خواهر خوبم هم دعات می کنیم هم تحسین
تحسین نه فقط به خاطر اینکه می خوای اون موضوع رو حل کنی..... مهمتر از اون نفس و نیت پاکت رو می ستاییم.
یا علی
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهر خوبم هم دعات می کنیم هم تحسین
تحسین نه فقط به خاطر اینکه می خوای اون موضوع رو حل کنی..... مهمتر از اون نفس و نیت پاکت رو می ستاییم.
یا علی
سلام دوستان عزیزم
ممنونم از لطفتون:72:
من تقریبا پنج روز با اون اقا ارتباطم رو قطع کردم البته اون اقا نمی تونست نت بیاد و رفته بود مسافرت من باهاش تماس نگرفتم اما فقط همین پنج روز طاقت اوردم چون وقتی دوباره اومد نت چتم با اون اقا شروع شد .
نمی دونم چکار کنم این چند روزی که نبود خیلی سعی می کردم خودم رو مشغول کنم و خیلی روحیه ام بهتر بود .اما الان که اومده خیلی بیقرارم و مضطرب نمی دونم چکار کنم کاش اون نیومده بود .
بدتر از همه اینکه رفتارش با من عوض شده کمی مهربون تر با من برخورد می کنه.
راستش من بهش گفتم تصمیم گرفتم فراموشش کنم و می تونم بدون اون زندگی کنم .گفتم خیلی برای اینده ام نقشه کشیدم .خیلی خوشش اومد از این که روحیه ام بهتر شده و میگه به خاطر حرفهایی که زدم در اون تاثیر گذاشته و با من مهربون تر شده.
حس می کنم دیگه توان اینکه رابطه رو قطع کنم ندارم .:54:
به خدا این احساس دلتنگی دست خودم نیست .خیلی دلم میخواد باهاش حرف بزنم .
به نام خدا غزاله جان چقدر ساده ای غزاله یک اقایی که خیلی صیغه باز بود و در ان واحد چند صیغه داشت ومهندس هم بود وخیلی هم ادعای دینداری , نصیحتی می کرد که خانم ها از هندی بازی خوششان نمیاد وقتی دیدی طرف بهت علاقه مند شده و اس ام اس میده که مثلا من دلتنگت هستم بهش بگو من یک راه می شناسم اونم اینه که شرعی بشه ناز کش نباش . ایشون خیلی ابدیده بوده , طرفت رو میگم , اون هم همین قصد رو باتو داشته . بی اعتنایی او ن اتش تو رو تیزتر کرده اگرچه داشته بهت خط می داده ولی نفهمیدی . دختر ساده دل !اخه چرا ؟ اون سرشار از هوس بوده و هوس تو رو هم جنبونده وگرنه من کسی رو میشناسم که به اسم مرد چت می کنه و هیچوقت هم با دخترامشکلی براش ایجاد نشده . ایشون به تو خط می داده و تو نمی فهمیدی .غزاله اینقدر ساده نباش اینا برای هوسشون تا اخر عمر ادم عوض میکنند . اینا اصلا زن رو برای لذت می خوان
. خب میخوای به کلکسیونش اضافه بشی برو ولی بدون ترکت می کنه و تو صدمه می خوری و افسرده میشی . شایدم تو خط ابتذال بیفتی . قدر خودت رو بدون . قاطعانه ترک کن . بگو من اشتباه کردم رو خط هوس رفتم . تو چت با اون شعارها و اون اسم و رسم ها و حرفا خب تو تحریک میشی یک کتاب خوب دوست مقاوم روانتخاب کن تو با این فیلم های تلویزیون تازه هوست تحریک میشه چون همه اش هندی بازیه اون هنرپیشه ها سستند در مقابل خلاف جنسی , فکر می کنی به تو چی میدن
عزاله این موج تهاجم اومده خوبی ها رو ترک نکن با فاطمه و علی اشتی کن قران و نمازودعا رو بخون .خدا کنه در روشنایی ازدواج کنی و با معرفت
سلام غزاله خانومه . آخ ببخشید . اشتباه صدات کردم . سلام بچه جون . من فکر میکنم تو سنت رو به ما دروغ گفتی !!!
فکر کنم ده-یازده سالت بیشتر نباشه !
از یه بچه هم بچه تری !
غزاله خانوم این بچه کوچولوها رو دیدی ؟ مامان باباهه هی بهش میگن بچه جون یه وقتی دست به بخاری نزنیا . داغه . میسوزی . این بخاریه جیزه . ولی این بچه هه انقدر که بچه ست میره دست میزنه به بخاریه . دستش که سوخت تازه میفهمه مامان باباش به خاطره خودش میگفتن که به بخاری دست نزن .
بچه جون . خانوم کوچولو . اون آقاهه جیزه . نباید بهش دست بزنی . یه موقه پشیمون میشی که ذستت سوخته . اون موقه دیگه خیلی دیره !!!
من هم واسه خودم متاسفم و هم واسه اونایی که فکر کردن دارن کمکت میکنن . نمیدونن هر چی بهت بگن آخرشم میری کاره خودتو میکنی !!!!!!! فقط بلدی بگی نمیتونم . نمیتونم . نمیتونم .
من موندم تو چرا نمیخوای بفهمی .
تو - هر - کاری - بخوای - میتونی - انجام - بدی
فقط کافیه بخوای . پس ............بخواه
غزاله عزیز نمیدانم چرا اینقدر این دست و اون دست میکنی
دختر یه کم شهامت و قدرت نشون بده از خودت
یه سر به تاپیک من بزن http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4928
منم خیلی سختی کشیدم تا فراموش کردم ولی اینکارو کردم
ببین همینکه تو الان ازادانه میتونی اونو فراموش کنی و این حق انتخابو داری بزرگترین نعمتی هست که خدا بهت داده
رهاش کن و این فرصتو از دست نده که ممکنه خیلی دیر بشه
سلام دوستان خوبم
من خودم با اون آقا صحبت کردم و گفتم که قصد قطع ارتباط رو دارم و از اون موقع دیگه باهاش صحبت نکردم.
باور کنید خیلی سخته برام اما سعیم رو می کنم .
ممنونم دوستان خوبم
التماس دعا
تو می تونی ببین هر وقت یادش افتادی خودت رو سرگرم کن تا نری طرفش مثلا بیا تالار مشکل بقیه رو بخون ببین چی به نظرت میرسه هم به دوستات کمک کردی هم بدون اینکه شخصا کاری کرده باشی تجارب زیادی به دست میاری.راحت تر از اونی که فکرش رو بکنی میتونی فراموشش کنی.
سلام
هر گونه تكراری، عادت و پیرو آن اعتیاد ایجاد می كند. و وقتی ما به چیزی اعتیاد داریم دنبال دلایلی هستیم كه آنرا برایمان توجیه پذیر كند.
و ترك عادت همیشه كاری انرژی بر،زمان بر و مشكل هست.
اما در این تالار می بینیم كه كسانی این كار را كرده اند.
خواهش می كنم دوستان پیشكسوتی كه قدرتمندانه این كار را كرده اند نظر بدهند.
«دانه »، منتظریم، فكر كنم شما خودتون در این تالار می توانید اینگونه مسائل را رهبری كنید. و كمكهای ارزشمندی به دوستان داشته باشید.
سلام
راستش من از اخرین بار تا یک هفته با اون اقا صحبت نکرده بودم.
دیروز باهاش صحبت کردم و بعد از خداحافظی یه عالمه توهین و توبیخش کردم و اون هیچی نمی گفت.
امروز دوباره یاهو مسنجر براش پیام دادم و شروع کردم به سرزنش اون .خیلی ناراحت شده بود .
که اخرش یه نامه با این مضمون برام نوشت:
"سلام
دیروز هرچی دهنت در اومد گفتی خب روز اخرت بود دیگه
اما هیچ وقت کسی رو اینجور متهم نکن همیشه بجا اینکه دیگران رو متهم کنی مقداری فکر کن ببین مشکل از توست یا دیگری
در مورد تو من هیچ وقت بهت نگفتم بیا التماسم کن یا بیا عاشقم شو که بعد وقتی احساس کردی اونی که می خواستی نیستم اینجور منو توبیخ کنی
تو اونی که میخواستی پیدا نکردی و از این بابت ناراحتی خب دلیل نمیشه که منو هی توبیخ کنی که تو اشتباه کردی تو انتخابت
اما سخن اخر
من هیچ وقت هیچ دختری رو از روی هوس نرفتم صیغه کنم و نمی کنم و هیچ وقت اینکارو تبلیغ نمیکنم اما ازدواج موقت با زن مسن یا مطلقه رو بد نمی دونم خیلی هم خوب می دونم
اون دختر رو هم من برای هوا و هوس خودم نرفتم دلیل دیگه ای داشت دوست ندارم بگم
این رو هم بدون من اگه اینقد اسیر هوای نفسم بودم نمیومدم برا تو صیغه رو ترک کنم
و اخرین حرفم
خدا همیشه فهمیده تر از من و تو است پس به خاطر چیزهایی که نمی دانی به دین خدا شک نکن و گول هوای نفش و شیطان را نخور که خدا خوب بلده ادم رو عذاب کنه خودت دیدی این مدت چه بر سرت اومد"
بعد به من گفت که با یک نفر بیشتر صیغه نکرده و یکیش رو به من دروغ گفته بود تا من ازش بدم بیاد .بعد گفت که با یه دختر 27 ساله عقد موقت کردند و گفت که اون دختره عاشقش بوده و به خاطر اون عقد رو خوندند که قراره تا اخر این سال با هم باشند بعد هر دوشون با یکی دیگه عروسی کنند .
من نمی دونم از دست اون چکار کنم بعد که به من گفت که ادم هوسبازی نیست و ادم ضعیفی نیست که دنبال هوسش بره من دوباره احساس کردم نمی تونم ترکش کنم و فراموشش کنم .گفتم نمیخوام فراموشت کنم .
اون هم من رو از یاهو ایگنور کرد تا دیگه نتونم با اون چت کنم و گفت که اگه کارش داشتم تنها از طریق ایمیل باهاش در ارتباط باشم .
من نمی دونم باید چکار کنم .یعنی خدایا نمی دونم اون واقعا داره با من بازی می کنه ؟
نمیتونم فکر کنم و این مسائل رو تجزیه و تحلیل کنم .
به خدا خسته شدم .دیگه چیزی ازم باقی نمونده.
لطفا باز هم من رو مورد لطف خودتون قرار بدید و نظرتون رو بفرمایید .
سلام
من دارم داغون میشم
کسی نظری نداره؟