-
RE: جنگل....!
چی شده خانم گل مریم
چرا این قدر بی قرار و عجول . جنگل رفتن اشکال ندارد اما چرا رفتن و چگونه رفتن خیلی مهم است ( مثل اینکه این جنگل محصول مشترک تو و شادی است ) .:shy:
عزیزم حتما حکمتی در کار خدا هست . تو چیزی از خدا می خواهی ولی دلیل ندارد که آنچه می خواهی خیر و صلاح تو هم در آن باشد . خدا خودش بهتر می داند کی و چگونه به خواستهای ما توجه کند و آنها را در اختیارمان بگذارد .
صبر داشته باش و کمی حوصله کن . اگر دلت هم خواست یک تاپیک برای خودت باز کن و دقیق بگو مشگل ات چیست .
تو هر از گاهی به هم می ریزی چرا ؟!
-
انی عزیزم اینکه چرا بعضی وقتابهم میریزم به خاطر اینه که مشکل من همیشه هست ولی به خدا توکل میکنم و ارومم ولی بعضی وقتا واقعا دیگه کم میارم و اونوقته که................
-
نداشتیم گل مریم
اگر توکلت به خداست که نباید کم بیاری و اگر مشگل تو دوام پیدا کرده و همیشه با توست این به معنی این است که تو باید روش خودت را تغییر دهی . فکر نمی کنی با تغییر روش می توانی مشگل خودت را حل کنی و یا به مرور از بین ببری و یا تغییری ایجاد کنی ؟!
جنگل رفتن راه حل مشگل تو نیست . یادت باشد را ه حل هر مسئله و مشگلی کنار دست خودش است . ( من به این مسئله ایمان دارم )
-
من که هیچراه حلی به ذهنم نمی رسه ،تو شرایطم غوطه ور شدم
انگار یه باتلاقی هست که منو باخودش میبره
-
اووووووووش یک تاپیک جدا برای خودت باز کن مشگل تو را ریشه یابی و نتیجه گیری کنیم .
فعلا در جنگل شرووود شادی قدم بزن و چرخ بزن و دنبال پروانه ها بدو و از صدای پرنده ها لذت ببر.
-
گل مریم عزیزم، با آنی موافقم، بهتر نیست در مورد مشکلت صحبت کنی؟ البته اگه دوست داری. :72:
-
تنهایی آدم را
حشره شناس می کند!!
حتی نایاب ترین عنکبوت های دنیا هم
در اتاق من تار تنیده اند!!!
.................................................. .............
شاد عزیز توی جنگل شما هم "تنهایی" به چشم می خوره یا نه؟؟
حاشیه>((گل مریم گرامی همان گونه که آنی اشاره کردند منتظریم تا مشکلتان را در تاپیک جداگانه بررسی کنیم))
-
گل مریم عزیز
هیچ راهی نیست ،کان را نیست پایان غم مخور
عزیزم ، وقتی تو تشنه میشی ، مطمئن باش بیرون از وجودت آب هست ، وقتی گرسنه ای ، بیرون غذا هست ، این یعنی ، هر جا مشکلی رخ می دهد ، حتماً راه حلی هست ، اگر ما کشفش نکردیم ، معنیش این نیست که راهی نیست ،
به خودت نگاه کن ، چند سال پیش را یه مرور کن ! یادته ! فلان وقت ، تو فلان مشکل گیر کرده بودی ؟!! یادته ، انقدر ناامید از حل شدن و به پایان رسیدنش بودی ، که باورت نمیشد ، اون روزها تموم بشه ؟؟ یادته ؟ حالا مدتی از اون زمان گذشته ، اون روزها تموم نشد؟ مشکل حل نشد ؟، یا برات پیش پا افتاده نشد ؟؟؟
امروز هم همینطوره ، یه روزی هم بر می گردی و این روزها را یادآوری می کنی و می بینی تموم شده و... .
در یک کلام >>>> این نیز بگذرد
بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر >>>>>>>>>> بار دگر روزگار چون شکر آید
باورت نمیشه ؟؟ من بهت قول میدم ، که همینطور بشه ، منتها اگه بخوای ، شرطش خواستن خودته ، اون وقت می بینی که حتی معجزه هم به خواست ما اتفاق میافته .
بابا جان من >>> باور کن ما جلوه ای از ذات لایتنهایی هستیم ، پس " دیگران هم بکنند ، آنچه مسیحا می کرد "
کافیه باور داشته باشی و زانوی غم به بغل نگیری و بلند بشی و بگی :
گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ، ................سخت می گردد جهان بر مردمان سخت کوش
نگو این چه سرخوشه ، که از این حرفا میزنه
درسته حال و هوای جنگل شادم کرده ، آخه من جنگل رو ، اصولاً باغ و سبزه و گل و دشت و دمن و رود و دریا رو خیلی دوست دارم ، حالا هم که اومدم جنگل شادعزیزم ، مست شدم . اما باور کن اونچه گفتم از سر مستی نیست ، باورشون دارم . از نوع درگوشیش هم دارم بهت بگم که حسابی تازه بشی و دلآرام و سرحال .
اما فعلاً همینا رو داشته باشی و باورشون کنی ، غنیمته .....
خوش باش و خوشی بساز عزیزم
دعا می کنم بهت نشون بده تا باور کنی که میشه .
-
نقاب عزیز، توی جنگل من همه چیز هست فقط کافیه که اون رو بخوای... به اندازه تمام آدمها جا داره و به اندازه تمام خواسته ها پاسخ و جواب...
:72:
-
از همه دوستان گلم ممنونم
میخواستم بعد ازتولد نقاب جون اینکارو بکنم
این چند روز مسافرت بودم نمیتونستم on بشم،ببخشید بدون خداحافظی رفتم