری به چه دورانی یا مکانی بری ؟
16 - تا حالا شده عبادت یا راز و نیازهایت برا ی حاجتت باشه ،، یا راز و نیازهای خودت را فقط به نیت خدا خواندی ؟
17 - از خداوند طلبکاری ؟
18 - می گن موقع دعا ، دل باید سبک باشه ، دل را چگونه سبک می کنی موقع دعا ؟
19 - وصیت خودت را بنویس ( اگه امکانش هست )؟
20 - راستی به نظرت سرشار و فدایی یار الان دارن چی کار می کنند ؟ یه خط براشون بنویس ؟
21- چرا آدم ها خوبی ها را زود فراموش می کنند و بدی ها در ذهنشون می مونه ؟
22 - اگه دوست داشته باشی یه نوشته برا ی من بنویسی و دیگه منو نبینی دوست داری چی به من بگی ؟
23 - شادی واقعی در چیست به نظرت؟
24 - تا حالا شده توان اول شدن داشته باشی ، ولی نخوای که بشی و بذاری یه فرد دیگه اول باشه ؟
سلام جناب mvaz گرامی ؛
من هم چند سؤال میپرسم :
1_ چگونه میتونیم ایمان خودمون را به خدا قوی تر کنیم ؟ ( مثلا زمانیکه توکل کردیم دیگه رها کنیم اون مسئله ای که فکرمون را درگیر کرده ؟)
2_ تا حالا شده توی زندگی چنان مورد امتحان سخت الهی قرار بگیرید که بالاتر از تحمل و طاقت شما باشه ؟
3_ تا حالا از بیماری روحی رنج بردین ؟
4_ بنظرتون خدا اگر بنده ای را دوست داشته باشه زودتر تنبیهش میکنه تا متوجه اشتباهش بشه ؟
5_ در نظر اول چگونه متوجه خوب بودن کسی میشوید ؟
6_ آیا چشم ها حقیقت درونی انسان ها را فاش میکنند ؟
7 _ یک انسانی که افسرده است و به چیزی علاقه نداره و توی زندگیش هدفی نداره میاد پیش شما و کمک میخواد ...شما چگونه کمکش میکنید ؟
8_ mvaz آرمانی از نظر شما کیست ؟ ( یعنی میخواهید چگونه آدمی باشین ؟)
9_ یک نصیحت به من .
10 _ یک جمله ، دعا و یا حدیثی که توی ذهنتون ماندگاره و دوستش دارین برامون بنویسید .
راسل اتفاقات اجتماع اطراف خودش رو به اتفاقاتی که در درون فرد رخ میده، مربوط کرده. آیا چنین تئوری را برای جامعه کنونی ایران میتوان تعمیم داد و نتیجه این تعمیم چیست؟
سلام تحلیل این عکس نیاز به فضای پیرامون این عکس داره چون حداقل دو تا تعریف میشه ازش داشت.
به نظر میاد همه آدم های اتو کشیده و احتمالا رسمی در صف شغلی قرار گرفته اند. همگی دست نیاز به سوی شخصی دراز کرده اند، و آن شخص یکی رو انتخاب میکنه. منظورت خدای نکرده رانت یا پارتی بازی نبوده که؟