3-چرا آمدي همدردي؟همدردي برات چه فوايد و چه زيان هايي داشته؟ نظرت راجعبه همدردي چيه؟چه چيزهايي از همدردي ياد گرفتي؟
یادم نمی یاد چی شد اومدم همدردی توی سرچ گوگل دنبال مطلبی می گشتم که احتمالا با این تالار آشنا شدم ، فواید که من مهم ترین تصمیم های زندگیم رو به مدد مشاوره هایی که اینجا از دوستان گرفتم ، گرفتم همین طور زمانی که مشکلی برام پیش اومده با کسب مشاوره و مهارت روش برخورد با اونها رو یاد گرفتم. دوستان خوبی اینجا پیدا کردم که برام خیلی با ارزشن و در کل دید من به زندگی خیلی تغییر کرده.
4-اگه خواهر شوهرتان در اين تالار باشه و شما بشناسيدش چه عكس العملي داريد:58::58:؟
شیطونی می کردم به صورت ناشناس با ایشون ارتباط می گرفتم و ....وای چقدر بدجنس شدم.
5-تا الان بچه هاتون را تنبيه بدني كرديد؟ علت چي بوده؟نتيجه اي هم داشته تنبيه بدني؟:97:
بله . حتی تاپیکی هم در این رابطه داشته ام. الان هم تعدادش و هم شدتش خیلی کمتر شده . علتش در قبل مشکلاتی که بود با همسرم داشتم و در ضمیر ناخود آگاهم باعث طرد کردن پسرم می شد. الان هم گاهی دو تا پسرم کارهای خطرناکی می کنند که هیج جوره به حرفم گوش نمی دن البته ادای زدن رو در می یارم . کلا زدن نتیجه نداره چون مثل یک سیکل از آدم قوی به آدم ضعیف منتقل می شه.
7-ميانگين خرج و مخارج زندگي شما ماهيانه چقدر هست؟آيا صرفه جويي اقتصادي ميكنيد؟به چه صورت؟
بدون در نظر گرفتن قسط و بدهکاری و اجاره خونه ماهی حدود دو میلیون.
صرفه جویی که خیلی. در مصرف آب برق گاز تلفن.
کارهای تعمیراتی رو خودمون انجام می دیم تا حد امکان.
رستوارن و مراکز تفریحی گرون نمی ریم.
سفر های غیر ضروری رو حذف کردیم.
بیرون که می ریم خوراکی های خانگی تهیه می کنم. تا از بیرون کمتر خوراکی بخریم.
یاد گرفتن غذاهای متنوع و ارزون.
به بچه ها یاد می دیم که مراقب وسایلشون باشن و اگر به خاطر بی توجهی وسیله ای رو خراب کنند یا گم کنند تا یه مدت براشون نمی خریم.
بازار کمتر می رم و توی این مغازه و اون مغازه نمی رم که دلم هوس خرید کنه.
خرید محصولات ایرانی و دوری از برند و مارک بازی.
8-براي عيد شما مسافرت ميريد؟ به من پيشنهاد بده عيد به مدت يك هفته ميتونيم با دوستانم به صورت مجردي كجا برويم ؟ مسافرت داخلي باشه يا خارجي؟
شاید بریم . جنوب اهواز برید. شب های کارون بسیار زیباست.
9- به عنوان يك خواهر بزرگتر به من يك نصيحت سازنده بكن!!
در جایگاهی نیستم که به یم آقا نصیحتب کنم اما به صورت کلی خودمون و توانایی هامون رو بشناسیم و برای زندگیمون هدف تعیین کنیم.
10-اگه امكان داره برنامه روزانه ات بنويس و ذكر كن كدوم كار اولويت بيشتري داره؟
رسیدگی به امور بچه ها ، غذا درست کردن، نظافت منزل، تلفن به بستگان و دوستان ، اینترنت و مطالع ، دیدن فیلم های روز دنیا ، دیدن برنامه کودک ، بازی با بچه ها ، بیرون رفتن و گردش . ودار کرن خودم به انجام کارهای هنری و خلاقانه در منزل.
* به نظرت سوال 6 چي بوده؟ چرا جا افتاده؟ مدير حذفش كرده؟؟؟:311:
به نظرم خودتون حواستون پرت شده و جاش انداختید.:18:
سوال 6 را خودت از خودت بپرس و صادقانه جواب بده!!:305:
خدا خیرتون بده چه اصراری دارید حتما حکمتی بوده که سوال 6 جا بیفته.
ممنون بابت وقتي كه گذاشتيد.:72: